Cum s-au cunoscut Ramona Bădescu și logodnicul ei, Fabio Cali: „Nu l-am suportat”

Publicat pe

Ramona Bădescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Fabio Cali, un bancher italian. Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani și au împreună un fiu, care le înseninează fiecare zi. Recent, Ramona Bădescu a făcut primele declarații despre cum a început relația ei cu Fabio Cali. Aceasta a dezvăluit că, la început, nu l-a suportat deloc.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu are o relație frumoasă cu Fabio Cali, în vârstă de 53 de ani, de mai bine de trei ani. În plus, bărbatul a reușit să îi îndeplinească acesteia cel mai mare vis, acela de a deveni mamă. Ei bine, Ramona Bădescu este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața personală. Actrița nu a dezvăluit cine este bărbatul din viața ei decât la mai bine de un an ți jumătate de la nașterea fiului ei, Ignazio.

Cum s-au cunoscut Ramona Bădescu și logodnicul ei, Fabio Cali: „Nu l-am suportat'Cum s-au cunoscut Ramona Bădescu și logodnicul ei, Fabio Cali: „Nu l-am suportat'

Ramona Bădescu și Fabio Cali și-au dorit să țină secretă relația lor, mai ales că bărbatul nu este persoană publică. După ce a rămas însărcinată, actrița s-a decis să elucideze misterul și să vorbească despre bărbatul alături de care și-a întemeiat o familie, susținând mereu că Fabio Cali o face foarte fericită.

Citește și: Fabio Cali, logodnicul Ramonei Bădescu, a făcut închisoare în Italia:”Am trăit într-o celulă de 8 metri pătrați cu alți 7 deținuți”

Citește și: Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani:”Poate mai vine o surioară”

Citește și: Ramona Păuleanu de la PRO TV a născut prematur. Cum se simt gemenii:„O bacterie…'

Citește și: Când revine Cristina Cioran la TV, după ce a născut:„Mă concentrez…'

Cum l-a cunoscut Ramona Bădescu pe Fabio Cali

Recent, Ramona Bădescu a vorbit pentru prima dată și despre cum s-au cunoscut ea și logodnicul ei, Fabio Cali. Ei bine, cei doi s-au întâlnit întâmplător, însă Ramona spune că inițial nu l-a suportat pe bărbatul alături de care a ajuns să întemeie o familie. Ulterior, actrița și-a schimbat părerea despre el, asta după s-au izbit unul de altul pe o stradă, moment în care actrița era foarte tristă din cauza pierderii unei persoane dragi.

„Nu l-am suportat. Ne-am întâlnit la un eveniemnt, la Roma. Nu mi se părea nimic normal la el, era prea plin de el, nu, nu era deloc genul meu. După ne-am întâlnit intamplator, într-un moment nu chiar plăcut din viata mea. Practic persoana pe care amândoi am pierdut-o atunci, ne-a apropiat. De atunci am vorbit non stop și uite unde am ajuns. Acum suntem jumătățile perfecte„, a mărturisit Ramona Bădescu, despre logodnicul ei, Fabio Cali, potrivit spynews.ro.

După reîntâlnirea respectivă, cei doi au început să vorbească zilnic la telefon și s-au apropiat din ce în ce mai mult unul de celălalt, formând astăzi o familie minunată.

Ce spune Ramona Bădescu despre logodnicul ei

Ramona Bădescu este foarte îndrăgostită de Fabio Cali, despre care are doar cuvinte de laudă. La un moment dat, aceasta a oferit mai multe detalii despre bărbatul care o face zilnic să zâmbească.

„Este Săgetător ca și mine, ne leagă foarte multe lucruri, avem multe în comun. Este unic, este omul care nu numai că m-a cucerit, dar continuă în fiecare zi să mă cucerească. Focul nostru este veșnic și cât mai aprins. Mai are momente în care mai pâlpâie, însă apoi izbucnește iarăși. Poate acesta este și secretul unei legături care să dureze mult timp, mai ales că ne-am găsit la o vârstă matură.

Am știut că ne-am vrut, știm că ne vrem, suntem persoane legate unul de altul, care nu se vor dezlega niciodată. Cu atât mai mult cu cât ne leagă iubirea pentru Ignazio, care este diamantul cel mai frumos și minunat al vieții noastre‘, a povestit Ramona Bădescu, la un moment dat.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter