Andreea Esca, dezvăluiri despre soțul ei, după 21 de ani de căsnicie: "Cel mai romantic este faptul că..."

Publicat pe

Andreea Esca a avorbit recent despre viața de familie și despre relația pe care ea și soțul ei, Alexandre Eram, o au după 21 de ani de căsnicie. Vedeta PRO TV a povestit atât despre gesturile romantice pe care soțul ei i le face după două decenii de căsnicie, dar și despre momentele mai tensionate…

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Permanent în atenția publică, Andreea Esca reușește perfect să îmbine viața profesională cu cea de familie, iar după 21 de ani de căsnicie este în continuare la fel de fericită și de energică. Vedeta PRO TV are doi copii superbi, un job care-i aduce satisfacții imense, câteva afaceri de succes și, nu în ultimul rând, un soț alături de care formează echipa perfectă. Recent, vedeta a vorbit despre despre relația cu partenerul ei de viață.

Andreea Esca, dezvăluiri despre soțul ei, după 21 de ani de căsnicie: "Cel mai romantic este faptul că..."Andreea Esca, dezvăluiri despre soțul ei, după 21 de ani de căsnicie: "Cel mai romantic este faptul că..."

Andreea Esca, despre soțul ei

Andreea Esca și Alexandre eram sunt împreună de 21 de ani și au împreună doi copii superbi – Alexia (20) și Aris (18). Chiar și după două decenii de căsnicie, în care au trecut împreună prin bune și prin rele, relația dintre Andreea și Alexandre a rămas la fel de intensă, soțul vedetei continuând să o surprindă cu gesturi romantice.

„A făcut o mulțime de gesturi romantice și nu cred că aș putea să spun că unul a fost mai romantic decât altul… Chiar nu-mi dau seama, n-aș putea să aleg unul. El e un om atent, ca să zic așa, la nevoile mele, și cred că, pentru mine cel puțin, cel mai romantic este faptul că mă susține tot timpul și că îmi dă câte un mesaj în care îmi spune: Ai fost foarte bine astăzi. Bravo!', după știri sau după vreun eveniment… și așa mai departe”, a mărturisit Andreea Esca, în exclusivitate, pentru Ciao.ro.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Andreea Esca și Alexandre Eram. Vedeta de la ProTV nu s-a lăsat până nu l-a cucerit: 'El avea o altă relație'

Citește și: Ce facultate din străinătate a ales fiul Andreei Esca. Aris a terminat liceul la Școala Franceză!

Citește și: Când va fi externată fetița Cristinei Cioran. Fotografia pe care a postat-o cu Ema

Citește și: Beatrice Rancea a demisionat din funcția de director al Operei din Iași. Era cercetată pentru delapidare

În ceea ce privește momentele dificile, care intervin în orice cuplu, vedeta PRO TV a dat un răspuns surprinzător.

„Nu suntem nici unul, nici celălalt, ranchiunoși, nu suntem în stare să ținem supărarea, nu. Niciodată… Nici măcar de pe o zi pe alta. Nu am reușit să facem asta”, a mai mărturisit Andreea Esca pentru sursa citată.

Care este secretul noii sale siluete

Pentru Andreea Esca a fost un an dificil, după ce ea, soțul ei și fiul lor s-au îmbolnăvit de COVID-19, dar a reușit să depășească momentul cu brio. Mai mult, anul acesta, Aris, fiul vedetei, urmează să plece la studii, în Barcelona, alegând, la fel ca sora lui, Alexia, care studiază în Marea Britanie, o universitate din străinătate. Vedeta nu și-a schimbat însă prioritățile și a petrecetu, alături de familie, o parte din vacanță în Grecia, dar și la Porumbacu, unde au în administrare niște case de vacanță.

Deși timpul ei liber este destul de limitat, Andreea Esca nu și-a pierdut energia și, mai mult, pare să întinerească pe zi ce trece. Nu în ultimul rând, vedeta a slăbit vizibil în ultima perioadă. Întrebată cum a reușit să ajungă la această performanță, Andreea a răspuns cu mult umor…

„Secretul este să punem lacăt pe frigider. Nu există alt secret. Că sport fac la același nivel la care făceam și înainte, doar că, odată cu vârsta, trebuie să mâncăm mai puțin. Asta-i tot. Nu există altceva mai ușor să vă spun… Mănânc mai puțin, tot 3 mese, dar mai mici și mai sănătoase. Suc n-am băut niciodată, beau apă, pâine mai puțină, mai fără zahăr…” , a mai spus ea pentru Ciao.ro.

Totuși, în această vară, Andreea Esca a ținut o dietă, datorită căreia a reușit să slăbească 6 kilograme, ajungând acum la 58 și nu are de gând să se oprească aici.

„Da, am ținut dietă, am mers întâi la un nutriționist, o nutriționistă cu care lucra deja Alexia și care m-a ajutat foarte mult – eu nu pot să țin à la long același regim și mă plictisesc – și după aceea am mers la un medic care se ocupă de acest program și care este foarte cunoscut. Mi-a făcut niște analize și mi-a prescris o dietă.

Sinceră să fiu, lucrurile sunt destul de simple, adică trebuie să înveți cumva să mănânci, să nu asociezi niște alimente și să ai voință să mănânci cantitatea care trebuie și alimentele combinate într-un anume fel’, a spus Andreea Esca pentru click.ro.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter