Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani: "Poate mai vine o surioară"

Publicat pe

Ramona Bădescu nu regretă că a făcut un copil la 50 de ani, ba chiar se simte pregătită să fie din nou mamă, la 52. Ramona Bădescu are un băiat și speră să-i dăruiască o surioară, convinsă fiind că totul se întâmplă la momentul potrivit. Niciodată nu este prea tărziu să creezi o minune, susține Ramona Bădescu și așteaptă cu nerăbdare să vadă ce surprize i-a mai pregătit viața.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ramona Bădescu formează de 4 ani un cuplu cu logodnicul ei, bancherul Fabio Cali, dar parcă ar fi de o viață împreună, după cum spune vedeta. Momentan, ea se află în România și partenerul de viață în Italia, dar distanța nu poate afecta cu ceva dragostea lor. Ba dimpotrivă, ochii care nu se văd se vor iubi și mai mult când se vor regăsi, crede Ramona.

Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani: "Poate mai vine o surioară"Ramona Bădescu, pregătită pentru al doilea copil, la 52 de ani: "Poate mai vine o surioară"

„De pe 18 iulie 2017 suntem împreună, de 4 ani, dar parcă am fi de o viață. Câteodată nu contează timpul, contează intensitatea', a declarat Ramona Bădescu în emisiunea lui Măruță, de la Pro TV.

Întrebată dacă nu-i este greu să stea departe de partenerul ei de viață, care a rămas în Italia, actrița a completat: „Și despărțirile au farmecul lor. Când te întorci, poate mai vine o surioară'.

Ramona Bădescu și-a dorit dintotdeauna o fetiță și nu renunță la acest gând, fie ce-o fi!

„Eu mi-am dorit o fetiță. Dar nu e timpul trecut. Am trăit într-o familie unită, dar nu am găsit bărbatul potrivit care să facă în așa fel încât să creăm o minune, un copil!', mai spunea Ramona în decembrie 2020.

Citește și: Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice:„Urmez un tratament cu…’. Când revine în competiții / EXCLUSIV

Citește și: Florin Busuioc, despre viața după infarct și carieră:„Nu cred că voi ieși la pensie vreodată’

Citește și: Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la 5 luni de la decesul artistei. Mesajul fiului ei:„Plâng în fiecare zi’

Despre cum a devenit mamă la 50 de ani, Ramona a spus că îi datorează totul lui Dumnezeu.

„Tu nu prea ai nimic de făcut, doar Dumnezeu te poate ajuta. Când eram mai mică, ziceam că nu vreau copii pentru că voiam să mă realizez, să am o carieră. Apoi n-a mai fost ușor. Am făcut însă în așa fel încât să nu depindă totul de ritmul biologic.

Mi-am înghețat ovocitele pentru momentul în care urma să găsesc omul vieții mele. Am făcut o fertilizare, dar înainte, organismul meu arăta de 37 de ani, grație ADN-ului.

Eram convinsă însă că nu se va mai putea la 50 de ani, de aceea m-am relaxat și m-am iubit mult cu omul care m-a vrăjit când nu mă mai așteptam să fiu vrăjită', spunea Ramona Bădescu în urmă cu ceva timp.

Ramona Bădescu nu regretă că a făcut un copil la 50 de ani

Ramona Bădescu nu regretă că a făcut un copil la 50 de ani și este convinsă că totul se întâmplă la momentul potrivit.

„Niciodată să nu te gândești la ce puteai face, mai bine la ce faci și ce vei face. Oricum nu poți da timpul înapoi. Eu nici nu vreau. La 30 de ani am făcut ce am făcut și am făcut bine. Eu nu cred că există o vârstă la care trebuie să devii mamă.

Da, la 20, 30 de ani, ai mai multă putere și entuziasm, iar la 50 ai mai multă experiență. Poate ai și reușit să te realizezi și așa ai mai mult timp cu copilul', spune Ramona Bădescu.

foto: Ciao, Click!
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter