Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la 5 luni de la decesul artistei. Mesajul fiului ei: „Plâng în fiecare zi”

Publicat pe

Cornelia Catanga s-a stins din viață în urmă cu aproape 6 luni, iar fiul ei, Alexandru Pădureanu și tatăl lui, Aurel Pădureanu sunt profund îndurerați. Alexandru a publicat recent o fotografie cu mormântul Corneliei Catanga, alături de un mesaj plin de durere. Locul de veci al regretatei cântărețe este ca o grădină de flori, semn că cei care au iubit-o n-au uitat-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cornelia catanga a murit pe 26 martie, lăsând în urma ei multe lacrimi și durere. Fiul artistei, Alexandru Pădureanu și tatăl lui, Aurel Pădureanu, suferă cel mai mult din cauza dispariției marii doamne a muzicii lăutărești. Alexandru și Aurel Pădureanu merg cât des pot la mormântul Corneliei Catanga. Locul în care artista își doarme locul de veni este precum o grădină cu flori, semn că cei care au iubit-o cu adevărat n-au uitat-o.

Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la 5 luni de la decesul artistei. Mesajul fiului ei: „Plâng în fiecare zi'Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la 5 luni de la decesul artistei. Mesajul fiului ei: „Plâng în fiecare zi'

Flori care mai de care mai frumoase au fost depuse la mormântul Corneliei Catanga. Pe lângă buchetele de flori puse în vaze, au fost aduse la locul de veci al cântăreței de muzică lăutărească și ghivece cu flori. Din fotografia publicată de Alexandru Pădureanu se poate vedea că mormântul regretatei artiste este îngrijit și că aproape zilnic cei dragi merg la cimitir și îi duc flori Corneliei Catanga.

Citește și: In memoriam. Cornelia Catanga, o viață plină de glorie, dar marcată de drame și suferință

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat?Imaginea care îi dă de gol

Citește și: Când va fi externată fetița Cristinei Cioran.Fotografia pe care a postat-o cu Ema

Citește și: Nicole Cherry, pictorial exclusiv alături de Florin înainte să devină părinți. A dezvăluit numele fetiței:„Mi-a apărut într-un vis'/ EXCLUSIV

Cum arată mormântul Corneliei Catanga

Alexandru și Aurel Pădureanu merg aproape zilnic la mormântul Corneliei Catanga. Ei doi nu și-au revenit după pierderea enormă suferită, plângându-și durerea. În dreptul fotografiei cu mormântul Corneliei Catanga, Alexandru Pădureanu, în vârstă de 27 de ani, a scris și câteva cuvinte sfâșietoare. Acesta a mărturisit că este distrus, că zilnic plânge și se gândește la mama lui.

Majoritatea oamenilor cred că dacă eu râd puțin, cică sunt fericit… și nu am nimic… iar eu  sunt distrus din orice punct de vedere, sufletul și inima mea sunt terminate. Și plâng în fiecare zi, și nu există zi să nu mă gândesc la ICOANA mea. Mami meu, îmi vine să mă bag singur în pământ și să fiu cu tine! REGINA MEA! Vin aici, și nu știu ce să cred sau să realizez! Urlu! Îmi vine să mă omor!”, a scris, pe Facebook, Alexandru Pădureanu, fiul Corneliei Catanga.

Aurel Pădureanu: „Cornelia a fost Prințesa mea'

Aurel Pădureanu suferă la fel de mult ca fiul lui din cauza dispariției Corneliei Catanga. La rândul lui, acesta a scris un mesaj emoționant și plin de durere pe rețelele sociale.

„Cornelia a fost Prințesa mea, a fost sufletul meu, și a fost tot ce am mai frumos și mai scump pe această lume. Cornelia a avut o voce extrem de frumoasă, dublată cu o sensibilitate demnă de admirat. Și bineînțeles, o dicție ireproșabilă. O spun cu toată responsabilitatea și îmi asum ceea ce spun, faptul că soția mea și-a înscris numele în nemurire, ca o prințesă, a cântecului lăutăresc și ca frumusețe, și ca eleganță.

Scriu aceste rânduri aflându-mă la cimitir, gândindu-mă la cele mai frumoase lucruri pe care le-am petrecut împreună. Cornelia, nu am să te uit toată viața mea, până când voi părăsi această lume. Vei rămâne în gândurile mele și în sufletul meu câte zile mai am de trăit. Mă gândeam la unul dintre cei mai mari filozofi al lumii și spunea în felul următor: „Păstrează-ți iluziile, după ce ți s-au spulberat mai poți să exiști, dar nu să trăiești. Eu exist, dar nu trăiesc”, este mesajul plin de durere al lui Aurel Pădureanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter