Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu: „Sunt căsătorit doar o dată”

Publicat pe

Alex Bodi are un trecut amoros tumultos. Acesta a ajuns în atenția publicului după ce a format un cuplu cu Bianca Drăgușanu. Recent, afaceristul a mărturisit că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean, fosta lui soție, cu Bianca Drăgușanu. De asemenea, acesta a dezvăluit și ce a însemnat pentru el mariajul cu Bianca.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Alex Bodi a ajuns în atenția publicului după ce a avut o relație tumultuoasă cu Bianca Drăgușanu. Totuși, în momentul în care a început relația dintre ei, afaceristul era căsătorit cu Iulia Sălăgean, care i-a dăruit și un copil. Recent, Alex Bodi a vorbit despre începutul relației cu Bianca Drăgușanu și a mărturisit că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu aceasta.

Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu: „Sunt căsătorit doar o dată'Alex Bodi a recunoscut că a înșelat-o pe Iulia Sălăgean cu Bianca Drăgușanu: „Sunt căsătorit doar o dată'

Eu am cunoscut-o pe Bianca în 2018, în august, la Mamaia, ea fiind cu fostul ei iubit în momentul de față, am început să vorbim, am ajutat-o cu o chestie, ulterior am început să ne vedem și da, am început o relație, asta în septembrie. Eu de fosta mea soție am divorțat în noiembrie. În 2 luni jumătate, trei am fost împreună, dar eu eram căsătorit', a spus Alex Bodi, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

Citește și: În ce relație sunt acum Oana Marica și Alex Bodi:”Fericirea mea e relativă”

Citește și: Cum a început, de fapt, relația dintre Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu:„Este o frustrare a oamenilor că…'

Citește și: Simona Halep și Toni Iuruc, primele imagini din „săptămâna de miere'.Ce destinație au ales

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit:„Pentru mine asta contează foarte mult'

Alex Bodi, despre mariajul cu Bianca Drăgușanu

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au avut o relație marcată de despărțiri și împăcări. Cei doi s-au căsătorit, au divorțat, iar apoi au reluat relația. Totuși, deznodământul nu a fost unul fericit, iar anul trecut și-au spus „adio' definitiv. Omul de afaceri a vorbit despre mariajul cu Bianca Drăgușanu. Acesta a mărturisit că nu considera căsătoria cu diva a fi fost una adevărată pentru că nu au făcut cununia religioasă.

Sunt căsătorit doar o dată, pai a doua oară la casa civilă nu se pune căsătorit, căsătorit e când te căsătorești și civil și religios, aia e o nuntă adevărată. A doua oară a fost doar cununia civilă, am fost căsătorit pe jumătate. Eu căsătoria o văd astfel, și religios', a spus Alex Bodi despre mariajul cu Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

„Ispitele sunt prea mari'

Alex Bodi este de părere că este foarte greu să ajungi să te căsătorești cu cineva în zilele noastre. Acesta spune că într-un cuplu nu mai există stabilitate și că ispitele sunt la orice pas. Drept urmare, omul de afaceri spune că multe cupluri ajung să divorțeze.

„În ziua de azi e un lucru foarte mare, e foarte greu să reziști, atât ca bărbat cât și ca femeie. Există cazuri tot mai des să te căsătorești, iar după 2-3 săptămâni se ceartă, o lună… alții se împacă după 3-4 ani, nu mai există stabilitate, nu mai există siguranță, ispitele sunt prea mari, relațiile se văd diferit', a mai spus Alex Bodi.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter