Cum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie: "Acolo s-a înfiripat dragostea față de cinematografie"/ EXCLUSIV

Publicat pe

În ceea ce-l privește, a fost punct ochit, punct lovit, iar cei care l-au văzut pe George Piștereanu în filmul său de debut, „Eu când vreau să fluier, fluier, știu exact la ce ne referim… Dar povestea de viață a actorului care și-a consolidat celebritatea după ce a jucat în „VLAD (PRO TV) ne demonstrează cu prisosință că talentul e dublat întotdeauna de multă muncă și de ambiție pe măsură. Actorul ne-a povestit cum și-a descoperit pasiunea pentru actorie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

George, am trecut deja de jumătatea unui an destul de dificil, însă în care am mai reușit să prindem câte o gură de oxigen. Ție în ce măsură ți-a schimbat viața pandemia?

Pot să spun că pandemia nu mi-a schimbat în niciun fel viața, doar că mi-a oferit posibilitatea să fac anumite lucruri pe care nu aveam timp să le fac înainte de pandemie. De exemplu, am reușit să îi fac un film personajului Tibor din „VLAD . Am creat în sezoanele 1, 2 și 3 lungmetraje în care Tibor apare ca personaj principal, urmărind acțiunea din perspectiva acestuia. Am continuat să fac sport, am citit destul de mult. Viața noastră dinainte de pandemie fiind extrem de agitată și cerând foarte mult de la noi în fiecare moment, ne-a adus în pragul de a fi dezechilibrați și cred că de aceea anumite persoane au trecut prin depresii crunte.

Cum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie: "Acolo s-a înfiripat dragostea față de cinematografie"/ EXCLUSIVCum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie: "Acolo s-a înfiripat dragostea față de cinematografie"/ EXCLUSIV

George Piștereanu: „Am trăit într-o familie simplă'

Povestește-ne puțin despre copilăria și adolescența ta! Ai fost un puști
răsfățat sau dimpotrivă?

Datorită celor șapte ani de-acasă, despre care toată lumea vorbea, înainte cel puțin, și ca urmare a vieții grele pe care au dus-o strămoșii mei, chiar și bunicii mei, de la mâncare până la haine, nu a existat niciodată acest concept de răsfăț. Am trăit într-o familie simplă, cu posibilități medii, în care mi s-a insuflat educația de bază care trebuie să existe în orice casă.

Citește și: George Piștereanu a fost scos din distribuția serialului Vlad. Primele declarații ale actorului:'Am multe surprize pentru voi'

Citește și: George Piștereanu, de la Ferma, a început să facă primii bani la 14 ani:„Am debarasat mese, la restaurant'

Citește și: Cum s-au cunoscut Ramona Bădescu și logodnicul ei, Fabio Cali:„Nu l-am suportat'

Citește și: Cum se înțelege campioana Emma Răducanu cu părinții ei:„Sunt foarte critici'

Cum și-a descoperit George Piștereanu pasiunea pentru actorie

La ce vârstă a debutat atracția ta pentru zona cinematografiei? Ai fost
sprijinit de familie, ți-a descoperit cineva acest talent încă de pe atunci?

Cred că atracția pentru cinematografie a apărut odată cu instalarea ODC-ului, care era o platformă între blocuri, un fel de internet mai mic, în care se share-uiau filme muzică etc. Această atracție a început însă fără a o realiza, pentru că urmăream undeva la 6, 7 filme pe zi. Acolo a început să se înfiripe această dragoste față de cinematografie. Familia, neavând cunoștințe avansate despre acest domeniu, a încercat să mă susțină în tot ceea ce doream eu să fac. Ca orice părinți care își iubesc copilul, m-au încurajat să urmez cursuri de dans, să merg la cor, sprijinindu-mă pe tot parcursul copilăriei.

George Piștereanu: „Mi s-a sugerat să merg la actorie'

Știu că ai fost la un liceu de muzică și aveai și o voce bună, însă ai absolvit la secția de actorie. Când și de ce s-a produs acest switch?

Switch-ul s-a produs în momentul în care eram la corul de copii al Operei Române din București, unde eram vocea a treia, eu dorind să fac canto. Neștiind teorie muzicală, mi s-a sugerat să merg la actorie, pentru ca, ulterior, să mă transfer la canto. Mi-a plăcut atât de mult, încât am uitat că trebuia să mă transfer la canto și am rămas pe actorie.

La un moment dat, te-a bătut gândul să te faci polițist… O alegere ciudată pentru un tânăr aflat la un liceu de muzică. Ce te-a determinat să te gândești la asta?

De fel nu-mi place să pierd timpul, așadar, văzând că nu iau niciun casting timp de patru ani, cât am fost în Liceul de muzică, la secția Actorie, m-am gândit că poate nu este domeniul în care aș putea să activez și m-am dus spre a doua mea iubire – justiția. Sunt și un tip justițiar, așa că ar fi mers de minune.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN NUMĂRUL DE SEPTEMBRIE AL REVISTEI VIVA! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI. 

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter