Dani Oțil împlinește azi 41 de ani. Ce declarație i-a făcut soția lui, Gabriela Prisăcariu

Publicat pe

Dani Oțil împlinește 41 de ani, astăzi, 24 august. Aflată în ultimul semestru de sarcină, Gabriela Prisăcariu, soția lui, care mai are un pic și-l face tătic, i-a făcut, cu aceasta ocazie specială, o urare specială pe internet care i-a impresionat cu siguranță pe fanii celor două vedete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dani Oțil împlinește 41 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a simțit nevoia să îi adreseze mai multe cuvinte frumoase prezentatorului TV. Ea i-a făcut o urare specială pe contul său de socializare.

Dani Oțil împlinește azi 41 de ani. Ce declarație i-a făcut soția lui, Gabriela PrisăcariuDani Oțil împlinește azi 41 de ani. Ce declarație i-a făcut soția lui, Gabriela Prisăcariu

„La mulți ani soțului meu frumos', alături de o fotografie în care ea îl sărută pe Dani, iar vedeta e burtica ei. La rândul lui, Dani Oțil a postat, tot cu ocazia zilei lui de naștere, un filmuleț cu tortul aniversar cu multe bomboane mici și colorate.

Tortul special este reprezentat de o bomboană gigantică ce tronează pe tort, iar Gabriela de o alta, și mai mare, rotundă și 'gravidă', care odihnește lângă tort.

Dani Oțil împlinește 41 de ani. Ce i-a cerut prezentatorului Gabriela

Mai mult decât atât, Dani a postat și un filmuleț, făcut exact înainte de prânz, în care desface o sticlă de șampanie. „Tort și șampanie la micul dejun! Îmi place foarte mult să fie ziua lui Dani!', este auzită Gabriela rostind pe fundal.

Totodată, Gabriela poate fi auzită cum îi cere o gură de șampanie, dar prezentatorul de la Antena 1 nu este de convins. Motivul este unul cât se poate de evident. Soția lui mai are un pic și naște și tocmai de aceeaa nu are voie să bea alcool.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au unit destinele în luna mai și sunt mai fericiți ca niciodată, mai ales că în viitorul apropiat vor deveni părinți pentru prima dată.

Citește și:De ce au lipsit Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu de la nunta nașilor lor, Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu

Citește și: Gabriela Prisăcariu, din nou în rochie de mireasă.Reacția lui Dani Oțil

Citește și: Apropieri suspecte între Mario Fresh și Chelsea de la Splash! Vedete la apă

Citește și: Cum s-a afișat Inna în metrou, în Barcelona!

Dani Oțil nu este singurul sărbătorit din familie

Dani Oțil a împlinit 41 de ani în aceeași zi cu animalul lui de companie. Prezentatorul TV are o pisică, pe care a făcut-o vedetă pe rețelele de socializare. 'E și ziua lui Gălușcă', a anunțat Dani, explicând că chiar în urmă cu un an a găsit-o pe stradă, a luat-o acasă și a decis ca aceasta e și ziua ei.

Nu demult, Dani a povestit în cadrul emisiunii pe care o prezintă alături de Răzvan Simion, că a suferit o traumă atunci când l-a sterilizat pe Gălușcă, animalul familiei.

„Nu am bani şi nu sunt pregătit de febră. Voi faceţi rubricile astea ca să mă speriaţi pe mine. Pe mine m-a ucis ziua aia, când am sterilizat pisica. 12 ore. Şi acum visez noaptea. Darămite omul. Nu sunt pregătit. Dacă mă vedeţi emigrat să ştiţi că mă întorc când va face 18 ani. E clar că nu sunt pregătit', a dezvăluit Dani la Super Neatza.

Când vor face Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil botezul copilului

Dani Oțil a împlinit 41 de ani, vârsta la care va deveni tată pentru prima dată. În timpul unei discuții din cadrul matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani, Răzvan Simion a reușit să își dea colegul de emisiune de gol cu privire botezul copilului pe care toată lumea îi așteaptă cu nerăndare.

Cei doi prezentatori TV vorbeau despre „amante’, iar Răzvan Simion a spus că poate va veni însoțit de două femei la botezul bebelușului lui Dani Oțil. În acest context, celebrul prezentator TV a spus că botezul celui mic va avea loc în toamnă.

Răzvan Simion: Am botezul copilului lui Dani în toamnă, așadar, ce ar fi sa vin cu două partenere care să semene intre ele?

Dani Oțil: Pai tu nu ai bani de una, dar de doua. Eu nu am vrut amantă? Dar e scump! Am vrut amantă de pe Nordului, dar e scump!

Răzvan Simion: Ah, tu nu iti faci amanta de zgârcit!

Cine este Dani Oțil, prezentatorul de la Neața

Dani Oțil a împlinit 41 de ani. El s-a născut la Reșița, pe 24 August 1980. A început să muncească de la vârstă de 16 ani, iar de la 18 ani se întreține singur. A făcut zece ani de radio și în prezent lucrează în televiziune.

Împreună cu trei băieți a construit o rețea de radio Național FM' cu 30 de stații în București și cele mai importante orașe din țară. A început să lucreze completând caiete întregi cu ce vedea la tv și ce auzea la radio. Anunță fiecare ora la un microfon legat de pick-up-ul transformat ad hoc în stație.

Difuza niște melodii de pe singurele două casete pe care le avea cu Michael Jackson și Blue System. În 1995 a ajuns la radio, unde făcea emisiuni cu tineri, pentru tineri, despre tineri. După primele luni a venit și Răzvan, care până atunci făcuse stagiatură la o televiziune l ocala. A trecut pe la radio Contact, radio Vest Timișoara, Național FM, Național tv, și a ajuns la Antena 1 unde lucrează în prezent.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter