Când începe Asia Express, sezon 4. Surpriză mare pentru fani

Publicat pe

Când începe Asia Express sezon 4? Fanii așteaptă cu sufletul la gură show-ul de la Antena 1, iar postul TV a făcut acum anunțul oficial. S-a anunțat data când se vor difuza primele cinci ediții consecutive. Așteptarea a luat sfârșit, în această toamnă începe aventura pe Drumul Împăraților.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Când începe Asia Express, sezon 4? Este întrebarea care stă pe buzele multora încă de când s-a anunțat că au început filmările pentru noua ediție. Nouă perechi de concurenți pornesc pe Drumul Împăraților.

Când începe Asia Express, sezon 4. Surpriză mare pentru faniCând începe Asia Express, sezon 4. Surpriză mare pentru fani

Când începe Asia Express, sezon 4

Când începe sezonul 4 Asia Express? Numărătoarea inversă a început. Cursa de pe Drumul Împăraților începe cu cinci ediții consecutive, pline de adrenalină pentru concurenți și de suspans pentru telespectatorii Antena 1.

Asia Express începe în luna septembrie. Marea premieră al celui de-al patrulea sezon Asia Express urmează să aibă loc sâmbătă, pe 18 septembrie, de la ora 20:00, urmând ca show-ul să fie difuzat și pe 19 tot la ora 20.00, iar pe 20, 21 și 22 septembrie în prima săptămână, de la 20:30 la Antena 1.

Citește și: Cum arată fetele cuplului Elwira și Mihai Petre de la Asia Express 4

Citește și: De ce sezonul 4 Asia Express se numește Drumul Împăraților.Marius Damian a oferit explicația

Citește și: Când începe sezonul 10 X Factor.Primele declarații ale juraților

Citește și: Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită de Irina Fodor la Asia Express sezon 4:'Să aveți un drum…'

Cine participă la Asia Express, sezon 4

Cele 9 perechi de vedete care au acceptat provocarea Asia Express plină de suspans a competiției se vor întrece în aventura vieții lor, într-un nou sezon Asia Express!

Provocarea a fost acceptată de către 9 perechi: Lidia Buble și sora ei, Estera, Connect-R și Shift, Mihai și Elwira Petre, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francesco, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Lorelei și Zarug, două nume celebre în zona digital.

Concurenții vor lupta pentru amuleta de 30.000 de Euro în cel de-al patrulea sezon Asia Express.

Concurenții Asia Express vor trece prin patru țări

Traseul de pe Drumul Împăraților începe în Turcia, cursa continuând apoi în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei. Cele patru țări le vor oferi concurenţilor un mix perfect pentru o aventurã care îi va scoate în fiecare moment din zona de confort.

Cu un dolar pe zi, fără cazare, transport sau mâncare, vedetele vor fi nevoite să treacă prin cele mai dure condiții, prin situații total neprevăzute care se vor schimba de la o zi la alta, dar și să își depășească limitele fizice și psihice.

Cine prezintă Asia Express, sezon 4

Gina Pistol a predat ștafeta în sezonul 4, după ce a devenit mamă pentru prima oară. Irina Fodor prezinta Asia Express, soția lui Răzvan Fodor fiind cea care îi va coordona și le va fi alături concurenților în această aventură.

Alături de ea pe Drumul Împăraților se vor afla Oase și Marius Damian. Oase le va face cunoștință telespectatorilor cu personaje locale și le va povesti mai multe despre misiunile și jocurile din competiție. La rândul lui, Marius Damian va fi în continuare povestitorul. El va prezenta istoricul locurilor în care se desfășoară concursul și ineditul fiecărei țări.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter