Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică: "Mi-a zis..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Care a fost legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu? Au împărtășit aceeași pasiune și nu se poate ignora nici potrivirea de nume. Astfel, nu puțini sunt cei care au crezut că Emilia Popescu ar fi fost fiica regretatei Stela Popescu. Fostul jurat de la Dansez a dezvăluit ce-i spunea actrița-simbol a Teatrului de Revistă în momentul în care se spunea că i-ar fi fost mamă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Emilia Popescu a fost concurentă la Te cunosc de undeva, iar la un moment a intrat în rolul Stelei Popescu, într-un cuplet pe care l-a făcut la „Odată-n viață. A avut o interpretare diferită față de regretata actriță și s-a numărat printre personajele sale preferate.

Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică: "Mi-a zis..."/ EXCLUSIVLegătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică: "Mi-a zis..."/ EXCLUSIV

„Toate m-au solicitat, dar gândul meu a fost că, dacă fac câteva personaje pe care mi le doresc și o să îmi iasă bine, mi-am îndeplinit o dorință mai veche, mai ales că nu mai e loc în televiziune pentru noi, să facem așa ceva. Asta este singura emisiune din toată piața TV care îți oferă așa ceva. A fost Liza Minnelli, de care m-am bucurat foarte mult, a fost Chirița, a fost Tănase, care – nu neapărat că am semănat cu el, dar am putut să aduc pe scenă un cuplet extraordinar de popular la vremea aceea și de actual acum. Apoi, a fost Stela Popescu, într-un cuplet pe care l-a făcut la „Odată-n viață, ceva diferit față de ce făcea ea', ne-a spus Emilia Popescu în exclusivitate.

Emilia Popescu: „Stela Popescu îmi spunea să nu-i mai contrazic'

La un moment dat se spune că, având în vedere potrivirea de nume, Emilia Popescu ar fi fiica Stelei Popescu. Cu această ocazie, fosta concurentă de la Te cunosc de undeva a mărturisit ce anume îi spunea Stela Popescu cu privire la acest aspect.

„Da, iar Stela mi-a zis: ‘Nu-i mai contrazice, că oricum nu te crede nimeni. Lasă așa, că eu sunt foarte mândră că zice lumea că ești fiica mea’, îi spunea regretata artistă.

Citește și: Cum s-a hotărât Emilia Popescu să devină actriță:”Părinții s-au speriat. E greu, ca femeie”/ EXCLUSIV

Citește și: Emilia Popescu, destăinuiri despre momentul în care a născut-o pe fiica ei:”S-a filmat totul” / EXCLUSIV

Citește și: Averea lăsată de Stela Popescu s-a dus pe Apa Sâmbetei.Fiica adoptivă a regretatei actrițe a abandonat și casa de la mare, de 200.000 de euro

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin.Trei rețete dietetice, dar delicioase

Emilia Popescu: „Întotdeauna va conta numele'

Provenind dintr-o familie de artiști, Emilia Popescu susține că se dovedește a fi o sarcină dificilă să-ți faci un nume pe cont propriu.

„E foarte greu și doar ți se pare că ești pe cont propriu. Dar numele e nume, și întotdeauna va conta numele. Tu trebuie să dovedești prin muncă și prin talent că meriți numele, că nu-l faci de râs', ne-a mai spus Emilia Popescu.

Emilia Popescu a participat la Te cunosc de undeva

Emilia Popescu este o actriță de teatru, film și televiziune și fostă jurată a emisiunii Dansez pentru tine. A debutat în 1987 în filmul Moromeții, în rolul Ilincăi. A avut un mare rol în piesa Străini în noapte, în regia lui Radu Beligan.

Pentru Emilia Popescu, proiectul Te cunosc de undeva! a însemnat mai întâi de de toate bucuria întoarcerii la prima sa dragoste. „Sunt bucuroasă să mă întorc la prima mea dragoste, televiziunea, doar că sunt singură, fără partenerul meu. Am urmărit show-ul, e o provocare, din toate punctele de vedere şi abia aştept să împărtăşiţi cu noi experienţa aceasta!’.

Sursa foto: Hepta, Facebook, PR

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter