Ce facultate din străinătate a ales fiul Andreei Esca. Aris a terminat liceul la Școala Franceză!

Publicat pe

În această vară, fiul Andreei Esca a absolvit liceul la Școala Franceză și a a ales tot o facultate în străinătate, ca sora lui. Și dacă Alexia a vrut să studieze în Marea Britanie, Aris Eram a fost cucerit de Spania. Astfel, fiul Andreei Esca va începe, în curând, cursurile unei facultăți din Barcelona.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Andreea Esca este extrem de mândră de Alexia și Aris, amândoi cuminți și studioși, în ciuda a ceea ce se spune despre copiii de bani gata. După ce a terminat liceul, unul prestigios din Capitală, Aris Eram și-a dorit să studieze afacerile și a ales o universitate spaniolă.

Ce facultate din străinătate a ales fiul Andreei Esca. Aris a terminat liceul la Școala Franceză!Ce facultate din străinătate a ales fiul Andreei Esca. Aris a terminat liceul la Școala Franceză!

Astfel, la doar 18 ani, Aris va începe o viață pe cont propriu în Spania și Andreea Esca este cum nu se poate mai mândră de fiul ei.

„A plecat la o facultate de business la Barcelona', a declarat Andreea Esca pentru libertatea.ro.

Andreea Esca a postat imagini de la absolvirea liceului fiului ei, în vara aceasta și, extrem de mândră, i-a transmis un mesaj emoționant fiului ei.

„Sunt mândră de tine. Te iubesc până la cer și înapoi al meu Rege Leu', i-a transmis Andreea Esca lui Aris prin intermediul rețelelor de socializare.

La sfârșitul lui iulie, Aris a împlinit 18 ani, iar Andreea Esca a fost extrem de emoționată că fiul ei nu mai este un băiețel, ci un bărbat în toată firea.

„Am crezut că o să-mi fie mai ușor să accept că Aris împlinește 18 ani, mai ales că am trecut deja prin asta cu Alexia Eram, dar sunt foarte emoționată!', a scris Andreea Esca pe Instagram.

„Nu știu de ce, el mi se pare încă… cel mic'. Te iubesc și am mare încredere că o să fii un bărbat mișto, atât de mișto încât să nu-ți zică iubitele nimic de mamă…', a adăugat.

Lui Aris nu-i place celebritatea pe care i-o aduce numele Eram și chiar a declarat, la un moment dat, pentru VIVA! acest lucru. În timp ce sora lui publică foarte des pe conturile de socializare imagini din viața privată, lui Aris îi place să fie discret.

Citește și: Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică:„Mi-a zis…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Cosmin Natanticu de la Asia Express 4 și ce meserie are

Citește și: Cel mai ciudat loc în care au făcut dragoste Elwira și Mihai și Petre de la Asia Express:'Partea inferioară a corpului…'

Și fiica Andreei Esca studiază în străinătate

Și sora lui Alexia Eram studiază la o facultate celebră din Marea Britanie. Este vorba despre University For the Creative Arts, acolo unde studiază marketing, publicitate şi relaţii publice în domeniul modei.

Andreea Esca plătește 15.000 de lire sterline pe an pentru facultatea fiicei, la care se adaugă cazarea, masa şi transportul.

Deși i-a plăcut viața la Londra, la început, Alexia declara ulterior că tot în România se simte mai bine și are de gând să se întoarcă acasă. Între timp, fiica Andreei Esca a crescut foarte mult în mediul online și este un influencer apreciat din România, iar banii pe care i-a câștigat până acum din Instagram i-au permis să-și cumpere un apartament în Capitală.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter