În ce relație sunt acum Oana Marica și Alex Bodi: "Fericirea mea e relativă"

Publicat pe

Oana Marica și Alex Bodi au avut până acum o relație destul de zbuciumată, speculațiile despre împăcările și despărțirile dintre ei succedându-se cu repeziciune. Iată însă că la scurt timp după vestea despărțirii lor, cei doi au plecat într-o vacanță, alături de fiica afaceristului, iar Oana a vorbit în premieră despre relația lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După ce, la începutul lunii august, Oana Marica și Alex Bodi și-au dat unfollow pe rețelele de socializare, iar relația lor părea să se fi sfârșit, iată că, nici două săptâmâni mai târziu, cei doi se îmbarcau într-un avion privat spre o destinație exotică. Și pentru că s-au făcut multe speculații pe seama relației dintre ei doi, Oana Marica a vorbit în premieră despre cum stau lucrurile între ea și Alex Bodi. Nu în ultimul rând, a dat și detalii despre vacanța în care au fost împreună.

În ce relație sunt acum Oana Marica și Alex Bodi: "Fericirea mea e relativă"În ce relație sunt acum Oana Marica și Alex Bodi: "Fericirea mea e relativă"

Oana Marica și Alex Bodi, în vacanță alături de fiica lui

După ce s-a comentat îndelung pe seama relației lor, Oana Marica a ținut să clarifice lucrurile, chiar dacă în anumite privințe a fost destul de evazivă. Ea nu a spus cu subiect și predicat că formează un cuplu cu Alex Bodi, dar a confirmat faptul că ea și afaceristul au fost împreună în vacanță alături de fiica lui. Mai mult, ea a sugerat că au o relație armonioasă și că îi leagă multe lucruri comune. Nu în ultimul rând, iubita lui Alex Bodi a menționat că viața ei nu ar trebui să privească pe nimeni…

Citește și: Alex Bodi, primele declarații după despărțirea de Oana Marica: „Eu sunt singur, sunt chiar ok'

Citește și: Împăcare neașteptată între Oana Marica și Alex Bodi! Cum s-au afișat împreună

Citește și: Cine este Oana Marica, zisă Bunesa. Cu cine s-a iubit înaintea lui Alex Bodi

Citește și: Influencerița Mădălina Răileanu și soțul ei, Alex, divorțează: „Niciodată nu mi-am imaginat'

Citește și: Influencerița Miss Mercedes Morr, găsită moartă în apartamentul ei. Poliția crede că este vorba de o crimă

'Nu vreau să spun că suntem împreună, dar pot spune că nu ne-am certat niciodată. Când ne-ați văzut în aceeași locuri, chiar așa era. În ultima vacanță în care am fost împreună a fost și fetița lui. Are două fetițe superbe, inteligente, frumoase. Fericită sunt, dar fericirea mea e relativă, încerc să-mi fac globul meu să nu mă atingă nimic rău.

Dacă m-ați văzut alături de el prin vacanțe, înseamnă că este genul meu, bine, uneori cu toții mai facem greșeli în viață, dar ni le asumăm. Așa am fost tot timpul, discretă, mi se pare că nu ar trebui să intereseze pe nimeni viața mea personală, dacă vreau să arăt ceva, arăt', a declarat Oana Marica la Antena Stars.

Oana Marica vrea să devină mamă

Chiar dacă relația dintre Oana Marica și Alex Bodi este una cu suișuri și coborâșuri, urmând oarecum un tipar întâlnit și la celelalte povești de dragoste din viața afaceristului, nu e exclus ca cei doi să-și ducă relația la un alt nivel. Dacă milionarul este deja tatăl a două fetițe superbe, pentru iubita lui începe acum să sune ceasul biologic.

Oana Marica a mărturisit că este pregătită să devină mamă și că își dorește o familie. Dacă Alex Bodi este bărbatul care-i va împlini visurile doar timpul o va demonstra.

'Mă văd mămică, când depășești pragul de 30 de ani începi să-ți dorești lucruri, să-ți imaginezi, să te întrebi când vine și momentul ăla. Mâine nu aș vrea, dar cred că sunt pregătită pentru un copil. Vreau și o familie, mă văd în punctul ăla, dar nu fac nimic în direcția asta. Când o veni, o veni și gata', a mai adăugat iubita lui Alex Bodi la 'Showbiz Report'.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter