Cel mai ciudat loc în care au făcut dragoste Elwira și Mihai și Petre de la Asia Express: "Partea inferioară a corpului..."

Publicat pe

Elwira și Mihai Petre de la Asia Express au vorbit, recent, despre familia lor și nu au evitat nici o întrebare ceva mai intimă, legată de cel mai ciudat loc în care au făcut dragoste. Mihai Petre de la Asia Express nu a oferit un răspuns concret, dar a dat detalii haioase din intimitatea lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Elwira și Mihai și Petre de la Asia Express formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz, iar povestea lor pare desprinsă din filmele siropoase. În cei 13 ani de mariaj au rezistat oricăror provocări, iar unul dintre secretele căsniciei lor fericite este asumarea, dar mai ales sinceritatea.

Cel mai ciudat loc în care au făcut dragoste Elwira și Mihai și Petre de la Asia Express: "Partea inferioară a corpului..."Cel mai ciudat loc în care au făcut dragoste Elwira și Mihai și Petre de la Asia Express: "Partea inferioară a corpului..."

„Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu.

Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit. Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi.

Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg', mărturisea Mihai Petre în trecut, pentru Libertatea.

Mihai Petre de la Asia Express a satisfăcut, parțial, și curiozitatea celor care vor să știe unde s-a consumat o memorabilă partidă de sex din istoria relației sale cu Elwira.

„Pot să vă spun doar atât. Erau foarte mulți țânțari, dar fără alte detalii. Partea inferioară a corpului meu a avut de suferit', a mărturisit coregraful într-un interviu acordat A list.

Citește și: Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu:„Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara’

Citește și: Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat:„Apropo, și la Monaco…’

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…’/ EXCLUSIV

Cum s-au cunoscut Elwira și Mihai Petre de la Asia Express

Mihai și Elwira s-au cunoscut prin intermediul pasiunii lor, dansul. Coincidența a făcut ca fiecare dintre ei să aibă nevoie de partener într-un concurs de dans și, astfel, Universul i-a adus împreună și de atunci sunt nedespărțiți.

„Povestea pe scurt sună cam așa: eu român, ea poloneză. Ne-am întâlnit pe un teritoriu neutru – în Republica Moldova. Am dat o probă de dans. Așa ne-am cunoscut. Eu rămăsesem fără parteneră de dans, pentru că se accidentase, iar un prieten mi-a zis că știe o fată din Polonia care este în aceeași situație ca mine.

Așa că ne-am întâlnit la mijloc, în Republica Moldova. Acolo am dansat 2-3 zile împreună, după care fiecare a plecat la el acasă. Am stat, am analizat și am zis că merită să încerc. După câteva luni de dans, am devenit și parteneri de cuplu', declara Mihai Petre de la Asia Express în urmă cu ceva timp.

Mihai Petre, despre Asia Express: „Trăiești într-o zi cât alții în 10'

Mihai Petre (41 de ani) și soția lui, Elwira Petre (39 de ani), fac echipă în sezonul 4 Asia Express- Drumul Împăraților. Filmările pentru Asia Express 2021 au loc în Turcia, Georgia și Azerbaidjan.

„Cel mai frustrant este autostopul. Oamenii pur și simplu nu se opresc, nu vor să ne ia. Sunt tot felul de reacții. Nu sunt oameni aici pe străzi. E foarte greu să găsești cazare. Toată lumea e precaută, se simte asta', a spus perechea Elwira și Mihai Petre.

„Cel mai nasol era să stăm într-o clădire părăsită, fără electricitate, fără încălzire. Am dormit și la cort, pe barcă, apartamente, în frig, în grote, oriunde, n-ai ce face', au completat ei.

„Asia Express este viața comprimată la maximum. Se întâmplă atât de multe lucruri într-o perioadă atât de scurtă de timp. Trăiești într-o zi cât alții în 10. Mi se pare foarte challenging.

Practic, câștigul nostru este că vom trăi din nou. Ai o singură viață, trebuie să o trăiești. Nu e prima dată când mă lovește realitatea dur. Am fost plesniți knock out. Sunt foarte grele momentele de efort fizic care se cumulează. Zile întregi în care trebuie să alergi de dimineața până seara. Avem ceva experiență cu anduranța asta. (…) Nu mai suport să mă milogesc, suntem ca ultimii câini.

Cât de greu se poate, atât primești. Nici n-am văzut și nici nu mai vreau să văd așa ceva. Mă gândesc la un psiholog bun pentru când ne întoarcem. Sunt convins, pe de altă parte, că va deveni cea mai frumoasă amintire', a încheiat Mihai Petre. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter