Probleme grave pentru Anca Serea și Adi Sînă. Cine i-a dat în judecată și ce daune și se cer

Publicat pe

Adi Sînă și Anca Serea trec printr-o perioadă complicată din punct de vedere financiar. Cei doi au fost afectați de pandemie și implici de criza financiară care a venit odată cu ea. Anca Serea și Adi Sînă au fost dați în judecată de complexul în care au locuit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Asociația de proprietari ai unui complex rezidențial din Cernica îi cheamă pe cei doi în instanță într-un dosar care are ca obiect „pretenții'. Procesul este civil și se referă la o sumă de bani pe carere reprezentanții asociației cred că Anca și Adi le-o datorează. Dosarul a fost înregistrat la Judecătoria Cornetu pe data de 20 noiembrie, dar primul termen nu a fost încă fixat.

În urmă cu un an, cuplul se muta alături de cei șase copii într-o vilă superbă din Cernica, în valoare de 500.000 de euro.

 'Ne doream mai mult spațiu și am decis să facem această schimbare majoră. Casa în care ne-am mutat este situată în Pipera și am închiriat-o. Încă nu am cumpărat-o pentru că este important pentru noi să vedem cum se vor acomoda copiii. Ei merg la aceleași școli și grădinițe, aici nu am făcut deloc modificări și nici nu cred că vom face pentru că nu vrem să le dăm peste cap programul. Dacă lor le va fi mai bine aici, atunci noi vom cumpăra această frumoasă căsuță', a spus Adi Sînă în urmă cu un an.

Familia lui Adi Sînă face eforturi mari din punct de vedere financiar

Anca Serea a vorbit despre greutățile financiare pe care le întâmpină odată cu începerea școlii, asta pentru că este nevoie de rechizite, haine, dar și de plata lunară pentru școlile private.

„Se deschid noi capitole în viața noastră. Sara e la liceu, clasa a V-a, Noah, clasa zero, Ava e la grădi, iar David la liceu, clasa a X-a. Mari emoții, așteptări, mă bucur pentru ei. Știm ce înseamnă educația și creșterea cum se cuvine a unui copiul, dar a cinci copii… Asta înseamnă foarte mari eforturi. Copiii merg la școli private, poartă tricouri albe, fustițe sau pantaloni, au niște reguli mai stricte. Mami a fost după rechizite, iar uniformele le-am comandat', a spus Anca Serea.

La începutul lunii octombrie, Anca Serea a pierdut procesul cu școala privată la care învață doi dintre copiii ei, acolo unde adunase datorii de peste 3.500 euro.

Ce avere are Anca Serea

Anca Serea a câștigat în anul 2018 o parte din moștenirea fostului soț, după un proces lung. La nouă ani de la decesul soțului, a primit câștig de cauză în cadrul procesului pentru moștenirea lui Filip Poplingher.

Probleme grave pentru Anca Serea și Adi Sînă. Cine i-a dat în judecată și ce daune și se cerProbleme grave pentru Anca Serea și Adi Sînă. Cine i-a dat în judecată și ce daune și se cer

Anca mai câștigă și câteva sume decente din aparițiile la diverse show-uri și apare des în reviste. Adi Sînă rămâne însă în domeniul artistic. După ce trupa de succes Akfcent s-a destrămat, acesta s-a concentrat pe diverse colaborări și a devenit compozitor și producător de muzică. Acesta și-a înființat în anul 2008 o firmă în care activează în domeniul „activități de realizare a înregistrărilor audio și activități de editare muzicală'.

Fostul soț al Ancăi Serea, răpus de leucemie

Deși credea că și-au cunoscut marea dragoste, fericirea cuplului format din Anca Serea și Filip Poplingher a fost curmată după nașterea celor doi copii, David și Sarah.

'Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu', mărturisea Anca, în urmă cu mai mult timp.

Citește și: INNA povestește tot despre relația cu Deliric: „Nu am mers pe rațiune'. Cum a reușit artistul să o cucerească / EXCLUSIV

Citește și: Anamaria Prodan a ajuns de urgență la spital, după ce a fost confirmată cu COVID-19: „S-a simţit foarte rău'

Citește și: Detalii șocante despre relația dintre Nadia Comăneci şi Nicu Ceauşescu, în presa italiană: „Nu era dragoste în pat, ci autentice violuri și tortură!

Citește și: O mai ții minte pe Kelly din „Familia Bundy'? Cum arată Christina Applegate la 49 de ani și cât de mult s-a schimbat

Din păcate, Filip a murit în anul 2010 din pricina leucemiei. În ciuda faptului că era un bărbat sănătos, boala s-a declanșat brusc și a evoluat rapid. Astfel, tratamentele efectuate în America și India nu au reușit să îi salveze viața.

'Trei ani de zile ne-am luptat cu boala. Povestea este foarte tristă. Era un om perfect sănătos. Avea 36 de ani. A făcut sport de performanță, înota. Eram la mare cu copiii. A început să transpire abundent. Nouă luni de zile analizele i-au ieșit perfect. I s-au făcut și două biopsii care nu au arătat nimic. El doar transpira foarte mult în timpul noptii, nimic altceva', a povestit Anca Serea în urmă cu mai mulți ani.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter