După un an plin de drame, Laura Cosoi a clacat: "Frici, anxietăți, spaime. Sper să găsesc lumina de la capătul tunelului "

Publicat pe

Laura Cosoi a avut un an extrem de greu și totul a culminat cu pierderea tatălui ei. Actrița a încercat să fie tare și să-și păstreze firea, de dragul fetițelor ei, însă a venit un moment în care a clacat și a mărturisit că era terorizată de ideea de moarte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Dincolo de pandemie, care a venit la pachet cu atacuri de panică, anxietate și spaima că va aduce pe lume un copil în aceste condiții fără precedent, pe Laura Cosoi a devastat-o pierderea tatălui ei.

După un an plin de drame, Laura Cosoi a clacat: "Frici, anxietăți, spaime. Sper să găsesc lumina de la capătul tunelului "După un an plin de drame, Laura Cosoi a clacat: "Frici, anxietăți, spaime. Sper să găsesc lumina de la capătul tunelului "

„Sfârșitul de an 2020 a fost tare greu pentru noi. Atât de greu încât îmi era teamă să o spăl pe Luna de frică să nu pățească ceva și să moară. De fapt, tot anul a fost un roller coaster de stări. A fost cu bune, dar și cu multe frici, anxietăți, panici. Eu sunt un om optimist, peste medie aș spune, dar în ultima perioadă îmi era din ce în ce mai greu să văd plinul paharului.

Poate că a obosit și optimismul și a cerut o pauză. Acum să revină în viața mea cu forțe proaspete', a scris Laura Cosoi pe contul de Instagram.

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, primele declarații despre căsătoria lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu: „Întâi trebuie să divorțeze”

Andrei, fiul lui Anghel Iordănescu, se însoară! Modul inedit în care și-a cerut iubita de soție

Mădălina Apostol și milionarul Nick Rădoi s-au căsătorit în secret, după 6 ani de împăcări și despărțiri

„Durerea nu va trece, știu!”

Laura recunoaște că soțul ei, Cosmin, i-a fost de mare ajutor în această perioadă și a ridicat-o de jos, când credea că durerea este atât de mare încât nu-și mai poate reveni vreodată.

„Cel mai greu moment a fost plecarea lui tati la Domnul și, deși timpul trece, dorul crește! Nu există clipă să nu mă gândesc la el, la viața lui, la noi împreună, la lucrurile atât de prezente din relația noastră chiar și acum, când nu mai este!

Durerea nu va trece, știu, dar sper să găsesc lumina de la capătul tunelului și să nu mă mai întreb nimic, ci să iau totul așa cum vine! Greu, foarte greu… Lângă mine însă este Cosmin. El este plasa mea de salvare, omul cu care vorbesc până rămân fără cuvinte, gura mea de aer, echilibrul, forța și dragostea nemărginite! După 9 ani știu că el este baza familiei noastre!', a mai adăugat actrița.

„Și peste toate astea, se așează în brațele mele Rita care îmi șterge lacrimile și mă mângâie. Este atât de mică, dar bună și înțeleaptă! Ce minune de copil, cum se îngrijorează dacă mă aude suspinând și cum mă anunță că Vera are nevoie de mine…', a scris vedeta.

„Toate astea fac parte din viață, învăț să le îmbrățișez, să mă bucur că am trăit stări de împlinire desăvârșită, că am depășit momentele de cumpănă, că pot să zâmbesc în continuare! Pe lumea asta suntem energie, emoție, muzică, aer, apă, iubire… viață! Să ne bucurăm de ea!' și-a încheiat Laura Cosoi mărturisirea.


 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter