Au COVID-19 și Radu Vâlcan și bebelușul de două luni! Adela Popescu: "Am tras o sperietură"

Publicat pe

Radu Vâlcan s-a infectat și el cu COVID-19 de la Adela Popescu! Nu a scăpat de probleme nici băiețelul lor de două luni și a luat și el boala de la părinții lui. Prin urmare, Adela Popescu a anunțat astăzi că a tras o mare sperietură când a realizat că și Radu, dar și micuțul Adrian au COVID-19.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Adela Popescu a fost prima care s-a infectat cu COVID-19, iar câteva zile mai târziu a aflat că au luat virusul și Radu Vâlcan, dar și bebelușul lor de două luni. Cei doi băieți mai mari sunt în regulă, spune Adela Popescu și, din fericire, și ea, soțul și micuțul Adrian se simt mai bine astăzi.

Au COVID-19 și Radu Vâlcan și bebelușul de două luni! Adela Popescu: "Am tras o sperietură"Au COVID-19 și Radu Vâlcan și bebelușul de două luni! Adela Popescu: "Am tras o sperietură"

Aflată în carantină de câteva zile, în propria locuință, Adela Popescu a anunțat, luni dimineață, în direct la „Vorbește lumea', că și partenerul ei, Radu Vâlcan, s-a infectat cu noul coronavirus.

Potrivit declarațiilor Adelei Popescu, Radu a luat virusul chiar de la ea, după ce a îngrijit-o pe perioada carantinei. Din fericire, starea de sănătate a lui Radu Vâlcan este una bună deocamdată.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțul, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji.

Îți dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Ne gătim acasă în fiecare zi', a declarat Adela Popescu, la Pro TV.

Ulterior, Adela Popescu și Radu Vâlcan au făcut câteva stories pe Instagram și au anunțat cum se simt. Zâmbitori, cei doi și-au informat fanii că nu sunt motive de panică.

„Beau un cappuccino cu lapte vegetal, așa cum îi stă bine bolnavului. Ei bine, așa arată doi dintre cei trei oameni de la noi din casă care au luat acest virus. Ne simțim foarte bine, totul e foarte bine. Ah, și eu sunt și vaccinat”, a spus Radu Vâlcan pe Instagram.

Citește și: Stere Halep, primele declarații înainte de cununia Simonei Halep:„Nu avem nimic de ascuns, suntem transparenți!’

Citeste si: Cum se simte Adela Popescu, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „E o stare de anxietate…'

Citește și: Adela Popescu ar fi trebuit să-și boteze fiul azi, dar a anulat evenimentul din cauza COVID-19.Cine o înlocuiește la Vorbește Lumea

Adela Popescu și Radu Vâlcan au anulat botezul lui Adrian din cauza COVID-19

În urmă cu 10 zile, Adela Popescu anunța, în direct la Vorbește Lumea, că este infectată cu COVID-19.

„Dragii mei, ieri seară am făcut un test și rezultatul a fost cel pe care am vrea să-l evităm cu toții. Chiar dacă am fost confirmată pozitiv, vreau să vă asigur că mă simt bine și că o să ne revedem curând. Vă pregătim noi surprize, chiar și așa: cu băieții în studio și cu mine de acasă. Aveți grijă de voi și fiți cu ochii pe Vorbește Lumea!', a fost mesajul transmis de Adela Popescu. 

„Eu în sarcină nu m-am vaccinat, pentru că așa mi-au recomandat medicii, iar acum am început să mă informez. Eu stau cu mască prin casă, ca să-l protejez pe cel mic. Copiii sunt la bunici. Ne hidratăm, ascultăm doctorul…', a mai spus prezentatoarea. 

Pe 10 septembrie, Adela Popescu și Radu Vâlcan au planificat să-l creștineze pe cel de-al treilea băiețel al ei, Adrian, care a venit pe lume pe 11 iulie.

Având în vedere situația în care se află, prezentatoarea de la Pro TV îl va boteza pe micuțul Adrian imediat după ce se va vindeca și va putea să petreacă în siguranță alături de cei dragi. Pentru că astăzi trebuia să-l botezăm, dar am anulat din cauza îmbolnăvirii mele”, a scris Adela Popescu pe Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter