Taur - compatibilitate. Zodia cu care nu se potrivește deloc

Publicat pe

Cu cine se potrivește cineva din zodia Taur? Dacă vrei să afli ce compatibilitate există între un Taur și orice altă zodie, trebuie să știi că acest semn este printre cele mai încăpățânate dintre toate. Uite cu cine se potrivește această zodie. 

Comatibilitate Taur și Berbec

Dragoste: Cuplul Taur / Berbec ar putea fi unul de lungă durată, dacă își acordă timp să se obișuiască unul cu celălalt.Odată ce se vor simți confortabil, vor forma un cuplu fantastic.

Berbecul nu poate trăi fără acțiune și aventură, în timp ce Taurul este ca un acel stâlp în care ceilalți găsesc stabilitate și confort. Chiar dacă Taurul dorește să-l protejeze pe Berbec, el nu va suporta pe nimeni care încearcă să-l controleze.

Ambele semne sunt senzuale, dar au idealuri diferite atunci când vine vorba de actul fizic al sexului.

Taurul se concentrează pe plăcerea lor și a partenerului lor, nu prea îi pasă mult de scopul final. Pe de altă parte, Berbecului îi lipsește abordarea emoțională și pasională pe care Taurul o dorește.

Pentru ca o căsătorie sau o relație pe termen lung să aibă succes, Taurul și Berbecul trebuie să ajungă la același nivel.

La începutul unei relații, încăpățânarea Taurului și nevoia de aventură a Berbecului pot provoca discordie; totuși, odată ce fiecare își respectă și apreciază calitățile, cei doi se vor completa de minune.

Taur și Taur

Din toate perechile din astrologie, un cuplu Taur / Taur este unul dintre cele mai puternice. Adică, dacă sunt de acord să pună deoparte orice luptă de putere și să lucreze împreună, vor fi acel cuplu model.

Taurul vrea să fie șeful și îi este greu să împartă tronul. La început, va trebui să existe unele confruntări și bătălii, dar când vor forma un front unit, nimic nu le poate amenința relația sau ce au construit împreună.

Beneficiul a doi Tauri în pat împreună este că știu ce își dorește celălalt din punct de vedere sexual.

Taurul tânjește la atingere și este foarte senzual, iar faptul că are un partener care nu numai că oferă asta, dar este și blând și dăruitor, asigură o puternică compatibilitate sexuală.

Mai presus de toate, Taurul dorește un partener care să împărtășească valorile lor, iar o relație sau o căsătorie între aceste două semne este construită pentru a dura.

Taur și Gemeni

Un cuplu Taur / Gemeni are multe de învățat despre cum să arate iubirea în modurile în care celălalt le înțelege și percepe.

Taurul tânjește la atingerea fizică, în timp ce Gemenii au nevoie de stimulare intelectuală. Gemenii sunt zburători, în timp ce Taurul se așteaptă la o loialitate eternă.

Întrucât Taurul dorește atingere fizică și intimitate, iar Gemenii ar putea avea relații intime fără nicio aparență de atașament emoțional, aceste două semne sunt mult prea diferite pentru a avea o relație sexuală puternică.

Chiar dacă Gemenii sunt fideli într-o căsătorie, ei nu pot să nu flirteze cu ceilalți, ceea ce Taurul nu va suporta.

În cele din urmă, Taurul va dezvolta probleme de încredere, iar Gemenii vor obosi să simtă că sunt ținuți din scurt și controlați. Un cuplu care va trebui să facă o mulțime de compromisuri dacă insistă să funcționeze.

Compatibilitate Taur și Rac

Taurul și Racul sunt foarte potriviți unul pentru celălalt.

Este posibil ca Taurul practic să învețe să se deschidă puțin, deoarece abordarea Racului este emoțională și intuitivă. 

În același sens, Racul va trebui să învețe că nu totul implică mai multe straturi de sentimente – uneori ceea ce se vede la suprafață este tot ceea ce există.

Pentru Taur, sexul este despre plăcere; pentru Rac, sexul are legătură intimă și emoțională profundă. 

Din fericire, Taurul și Racul au o compatibilitate sexuală foarte ridicată, deoarece nevoia Taurului de simțuri stimulate și nevoia Racului de interacțiune relaxată funcționează bine împreună. 

Singura problemă este că cei doi nu au un impuls sexual puternic, deci atât timp cât nu există probleme de inițiere a sexului, încrederea și conexiunea sunt acolo.

Când Racul și Taurul se îndrăgostesc, relația lor se bazează pe tandrețe și pe nevoia lor comună de înțelegere.

Fiecare tinde să fie deschis și iertător, ceea ce înseamnă că orice probleme care apar în căsătoria sau relația lor pot fi soluționate fără teama unei despărțiri. 

Racul nu iubește nimic mai mult decât să se simtă în siguranță și protejat acasă, iar Taurul apreciază pe cineva care acordă multă valoare posesiunilor lor fizice.

Taur și Leu

Cuplul Taur / Leu se va regăsi rapid și continuu într-o competiție, deoarece ambii se consideră regi sau regine.

Ambele sunt semne fixe, ceea ce înseamnă că adoră tradiția și rutina, dar nu ar putea fi mai diferite unul de celălalt. Ei au capacitatea de a fi sinceri unii cu alții, dar vor avea probleme cu răbdarea.

Taurul și Leul au un nivel mediu de compatibilitate sexuală.

Fiecare își dorește ca celălalt să le satisfacă nevoile, dar tinde să fie leneși atunci când nu sunt motivați. În ciuda acestui fapt, ei pot avea o relație sexuală împlinită dacă există emoție și își cunosc propriile dorințe și nevoi personale.

Vor fi multe confruntări încăpățânate și refuzuri pentru a face compromisuri într-o relație Taur / Leu.

Dacă ceva va salva această relație, va fi dragostea lor comună pentru artă, frumusețe și creativitate. Este posibil să nu dezvolte niciodată tipul de intimitate blândă pe care o asociem cu romantismul, dar există un mare respect reciproc aici și este foarte posibil să construiască ceva grozav împreună.

Taur și Fecioară

Iubitor de pace și loial, un cuplu Taur / Fecioară este extrem de compatibil atât fizic, cât și emoțional.

Compatibilitatea Taurului cu Fecioara se confruntă cu provocări atunci când două semne ale Pământului se reunesc, în sensul că pur și simplu nu tind să fie foarte bune la împărtășirea emoțiilor.

aurul tinde să ofere partenerului sexual o experiență liniștitoare în dormitor, concentrându-se mai presus de orice asupra plăcerii fizice.

Acest lucru este revigorant pentru Fecioară, care se luptă să se exprime sexual. Dacă Fecioara poate liniști acea voce analitică din capul lor, se va simți foarte bine alături de Taur.

La suprafață, cuplul Taur / Fecioară pare calm și plictisitor.

Și din moment ce Fecioara se află pe un teren deosebit de minat, Taurul va trebui să preia cu răbdare conducerea. Dar dacă cei doi se pot deschide suficient când sunt singuri, se pot bucura de una dintre cele mai intime și frumoase relații pe care cineva le-ar putea avea.

Taur și Balanță

Planeta Venus stăpânește Taurul și Balanța și ambele semne prezintă părți diferite ale energiei romantice a acestei planete.

Totuși, compatibilitatea unui Taur cu Balanță nu garantează că vor fi fericiți împreună mult timp. 

Balanța iubește pe toată lumea, declanșând în permanență latura gelosă a Taurului. Ambele semne tind să fie și ele puțin nesigure, așa că se vor îndoi întotdeauna de ei înșiși, de celălalt și de relația lor.

Taurul dorește să se simtă confortabil în timpul sexului și, deși Balanța este blândă cu partenerii lor sexuali, ei pot avea probleme atunci când vine vorba să înțeleagă ce își dorește celălalt. Dacă pot învăța să aibă răbdare, există șansa unei relații oarecum satisfăcătoare aici.

În timp ce Taurul și Balanța au multe lucruri în comun cu hobby-urile și interesele lor comune și au o apreciere pentru frumusețea lumii, acest cuplu este probabil să se îndepărteze unul pe celălalt. 

Fără căldură și înțelegere, nu se poate întâmpla o relație de lungă durată.

Compatibilitate Taur și Scorpion

O relație între Taur și Scorpion ar trebui să se bazeze pe o conexiune romantică profundă, altfel s-ar putea să nu părăsească niciodată stadiul de prietenie. 

În timp ce Taurul poate capta cu ușurință atenția Scorpionului, calitățile lor comune de a fi încăpățânați și gelosi pot duce la lipsa de încredere.

Atracția lor unul față de celălalt este mare și, din moment ce ambele sunt creaturi sexuale prin natură, sexul dintre aceste semne poate deveni emoțional.

 Taurul dorește ca nevoile lor să fie satisfăcute, iar Scorpionul este mai mult decât fericit să facă acest lucru, atât timp cât Taurul este deschis să încerce lucruri noi.

Pentru două semne care acordă o valoare atât de mare loialității, compatibilitatea Taurului cu Scorpionul înseamnă că acest cuplu are multe de învățat atunci când vine vorba de încredere unul în celălalt.

Scorpionul nu are încredere în nimeni la început și, atunci când suspectează, poate începe să acționeze cu suspiciune, declanșând semnale de alertă Taurului, iar apoi Taurul începe să acționeze ciudat. 

Dacă reușesc să treacă de această etapă incomodă și să devină cu adevărat confortabili unul cu celălalt, relația lor romantică va deveni cu siguranță de durată.

Taur și Săgetător

Este greu să rămână împreună mult timp, mai ales când Taurul nu poate înțelege de ce Săgetătorul nu va sta liniștit și nu se va concentra. 

Săgetătorul este atât de ușor de plictisit de rutina previzibilă a Taurului. Taurul e nu va lua în considerare nevoia Săgetătorului de a se schimba constant.

Compatibilitatea sexuală redusă a Taurului și a Săgetătorului se datorează în principal atitudinii Săgetătorului în dormitor.

Niciunul dintre ei nu înțelege nevoile unul altuia și, în cazul unei conexiuni sexuale rare între aceștia, ar fi posibil doar dacă Taurul devine mai puțin rigid și Săgetătorul învață să încetinească și să aprecieze plăcerea fizică.

Cele două semne au multe de oferit reciproc la început și probabil vor rămâne prieteni grozavi de-a lungul vieții, dar nu sunt multe lucruri care să-i ține împreună într-o relație lungă.

Există șansa unei relații de lungă durată sau chiar a unei căsătorii, dacă încep ca prieteni și construiesc o conexiune mai profundă de-a lungul anilor, sau chiar deceniilor.

Compatibilitate Taur și Capricorn

Cuplul Taur / Capricorn ar putea să nu se poată satisface emoțional, dar atunci când vine vorba de a face afaceri, ei au potențialul de a construi împreună un imperiu.

Dacă există un sentiment de motivație de la Taur și entuziasm de la Capricorn, există potențial. Aceștia doi ar fi mai degrabă parteneri de afaceri.

Citește și: Bărbatul Capricorn – cum să îl atragi. Trăsături ale zodiei, temperament și compatibilități

Ambelor semne zodiacale le este greu să se deschidă și să fie vulnerabili, ceea ce poate provoca probleme în pat.

Taurul dorește o abordare tandră, în timp ce Capricornul este foarte atras de activitatea fizică, dar pot forma o legătură sexuală puternică dacă își respectă nevoile individuale.

Există posibilitatea unei căsătorii puternice, dar numai dacă ambii sunt dispuși să își asume riscuri emoționale și să-și spună reciproc exact ce își doresc cu adevărat.

Aceste două semne sunt devotate și loiale și probabil vor încerca tot posibilul pentru a-l face pe celălalt fericit. Asta dacă știu ce trebuie făcut.

Taur și Vărsător

Nu există prea multe puncte comune într-o relație Taur / Vărsător.

Taurului îi place să stabilească limite și să urmeze o rutină, în timp ce însăși natura Vărsătorului este cea a haosului și a schimbării. 

Taurul este materialist, determinat și posesiv; Vărsătorul prețuiește ideile și nu suportă să fie legat.

Citește și: Femeia Vărsător – cum să te comporți cu ea. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Taurul, care vrea o abordare lentă și blândă a sexului, este complet oprit de natura rece a Vărsătorului.

Deoarece există o lipsă de creativitate între aceștia doi în dormitor, există șanse reduse de compatibilitate sexuală. 

Singura modalitate de a găsi plăcere unul cu celălalt este dacă Taurul îl învață pe Vărsător ceea ce își dorește, iar Vărsătorul pune un strop de efort și energie în a își satisface partenerul.

Compatibilitate Taur și Pești

Conexiunea emoțională sinceră a unui cuplu Taur / Pești este cu adevărat emoționantă.

Taurul ajută Peștii să rămână cu picioarele pe pământ, iar Pești îi arată Taurului cât de frumos poate fi să te lași dus de val din când în când. 

Imaginația Peștilor este o inspirație pentru Taur, căruia îi place să fie la curent cu toate acele viziuni secrete.

Compatibilitatea Taurului cu Pești se arată în dormitor și, ca o pereche compatibilă sexual, cei doi se inspiră reciproc la un nivel profund, emoțional.

Citește și: Bărbatul Pești – cum să îl descifrezi. Trăsături ale zodiei și compatibilități

Semnul de apă Pești este captivat de o experiență sexuală tandră, care este exact ceea ce Taurul dorește și oferă.

Ambele semne zodiacale pot avea o relație iubitoare, deoarece fiecare apreciază foarte mult romantismul, frumusețea și ideea de dragoste în sine.

Singura provocare aici este natura schimbătoare a Peștilor, dar dacă Taurul știe să jongleze cu ea, totul va fi armonios.

Sursa foto: Shutterstock.com

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter