Împăcare neașteptată între Oana Marica și Alex Bodi! Cum s-au afișat împreună

Publicat pe

O nouă împăcare a avut loc în showbiz-ul românesc, între Alex Bodi și Oana Marica. După ce și-au dat unfollow de pe rețelele de socializare și afaceristul se declara un bărbat singur, iată cum s-a afișat alături de partenera lui.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Împăcare neașteptată între Alex Bodi și Oana Marica. Cei doi s-au afișat împreună într-un avion privat, semn că au plecat într-o nouă vacanță. Înainte de a posta imagini din cabina avionului privat, întâmplător sau nu, Alex Bodi și Oana Marica au mers la aceeași petrecere. Totuși, cei doi încă nu au început să se urmărească pe rețelele de socializare după ce și-au dat unfollow, semn că alex Bodi și Oana Marica au de gând să fie discreți cu această împăcare.

Citește și: Diana Gureșoaie, replică pentru Alex Bodi, după scandalul din restaurant: „E ridicol să crezi că am sărit să-l tai”

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre căsnicia cu Alex Bodi: „Atât de proastă am fost!”

Citește și: Gabi Bădălău, acid la adresa lui Alex Bodi: „Eu nu stau de de vorbă prin parcări”

Citește și: Oana Zăvoranu a împlinit 48 de ani! Cum a sărbătorit: Andreea Tonciu și Alex Bodi, printre invitații la petrecere

Oana Marica a postat pe rețelele de socializare, mai exact în secțiunea story de pe Instagram, câteva imagini din cabina unui avion privat. În una dintre filmări apare și Alex Bodi, iar cei doi erau singuri în cabină, alături de echipaj. Mai mult decât atât, în dreptul videoclipului cu pricina, Oana Marica a publicat și o inimioară, semn că putem vorbi despre o împăcare între ea și Alex Bodi.

Împăcare neașteptată între Oana Marica și Alex Bodi! Cum s-au afișat împreunăÎmpăcare neașteptată între Oana Marica și Alex Bodi! Cum s-au afișat împreună

Alex Bodi și Oana Marica, o nouă împăcare

Înainte de despărțire, Alex Bodi și Oana Marica au avut parte de o vacanță superbă în Monaco, alături de prieteni de-ai artistului. La momentul respectiv, Bunesa a postat un video pe Instagram, în care l-a surprins și pe Alex Bodi în timp ce sărea în piscină. Totuși, trebuie să notăm faptul că în aceeași vilă în care cei doi s-au cazat, afaceristul a mers și cu fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, sau fosta lui iubită, Daria Radionova.

De altfel, și pe celelalte partenere Alex Bodi le-a dus în vacanță tot cu avionul privat, semn că nu face diferențe între iubitele sale. Înainte să plece cu Oana Marica, bărbatul a fost plecat în Santorini și toată lumea bănuia că a ales aceeași destinație de vacanță ca Bianca Drăgușanu pentru a se revedea cu ea.

Alex Bodi, scandal de proporții cu Diana Gureșoaie

La scurt timp după împăcare, Alex Bodi și Oana Marica, „Bunesa', a ufost implicați într-un scandal neașteptat cu una dintre fetele de oraș cunoscută pe străzile din Capitală drept „strâmba lui Dodel'. Amuzant este că și fosta lui soție, Bianca Drăgușanu, stătea la masă cu Diana Gureșoaie, cea care ar fi început scandalul.

„A fost altă altercație acolo, că nu știu ce comportament avea domnișoara respectivă, dar…A fost o discuție înainte, ea s-a certat cu altcineva, ei fiind aproape de masa mea.

Ea a început să-mi facă niște discuții și i-am zis să plece de la masă, că nu ne cunoaștem și nu are rost să vadă lumea că se gesticulează și e loc de alte interpretări.

Apoi, timp de 20 de secunde, fata asta a început să spargă pahare pe acolo, să amenințe, să înjure… A crezut că atrage atenția. Și zice apoi că aș fi bătut-o sau s-a bătut ea cu mine. De când leul se bate cu pechinezii? E adevărat, ea striga pe acolo, că vă tai, că nu știu ce, vă sparg… Mă amuza, îți dai seama, ce să zic?

Era penibilă. Ea zice pe stradă că i-am dat un pumn de a leșinat! Pe o parte mă amuză, pe de alta, nu e ok! Că mi-e numele implicat într-un alt scandal. Dar, râdem, glumim, fata are probleme serioase rău. Făcea gesturi obscene fetelor de la masă, de lângă… N-a băgat-o nimeni în seamă. Patronul a dat-o afară, i-a dat interdicție acolo‘, a dezvăluit Bodi pentru Cancan.

Sursa FOTO: FAcebook & Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter