Anca Serea nu mai poate face copii: „Starea mea de sănătate e precară…”

Publicat pe

Anca Serea nu mai poate face copii. Mama eroină a showbiz-ului românesc, a primit o veste cruntă din partea medicilor. Vedeta și-ar mai dori un copil, deși are deja șase, dar problemele de sănătate nu îi permit. O boală care i-a dat bătăi de cap din copilărie s-a agravat.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Anca Serea nu mai poate face copii. Soția lui Adi Sînă suferă de o maladie care nu îi mai permite să rămână însărcinată, chiar dacă vârsta îi permite. Vedeta are 41 de ani.

Anca Serea nu mai poate face copii: „Starea mea de sănătate e precară…'Anca Serea nu mai poate face copii: „Starea mea de sănătate e precară…'

Anca Serea nu mai poate face copii: „Am o anemie…'

Anca Serea nu mai poate face copii. Este o anemie despre care, spune ea, suferă de la 18 ani. Dacă până acum a fost ușor de tratat, acum îi pune starea de sănătate în pericol.

„Nu că nu mai vreau… Adi își dorește foarte mult, eu, sincer… nu că nu mai vreau… nici nu mai pot. Am niște probleme medicale, oarecum, pe care nu le-am trecut de anul trecut.

Și starea mea de sănătate e mai precară de la anemia aia… Anemia o am de când eram mică, să spună așa, cred că 18 ani', a declarat Anca Serea pentru Ciao.ro.

Citește și: Cum a început relația dintre Anca Serea și Adi Sînă:’Până la urmă, i-am picat în plasă, dar după mult timp’

Citește și: Probleme grave pentru Anca Serea și Adi Sînă.

Prezentatoarea TV a avut nevoie de psiholog

Anca Serea nu mai poate face copii. Totodată, în cadrul aceluiași interviu, ea a dezvăluit că a avut nevoie de terapie după ce fiul ei cel mare a plecat să studieze într-o altă țară decât România.

„Foarte greu. Greu. Vorbim pe messenger, pe video…. A fost foarte greu pentru mine. Nu am avut neapărat sindromul cuibului gol pentru că el a fost un băiat foarte deștept și a știut să mă pregătească dinainte…

El a fost genul de copil care nu ieșea din casă… nici la 16 ani, nici la 17… nu ieșea deloc… Și, înainte de BAC, s-a mutat într-un apartament pe care-l aveam noi, și am înțeles așa….

Am mers la un specialist care m-a ajutat oarecum treptat… dar e greu… grijile, faptul că nu e acasă, faptul că nu pot să-i gătesc, nu neapărat că–mi fac probleme că până la urmă este cum o vrea Dumnezeu… face totuși 20 de ani, nu mai e copil, e mare.

Am fost la un specialist împreună cu el ca să mă învețe să nu-i mai spun copilul meu', să-i spun fiul meu', că el nu mai este copilul meu… eram speriată un pic de pericolele societății noastre.

Cred că orice mamă normală la cap se gândește la ce trăim în zilele noastre. Dar el este un tip extrem de inteligent și de bun…', a mai spus vedeta, potrivit aceleași surse.

Anca Serea a devenit mamă pentru prima dată, la 21 de ani

Vedeta de la Prima TV a devenit mamă pentru prima dată, atunci când avea 21 de ani. Acum are șase copii. Din prima căsnicie îi are pe David (20 ani) şi pe Sarah (14 ani), iar cu artistul Adi Sînă, cu care e căsătorită de aproape 10 ani, are patru copii: Noah (9 ani), Ava (7 ani), Moise (5 ani) și pe Leah (2 ani).

Așa cum declara chiar ea, programul nu îi permite să meargă la sală, dar face destul sport „alergând după copii’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter