Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit: „Pentru mine asta contează foarte mult”

Publicat pe

Bianca Comănici are un nou iubit. Bianca a devenit cunoscută după ce a căștigat primele două sezoane de la Puterea Dragostei, iar de atunci a rămas în atenția publicului. Recent, vedeta a mărturisit că iubește din nou, însă nu a dorit să dezvăluie identitatea iubitului ei. Drept urmare, Bianca Comănici își ține noua relație cât mai departe de ochii curioșilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Bianca Comănici a devenit cunoscută după ce a participat și a căștigat primele două sezoane de la Puterea Dragostei, emisiune difuzată de Kanal D. De atunci, aceasta a rămas în atenția publicului, iar urmăritorii ei doresc să știe cît mai multe despre viața persoanlă a ei.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit: „Pentru mine asta contează foarte mult'Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, detalii despre noul iubit: „Pentru mine asta contează foarte mult'

Ei bine, Bianca Comănici le vorbit urmăritorilor ei de pe Instagram despre noul ei iubit, însă nu a dorit să dezvăluie și identitatea acesteia. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este foarte discretă și vrea să își țină relația de iubire departe de ochii curioșilor, însă a oferit câteva detalii despre bărbatul misterior în brațele căruia și-a găsit liniștea.

Citește și: Matilda Pascal Cojocărița, în doliu! Fostul ei soț, tatăl fiului ei, a murit:„Ne-ai părăsit'

Citește și: Flick și-a dat demisia de la Radio ZU, după 12 ani:„Vreau să ies din …'

Citește și: Loredana Groza a fost luată cu salvarea.Cum se simte acum

Citește și: Cum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie:„Acolo s-a înfiripat dragostea față de cinematografie'/ EXCLUSIV

Bianca Comănici, despre noul iubit

Bianca Comănici are un nou iubit și este mai fericită ca oricând. Bianca le-a vorbit urmăritorilor ei despre bărbatul misterior și viața sa. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus că iubitul ei este cel mai frumos bărbat din România, din punctul ei de vedere.

„Este, din punctul meu de vedere, unul dintre cei mai frumoși băieți pe care îi știu eu din România. Nu am cum să mă simt iubită într-o perioadă scurtă de timp. Mă simt în alte moduri, dar nu pot să spun', a spus Bianca Comănici, pe InstaStory.

Totuși, Bianca Comănici nu a dezvăluit identitatea noului iubit, mărturisit că ea a fost cea care a decis ca relația să rămână privată.

Bianca Comănici: „Relația am hotărât să o ținem noi privată'

„În mod normal nu aș da explicații. Relația am hotărât să o ținem noi privată, mai mult din partea mea, pentru că știu ce o să urmeze. O să vedeți', a mai spus Bianca Comănici.

Bianca Comănici a spus ce calitatăți trebuie să aibă bărbatul din viața ei. De asemenea, aceasta se bucură de faptul că iubitul ei are mare încredere în ea, lucru care contează cel mai mult pentru fosta concurentă de la Puterea Dragostei.

Cel mai important: suflet, bărbăție și dulceață, care sunt importante pentru mine. Are încredere în mine, iar pentru mine contează foarte mult lucrul ăsta. Îl ador', a mai dezvăluit Bianca Comănic, despre noul iubit.

„Mi-a fost foarte frică să îmi fac o relație'

Recent, Bianca Comănici a vorbit despre viața ei sentimentală, spunând că a cunoscut pe cineva, însă îi este destul de greu pentru că suferința din trecut a marcat-o. Amintim că Bianca a avut o relație tumultuoasă cu Livian Pop.

„Mi-a fost foarte frică să îmi fac o relație, având în vedere că mi-a fost foarte greu să mă vindec după ultima încercare. Dar cred că am cunoscut persoana potrivita, la locul potrivit, la momentul potrivit. Nu pot spune data la care ne-am cunoscut, dar înainte ta, înainte de 12 august. Ideea este că e destul de greu să îmi ajună cineva la inimă pentru că sunt foarte pretențioasă, prea selectivă.

Dar am renunțat la niște idei, la niște principii, pentru că omul potrivit îl construiești. Am observat că nu a trebuit să schimb foarte multe lucruri la mine, am încercat eu să fiu din ce în ce mai bună', a declarat Bianca Comănici în emisiunea ‘Bărbați vs femei.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter