Când începe sezonul 10 X Factor. Primele declarații ale juraților

Publicat pe

Când începe sezonul 10 X Factor? Emisiunea de pe Antena 1 este așteptată de fani cu sufletul la gură, iar acum s-a făcut anunțul oficial. Show-ul de talente revine din toamnă pe micul ecran și va avea o dublă premieră!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când începe X Factor, sezonul 10? Cei patru jurați Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei sunt pregătiți să deschidă cel de-al zecelea sezon. Artiștii au făcut deja primele declarații privind noua ediție.

Când începe sezonul 10 X Factor. Primele declarații ale jurațilorCând începe sezonul 10 X Factor. Primele declarații ale juraților

Când începe sezonul 10 X Factor

Când începe sezonul 10 X Factor? Anul acesta, emisiunea așteptată cu sufletul la gură va avea o dublă premieră: luni pe 6 septembrie, precum și vineri 10 septembrie, de la ora 20.30, la Antena 1.

Jurații Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei vor întâlni o serie de concurenți și se vor bucura de un spectacol de zece. Cu siguranță, emoțiile îi vor ține cu sufletul la gură atât pe ei, cât și pe cei de acasă.

Citește și: Cine este Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil!Ce s-a întâmplat după ce a câștigat X Factor

Citește și: Florin Răduță, câștigătorul sezonului 5 X Factor, este grav bolnav:”Am suferit două preinfarcte într-o zi”

Citește și: Când începe Mireasa, sezonul 4.Simona Gherghe prezintă emisiunea de la Antena 1

Citește și: Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț:„Pot fi considerat uneori mai bădăran, e un minus'/ EXCLUSIV

Primele declarații ale juraților, înainte de a începe X Factor

Ștefan Bănică, juratul sub mentoratul căruia Andrada Precup a câștigat X Factor 9, și-ar dori să poată din nou influența cariera unui viitor muzician de succes. 'Nu e un concurs pentru mine, important e ca cel care câștigă alături de mine să își amintească peste ani de chestia asta și să poată spune că și eu am avut o oarecare influență asupra carierei sale. M-ar bucura mult mai mult acest lucru', a spus Ștefan Bănică.

'Sezonul zece a fost intens și neașteptat! Universul mi-a răspuns și mi-a trimis ce nici măcar nu visam!', a spus încântată Loredana.

La rândul lui, Florin Ristei a creat deja 'portretul robot' pentru un câștigătorul de X Factor: 'Nu trebuie doar să cânți perfect sau doar să arăți foarte bine, trebuie să fie un pachet pe care atunci când îl vede omul la televizor să scoată telefonul și să te voteze', este de părere juratul.

De asemenea, Delia este uimită de concurenții de anul acesta și de prestațiile lor. 'Foarte mulți mi-au plăcut anul acesta în audiții, dar din păcate nu îi pot avea pe toți, așa sunt regulile… O să aflați și voi în curând!', a spus jurata X Factor.

Răzvan și Dani prezintă sezonul 10 X Factor

De zece ani, Răzvan și Dani, gazdele emisiunii, au străbătut țara în lung și în lat pentru a căuta factorul X și au reușit să găsească de fiecare dată acele prezențe care au făcut istorie.

În 2021, Răzvan și Dani sunt hotărâți să deschidă noi porți și, mai mult, au pregătit și surprize, atât pentru cei de acasă, cât și pentru jurații  Loredana, Ștefan Bănică, Delia și Florin Ristei. Rămâne de văzut care sunt acestea și cum vor reacționa cei patru jurați.

Andrada Precup a câștigat X Factor, sezonul 9

Andrada Precup, din echipa lui Ștefan Bănică, a câștigat ediția X Factor 2020 și premiul de 50.000 de euro.

Adolescenta nevăzătoare în vârstă de 17 ani a emoționat prin interpretările sale, în special cu ultima piesă din concurs, „Mama'.

„Cred că Dumnezeu, în schimbul deficienței mele mi-a dat acest har de a cânta și de a bucura sufletele oamenilor’, mărturisea Andrada cu modestie.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter