Cine este Maria Ilioiu de la Splash, vedete la apă. A fost ispită la „Insula Iubirii”

Publicat pe

După ce s-au aflat concurenții de la „Splash, vedete la apă', mulți se întreabă cine este Maria Ilioiu. Vedeta a fost ispită, la „Insula Iubirii', tot la Antena 1 și ulterior a avut un contract la Kanal D, pentru emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities'.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

De când cu noii concurenți de la „Splash, vedete la apă', au revenit câteva nume în atenția publicului, iar acum multe persoane se întreabă cine este Maria Ilioiu. Vedeta în vârstă de 30 de ani a devenit cunoscută în urma participării la „Insula Iubirii', unde a jucat rolul de ispită. Frumusețea sa și formele voluptoase au ajutat-o să își ducă scopul la bun sfârșit și a despărțit multe cupluri.

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu, la jumătate de an de când a fost desfigurată după un tratament cosmetic. Fosta ispită și-a schimbat look-ul

Citește și: Probleme de sănătate pentru Maria Ilioiu. De ce a lipsit de la ediția 9 a show-ului Bravo, ai stil! Celebrities

Citește și: Cum arată Maria Ilioiu de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' după ce și-a „topit' buzele / Imagini din timpul intervenției estetice!

Citește și: Scandal între Maria Ilioiu și Andreea Tonciu la „Bravo, ai stil!, Celebrities”. Bruneta a fost făcută ciocănitoare de către rivala ei…

Ulterior, Maria Ilioiu de la „Splash, vedete la apă' a participat la „Bravo, ai stil! Celebrities', unde a avut parte de mai multe conflicte cu anumite colege din show-ul de la Kanal D. Andreea Tonciu a fost cea mai aprigă competitoare a Mariei, iar cele două a fost la doar un pas de bătaie.

Cine este Maria Ilioiu de la Splash, vedete la apă. A fost ispită la „Insula Iubirii'Cine este Maria Ilioiu de la Splash, vedete la apă. A fost ispită la „Insula Iubirii'

Cine este Maria Ilioiu? Concurează în noul sezon „Splash, vedete la apă'

Maria Ilioiu are 30 de ani și pe lângă cariera din televiziune are și o afacere de succes. Vedeta are un magazin de haine în Capitală pe care îl administrează îndeaproape și își ține fanii la curent cu cele mai noi trend-uri. Pe lângă calitățile sale de antreprenor, Maria Ilioiu s-a făcut remarcată prin scandalurile din care a făcut parte.

În timpul emisiunii „Insula Iubirii', Maria Ilioiu s-a certat în repetate rânduri cu Bianca Pop, ispita care nu iese niciodată fără 1000 de Euro cash, în poșetă.

„Noi am avut o discuție, am îngropat securea și apoi s-a trezit Bianca să ne atace dintr-odată.

Noi nu ne-am certat cu ea, pe ea o întrețin bărbații și mi se pare penibil și i-am zis de ce a încercat să ne strice imaginea. A început să se jure pe tatăl ei mort, dar nu am crezut-o. A început să plângă și spunea la toată lumea că am făcut-o eu să plângă. Liniștetșe-te să nu-ți crească tensiunea', declara Maria Ilioiu, la momentul respectiv.

Maria Ilioiu a fost la un pas de bătaie cu Andreea Tonciu

Unul dintre cele mai recente scandaluri în care Maria Ilioiu a fost implicată este cel cu Andreea Tonciu. Ambele au participat la „Bravo, ai stil! Celebrities' și de la mici înțepături au ajuns aproape de bătaie. Cele două au avut un conflict care a fost încheiat cu ajutorul forțelor de ordine.

„Ești o c***ă care se vinde pe 100 de Euro și mai dă 50 rest', i-a transmis Maria Ilioiu Andreei Tonciu.

Apoi, Andreea a sărit de pe scaun și s-a repezit la părul Mariei, de care a început să tragă. Polițiștii au sosit la fața locului și au aplanat conflictul, după ce Maria Ilioiu a sunat la 112.

'Ori își cere scuze și mă opresc ori o să-i pară rău că nu s-a pus cu cine trebuie! Eu îți dau două vorbe și te distrug', a spus, ulterior, Maria Ilioiu de la „Splash, vedete la apă'.

Sursa FOTO: Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter