Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragoste

Publicat pe

În sfârșit, filmul „Zăpadă, ceai și dragoste” produs de Liviu Vârciu este gata și fostul solist din trupa L.A a anunțat când are loc premiera. Trailerul comediei „Zăpadă, ceai și dragoste” circulă deja pe rețelele de socializare și au fost dezvăluiți și actorii din distribuție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu a anunțat că premiera comediei „Zăpadă, ceai și dragoste” va avea loc pe 10 septembrie și a anunțat și actorii care joacă în comedia în care cântărețul și-a investit toate economiile.

Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragostePrimele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragoste

„Zăpadă, Ceai si Dragoste” spune povestea a trei prieteni care printr-o conjunctura mai putin fericită ajung la închisoare. Acolo își plănuiesc evadarea și cu ajutorul unui mafiot local reusesc sa evadeze doar pentru a pregati urmatorul jaf.

Printre vedetele care au acceptat să joace în filmul „Zăpadă, ceai și dragoste” se numără Dorian Popa, Dan Negru, Alina Pușcaș, care a spus că a filmat la 10 zile după ce născuse, în urmă cu un an, dar și actori consacrați precum Cosmin Seleși, Anca Dinicu, Paula Chirilă, Levent Sali, Cristi Iacob și mulți alții, scrie a1.ro.

Premiera filmului trebuia să aibă loc anul trecut, însă Vârciu s-a văzut obligat să amâne evenimentul din cauza restricțiilor impuse de pandemia COVID.

„E ghinion la nivel mondial. Era primul film îmi doream foarte mult să îl am în cinema. Am vorbit la casa de distributie și nu pot lansa pe 27 martie pentru că nu ştim ce virus este, mor oameni. E vorba de siguranţa oamenilor', spunea Vârciu anul trecut.

Citeste si: Cât de frumoasă este soţia lui Dorel din Las Fierbinţi! Povestea lor de dragoste este ca-n filme!

Citește și: Cum a slăbit Diana Dumitrescu 12 kilograme în două luni. Vrea să aibă o siluetă de invidiat după ce a devenit mămică

Citeste si: Giani din Las Fierbinți suferă de boala secolului. A plătit prețul succesului

Câți bani a investit Liviu Vârciu în filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”

Liviu Vârciu este producător, dar și actor principal în filmul „Zăpadă, ceai și dragoste”, iar investițiile pe care le-a făcut în acest vis al său nu sunt deloc mici.

„Sergiu Nicolaescu este mic copil. Regizor nu sunt. Am plătit pe cineva cu foarte mulți bani, cel mai bine regizor plătit din România în 2020 a fost Cătălin Bugean. Peste 80.000 de euro i-am dat doar să stau eu liniștit, că nu am vrut să mă stresez.

Eu m-am ocupat de producție, o producție de vreo 4-5 milioane de euro, nici nu i-am numărat. Ultimele 2 milioane nu le-am mai numărat că mă stresam foarte mult. Așa că mă aștept să am încasări', a povestit amuzat Liviu despre filmul lui.

„E o comedie asumată, un film de festival dacă vrei. Sunt o grămadă de festivaluri: Ghinda de Aur, Broasca cu Pedale. La Cannes nu ne ducem. Au sunat, dar am refuzat.

Oscarul la fel. Acum că au venit coreenii am zis că nu putem să ne asociem imaginea. Dar dacă o să insiste nu o să am ce face și va trebui să merg', declara Vârciu pentru Libertatea cu câteva zile înainte să se închidă cinematografele, în 2020.

Vârciu nu vrea ca filmul său să fie văzut online

Liviu Vârciu nici nu concepe să-și vândă proiectul unei companii de difuzare online, precum Netflix sau HboGO, ci speră să se ridice toate restricțiile și să-l lanseze cum se cuvine.

„Mai aștept, nu mă grăbește nimeni. Am de plătit furnizori, colaboratori, actori, însă toată lumea m-a înțeles și mă așteaptă. E un film pe care lumea trebuie să-l vadă la cinema, nu vreau să-l vând ca să fie văzut online', a spus Liviu Vârciu. 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter