Soția și fiul lui Florin Condurățeanu, declarații emoționante la 40 de zile de la moartea jurnalistului: "Am simțit tot timpul că..."

Publicat pe

Florin Condurățeanu și soția sa au avut o relație la care mulți doar visează: timp de 30 de ani, au fost de nedespărțit. Acum, la 40 de zile de la moartea jurnalistului, fiul și soția lui Florin Condurățeanu au fost invitați la o emisiune, în cadrul căreia au dezvăluit detalii despre trecerea în neființă a lui Nea Țuțu. Iată care au fost ultimele sale cuvinte.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Acum aproape 40 de zile, Florin Condurățeanu a murit în brațele fiului său, iar soția a fost devastată de acest eveniment cu adevărat trist. Soția lui Florin Condurățeanu a declarat că nu a reușit să revină în căminul conjugal. Casa cu pricina este locul în care timp de treizeci de ani jurnalistul și mult iubita lui parteneră au împărțit bune și rele.

Citește și: Fiul lui Florin Condurățeanu își visează des tatăl, după înmormântare: „Merg mereu la cimitir'

Citește și: Dan Diaconescu, la înmormântarea lui Florin Condurățeanu: „Mi-a fost ca un tată'

Citește și: Florin Piersic, mesaj dureros după moartea lui Florin Condurățeanu: „A fost unul din cei care au purtat pe umeri sicriul mamei mele”

Citește și: Carmen Tănase, în șoc după moartea lui Florin Condurățeanu: „Îi datorez viața mamei mele'

Chiar dacă simte că Florin Condurățeanu încă este lângă ea, soția jurnalistului recunoaște, emoționată, că încă își plânge soțul. Îi lipsesc vorbele bărbatului, pozitivitatea lui, dar și glumele și obiceiurile pe care și le dezvoltaseră pe parcursul celor trei decenii. Soția lui Florin Condurățeanu a precizat că se considera o femeie puternică, dar moartea jurnalistului i-a demonstrat contrariul.

Soția și fiul lui Florin Condurățeanu, declarații emoționante la 40 de zile de la moartea jurnalistului: "Am simțit tot timpul că..."Soția și fiul lui Florin Condurățeanu, declarații emoționante la 40 de zile de la moartea jurnalistului: "Am simțit tot timpul că..."

Soția lui Florin Condurățeanu, declarații la 40 de zile de la moartea lui Nea Țuțu

'Am simțit tot timpul că este lângă noi. Mă îngrozesc că trec 40 de zile, când se spune că sufletul pleacă undeva la locul de odihnă și că nu-l vom mai simți. Suntem mulțumiți sufletește că am mers permanent la cimitir. Moartea a fost instantanee, deci nu am fost pregătiți, au reușit să refacem ce era de refăcut, în fiecare zi am aprins o lumânare în casă.

Dar trebuie să recunosc că, de data asta, eu, fiind mereu considerată din toată familia cea mai puternică la necazuri, cum este decesul, sau probabil reușeam să mă montez, el mă încuraja foarte mult. Îmi spunea că-s puternică, că pot, mă întărea foarte acum, acum eu am fost foarte slabă și ei au fost mai puternici. Nici astăzi nu am avut curaj să ajung acasă, să deschid ușa, să nu mai aud vocea aceea, discuțiile noastre', a declarat soția lui Florin Condurățeanu, la Antena Stars.

Au fost împreună treizeci de ani și este evident că s-au iubit enorm. Cu toate acestea, soția lui Florin Condurățeanu mărturisește, în premieră, că nu dragostea este elementul care le-a îmbunătățit relația, ci respectul incomensurabil pe care și l-au purtat reciproc, indiferent de situație.

'Ne cunoaștem de la 18 ani, eu am terminat liceul în Tâgoviște, am venit la București la facultate, în 1963. Ne-am văzut, ne-am plăcut și am rămas împreună. Ne-am căsătorit după trei ani de prietenie, am fost căsătoriți patru sau cinci ani, după eu am fost repartizată undeva în Vrancea, ne-am separat o perioadă, după care viața noastră a fost extraordonar de frumoasă și plină de respect, condiția esențială ca să mai dureze totul 30 de ani', a mai adăugat partenera de viață a regretatului Nea Țuțu.

Răzvan, fiul lui Florin Condurățeanu, despre moartea jurnalistului: „A fost zdruncinător'

Florin Condurățeanu și-a dat ultima suflare în brațele fiului său, Răzvan. Bărbatul a fost marcat de moartea tatălui său, chiar dacă Nea Țuțu i-a spus, până în ultima clipă, că totul va fi bine. Înainte ca Florin Condurățeanu să plece în lumea celor drepți le-a transmis fiului și soției să stea liniștiți.

'Eu nici nu m-am așteptat să se întâmple așa ceva, nu știu cum să explic ce s-a întâmplat. A fost zdruncinător, când eu am sunat la salvare și salvarea nu a venit. Respira foarte greu, l-am întors, l-am dat cu apă, a zis da și când am sunat a patra sau a cincea oară mi-au spus că acum pleca salvarea că fusese la un alt pacient.

Asta a fost, nu mai contează, acum contează că Țuțu nu mai e printre noi. Durerea familiei este majoră și va rămâne pentru totdeauna, nu poți să stingi așa ceva niciodată. E ceva sfâșietor că nu-mi mai sună telefonul să mă întrebe ce fac. Îniante să plece a spus foarte clar că noi să stăm liniștiți că totul va fi foarte bine', a mărturisit Răzvan, fiul lui Florin Condurățeanu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter