Cum se înțelege Mihai Călin cu fiul adolescent: "Să îl vezi cum face mişto de tine sau te judecă un pic..."/ EXCLUSIV

Publicat pe

Mihai Călin evită să-și expună fiul pe rețelele de socializare, însă din ultima fotografie postată în urmă cu foarte mulți ani toată lumea a observat asemănarea lui Matei cu actorul din serialul „Adela'. Vedeta Antena 1 este discretă din fire atunci când vine vorba despre viața personală, însă ne-a povestit ce relație are cu fiul adolescent și cum l-a schimbat rolul de tată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Recunosc că am căutat prin fotografiile tale din social media… Singura poză cu fiul tău era de acum aproape 10 ani. Matei însă a împlinit 15 ani, deci cum e să fii tată de adolescent?

E super! Să îl vezi cum creşte, cum devine bărbat, încet-încet independent, cum face mişto de tine sau te judecă un pic… Suntem pe cale să traversăm cu brio adolescența.

Cum se înțelege Mihai Călin cu fiul adolescent: "Să îl vezi  cum face mişto de tine sau te judecă un pic..."/ EXCLUSIVCum se înțelege Mihai Călin cu fiul adolescent: "Să îl vezi  cum face mişto de tine sau te judecă un pic..."/ EXCLUSIV

Cum l-a schimbat pe Mihai Călin rolul de tată

Cum te-a schimbat cel mai important rol al vieții tale, cel de tată?

Nu cred că m-a schimbat, a fost o evoluție firească. Sunt mai responsabil, ca să zic aşa. Mai ales material, am o responsabilitate față de familia mea şi da, probabil că în felul ăsta m-a schimbat. Înainte trăiam aşa, mai de pe o zi pe alta, fără să îmi fac gânduri, dar cam aşa sunt toți părinții, sunt convins.

Citește și: Cum și-a cunoscut Mihai Călin soția și cum a cerut-o în căsătorie:”Ea era la masă cu un bărbat, nu prea mă plăcea”/ EXCLUSIV

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:”Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi”/ EXCLUSIV

Citește și: Când începe sezonul 10 X Factor.Primele declarații ale juraților

Citește și: Irina Rimes l-a prezentat familiei pe noul său iubit:„Mă văd mamă în curând'

Mihai Călin, despre relația cu fiul lui: „Simt că am autoritate asupra lui'

Spuneai că îi zici fiului tău Matei doar când se întâmplă ceva „nasol. Se întâmplă des ca „Mate să nu fie strigat pe numele de alint? Te întreb fiindcă diferența dintre generații își spune adeseori cuvântul.

Nu, foarte rar se transformă „Mate în „Matei. Simt că am autoritate asupra lui şi nu vreau să îmi facă pe plac el, renunțând la personalitatea lui. Mai ales în ultima perioadă, nu vreau să mă supăr sau să arăt că mă supăr, trebuie ca un adolescent să capete cât mai multă încredere din partea celorlalți.

Care este cel mai bun sfat pe care i l-ai dat fiului tău? Un sfat pe care poate l-ai primit și tu sau ți-ai fi dorit să-l primești la vârsta lui…

Sunt mai multe: să aibă curaj, să fie corect şi să-i ajute pe alții.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter