DJ Harra a fost adoptată când avea doar câteva luni. Dezvăluiri dureroase despre mama ei naturală

Publicat pe

Zâmbetul larg și energia ei specială nu lasă să se întrevadă faptul că a trăit o dramă încă din primele zile de viață – DJ Harra a fost adoptată după ce a fost părăsită în maternitate de către mama ei naturală. A avut însă noroc cu cei pe care îi consideră adevărații ei părinți, care au adoptat-o pe când încă nu împlinise un an.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Puțini știu că Dana Neacșu, aka DJ Harra, a fost adoptată, după ce mama ei naturală a abandonat-o în maternitate. Soarta i-a scos în cale doi oameni providențiali, care i-au devenit părinți și au scăpat-o de un viitor trist… Iar asta deoarece micuța ar fi urmat să ajungă într-un orfelinat, iar viața ei ar fi fost acum cu totul alta. Recent, vedeta a vorbit despre părinții ei adoptivi, cei care i-au dat șansa la o existență normală.

DJ Harra a fost adoptată când avea doar câteva luni. Dezvăluiri dureroase despre mama ei naturalăDJ Harra a fost adoptată când avea doar câteva luni. Dezvăluiri dureroase despre mama ei naturală

DJ Harra a fost adoptată înainte de a împlini un an

DJ Harra a aflat că a fost adoptată la vârsta de 10 ani, iar asta a fost o veste șocantă pentru ea. Să afli că cea care ți-a dat viață te-a părăsit în maternitate nu este o veste ușor de gestionat. Din fericire însă, simpatica DJ-iță a avut parte de doi părinți adoptivi iubitori, care i-au oferit toată dragostea lor și nu au făcut-o niciodată să se simtă diferită.

„Ei s-au strădit și mi-au oferit în permanență cele mai bune condiții. N-am avut o copilărie nașpa. (…) Sunt mulți copii care nu sunt adoptați niciodată. Eu aveam abia câteva luni. Nu știu cum arată un orfelinat prin ochii mei. Știu pentru că mergem de Crăciun sau când am posibilitatea. Acum câțiva ani mai mergeam, făceam cadouri personal, dar nu pot să mă duc că mă afectează la nivel emoțional', a mărturisit DJ Harra la Antena Stars.

Citește și: Mama Lilianei Mocanu, actrița din serialul Las Fierbinți, a murit de COVID: „E cumplit'

Citește și: Mara Bănică a dezvăluit sexul copilului. Trebuia să aibă gemeni:„Am stat doar în pat 6 săptămâni’

Citește și: Cine este și cum arată iubita lui Ovidiu Lipan Țăndărică. Sunt împreună de 18 ani:„Cred că ne vom căsători’

Citește și: Andreea Esca, dezvăluiri despre soțul ei, după 21 de ani de căsnicie:„Cel mai romantic este faptul că…’

Citește și: Motivul pentru care Carmen Harra este singură de 11 ani, după moartea soțului:„Defectul viziunilor mele’

Nu-și dorește să aibă relații cu mama ei naturală

Dana Neacșu a fost abandonată de mama ei naturală imediat după naștere și a rămas în grija cadrelor medicale și în voia sorții timp de trei luni. Din fericire, DJ Harra a fost adoptată înainte de a fi preluată de sistem, iar astfel viața ei s-a schimbat complet.

„Riscam să merg la un centru de plasament. Mama mea naturală m-a născut şi m-a abandonat în spital. Am stat acolo trei luni. Verişoara tatălui meu lucra acolo şi le-a spus părinţilor mei să mă înfieze’, a povestit DJ Harra, la Kanal D.

Vedeta a povestit că nu-și dorește să aibă relații cu mama ei adoptivă, care a lăsat-o în maternitate, unde a fost la un pas de moarte. Când au venit actualii ei părinți să o ia din spital, micuța avea nu mai puțin de 9 perfuzii pe cap!

„Nu sunt încântată să mă întâlnesc cu un om care nu s-a gândit că aş fi putut să mor după naştere. Nu simt nimic pentru ea. Poate sunt rea, egoistă, dar pentru mine este un om străin. Îi mulţumesc doar că mi-a dat viaţă’, a mai adăugat ea.

„Când afli că ești adoptat, îți creează un șoc psihic”

Și în cazul ei curiozitatea a funcționat, așa că, în cele din urmă DJ Harra a cunoscut-o pe cea care i-a dat viață, chiar dacă susține că nu are niciun fel de sentiment pentru ea. Faptul că și-a văzut mama nu a făcut însă decât să-i consolideze convingerea că răul inițial a fost spre bine.

„În momentul în care mi-am cunoscut mama biologică, mi-am dat seama că nicăieri nu îmi era mai bine decât cu ei. E foarte greu să fii undeva bine şi să te trezeşti deodată printre asistente. Un lucru l-am respectat la mama mea biologică şi mă înclin în faţa ei pentru că niciodată nu a intervenit între mine şi părinţii mei. Când afli că eşti adoptat, îţi creează un şoc psihic până creşti şi îţi dai seama că nicăieri nu ar fi fost mai bine şi că ei se numesc părinţi şi nu cei care te-au făcut”, mărturisea Dj Harra cu niște ani în urmă.

Mama ei naturală a avut o explicație destul de laconică atunci când a fost întrebată de ce nu amers să-și vadă fiica.

„Nu am mers să o văd, ca să nu-i fac rău nici ei, nici mie. În situaţia în care eram, nu puteam rămâne cu un copil în braţe’.

Mai mult, aceasta a avut o reacție incredibilă, atunci când i-a fost arătată o fotografie cu fiica ei, comentând, sec: „Un copil reuşit’.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter