Cine este Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Ce s-a întâmplat după ce a câștigat X Factor

Publicat pe

Cine este Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Celebrities? Olga Verbițchi și-a anunțat participarea în sezonul cel de-al șaptelea sezon al show-ului de la Kanal D și luptă pentru titlul de cea mai stilată femeie din România. Iată câteva detalii despre artistă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Olga Verbițchi participă în cel de-al șaptelea sezon Bravo, ai stil!, Metamorfoza – show-ul perfect, strălucirea supremă! Ea se alătură celorlalte opt concurente anunțate: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ruxi, Sensy, Mădălina Pamfile, Otniela Sandu, Ioana Filimon și Carmen Negoiță.

Cine este Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Ce s-a întâmplat după ce a câștigat X FactorCine este Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Ce s-a întâmplat după ce a câștigat X Factor

Cine este Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Celebrities

Cine este Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Celebrities? Are 20 de ani și este artistă. Tânără cântăreață se bucură deja de recunoașterea unui public larg, nu doar în țară, ci și în Republica Moldova, locul în care s-a născut. Este din Cruzești, Chișinău.

Olga Verbițchi este absolventă a Liceului de Arte din Chișinău, studentă la Actorie, în București. Este pasionată de muzică, în toate manifestările ei, și de dans.

Citește și: Carmen Negoiță și Olga Verbițchi participă la Bravo, ai stil! Celebrities, sezonul 7

Citește și: Cum și-a cerut Dan Badea soția în căsătorie:„Din reflex, am făcut și o plecăciune'/ EXCLUSIV

Citește și: Cine este Mădălina Pamfile de la Bravo, ai stil!.Are un trecut controversat

Citește și: Andi Moisescu revine prezentator la Pe Bune.Cine îl înlocuiește pe Cosmin Natanticu, în rol de căpitan

Olga Verbițchi a câștigat X Factor, sezonul 6

Olga Verbițchi a devenit cunoscută după ce a câștigat sezonul 6 X Factor, pe când era o adolescentă în vârstă de 15 ani. A făcut parte din echipa lui Carla’s Dreams.

A urmat un liceu cu profil real, fiind o elevă eminentă și a fost eleva Centrului de Dans și Vocal „SIS N BRO'. În momentul în care și-a descoperit pasiunea pentru muzică, Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Celebrities a renuntat la cariera de fotbalistă.

„Toată viaţa am visat să ajung aici. X Factor este un vis', spunea ea despre participarea în cadrul competiției pe care a și câștigat-o.

Înainte de X Factor, însă, a participat si la concursul Music For Kids International Festival, fiind de asemenea câștigătoare. Astfel, a avut ocazia să plece la „World Championships of Performing Arts' – la Hollywood. 

Olga Verbițchi și-a construit o carieră după X Factor

La scurt timp după ce a câștigat X Factor, Olga Verbiţchi a lansat și primul single și videoclip: „Prietena ta, o piesă despre p poveste de dragoste inocentă şi adolescentină. Cum probabil mulți tineri s-au regăsit în povestea prezentată în melodie, piesa a strâns aproape 20.000 de vizualizări în numai câteva ore.

„Când am înregistrat «Prietena ta», piesa nu reprezenta ceva în strânsă legătură cu mine, nu mă regăseam în ea. Apoi, această poveste mi s-a întâmplat şi a devenit o parte din mine, ceea ce m-a ajutat să trăiesc fiecare vers. Mulţumesc mult celor care sunt alături mereu de mine, pentru mine şi mă susţin. Vă iubesc!, a declarat Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Olga Verbițchi: „M-am simțit cumva izgonită de propria țară'

Visul i s-a îndeplinit și a câștigat X Factor, însă succesul a venit la pachet cu un preț. Concurenta de la Bravo, ai stil! Celebrities a povestit ce i s-a întâmplat după ce a câștigat emisiunea.

„M-am simțit cumva izgonită de propria țară. (…) Eram în a 10-a și când am revenit la școală, prietena mea cea mai bună nu mai vorbea cu mine. Mi-am pierdut foarte multi prieteni și am avut un moment super depresiv în care am stat închisă în mine. Și am avut nevoie de această pauză', a povestit Olga Verbițchi.

Pauza i-a picat bine, căci adolescenta a avut timp să învețe și să se pregătească pentru facultate. „Am învățat că am dat Bacalaureatul, că am intrat la facultate. Sunt la Regie și Film', spunea Olga Verbițchi.

Ce a făcut Olga Verbițchi cu banii câștigați la X Factor

Cu toate că mulți tineri ar fi ales să cheltuie bani pentru ei, Olga a preferat ca suma pe care a câșstigat-o la X Factor să intre în bugetul familiei. Ea a păstrat doar 1.000 de euro pentru a-și achiziționa un telefon.

„Toți banii au intrat în bugetul familiei mele, așa că am construit mult așteptata casă. Am donat și niște bani la o agenție din Republica Moldova și eu mi-am luat mie doar 1.000 de euro din banii ăia și mi-am luat un telefon', a povestit Olga Verbițchi de la Bravo, ai stil! Celebrities.

Olga Verbițchi a avut colaborări de succes

De-a lungul timpului a colaborat cu artiști precum Damian Drăghici, Kio și DJ Sava.

Astfel, în urmă cu patru ani a avut o colaborare cu Kio pentru piesa „Pagini albe'. Un an mai târziu, Olga Verbițchi a avut o colaborare cu DJ Sava pentru melodia Coco Bongo'. În plus, a făcut parte și dintr-un proiect al lui Damian Drăghici, MCulture, interpretând piesa Portofele' de pe albumul Naked Truth.

De ce participă Olga Verbițchi la Bravo, ai stil! Celebrities

Olga Verbițchi se află în căutarea noului și a esteticului, motiv pentru care a ales să accepte provocarea Bravo, ai stil! Celebrities. Noua concurentă speră să își definească și rafineze stilul în cadrul competiției.

„Particip la Bravo, ai stil! Celebrities pentru experiența în sine și din dorința de a evolua; de mică, de când am început să cânt și am intrat în lumea artistică, am realizat că trebuie să dețin „tot pachetul', iar stilul face parte din acesta. Este important să ai o anumită imagine coerentă, care să fie ca un mesaj către publicul tău, să te pui în valoare și prin ceea ce alegi să porți, iar alegerile vestimentare să nu fie în contradicție cu tine, ci dimpotrivă, să te reprezinte. Sper că o sa mă descurc bine, îmi place să învăt, să încerc lucruri noi', a declarat Olga Verbițchi, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter