Make-up artistul Ema Uta, despre relația cu Gabi Bădălău: „Omul are o propunere pentru mine”

Publicat pe

Make-up artistul Ema Uta a făcut declarații surprinzătoare, după ce s-a speculat că ar avea o relație cu Gabi Bădălău. Tânăra a povestit, în detaliu, cum stă situația, de fapt, între ea și afacerist. Aceasta susține că milionarul ar fi avut o propunere pentru ea, însă pe care dânsa a refuzat-o imediat. Iată ce alte afirmații a făcut aceasta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ema Uta a vorbit pentru prima oară despre presupusa relație pe care ar avea-o cu Gabi Bădălău. Tânăra a avut o reacție în mediul online, după ce ieri, cancan.ro a informat că afaceristul ar fi înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu ea.

Make-up artistul Ema Uta, despre relația cu Gabi Bădălău: „Omul are o propunere pentru mine'Make-up artistul Ema Uta, despre relația cu Gabi Bădălău: „Omul are o propunere pentru mine'

În urmă cu câteva ore, Ema Uta a postat un mesaj pe rețelele de socializare prin care explica cum stă, de fapt, treaba între ea și Gabi Bădălău. Ea a dat de înțeles că nu ar avea nicio legătură cu fiul de milionar. Tânăra susține însă că bărbatul i-ar fi făcut o propunere, de a pleca într-o vacanță, scrie cancan.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit!Milionarul ar fi înșelat-o cu altă femeie

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, despre femeile care apar în preajma lui Reghe:„Familia este sfântă'

Citește și: Ce dietă ține Oana Zăvoranu.Așa se menține în formă la 48 de ani

Citește și: Apropieri suspecte între Mario Fresh și Chelsea de la Splash! Vedete la apă:„Înainte să îl cunosc…'

Ema Uta, despre relația cu Gabi Bădălău

Încă de la începutul mesajului, Ema Uta a susținut că nu-l cunoaște pe Gabi Bădălău personal, ci că l-a văzut doat la televizor. Aceasta a menționat că nu obișnuiește să vorbească public despre astfel de lucruri, însă a simțit că trebuie să ia atitudine.

„Nu obișnuiesc să vorbesc despre lucruri de genul, dar atunci când integritatea mi se pune la îndoială prin afirmații false, trebuie să iau atitudine. Nu cunosc personal pe niciunul dintre oamenii lângă care mi-a fost pus numele. Îi știu de la televizor.

Nu am vorbit niciodată cu omul respectiv, nu l-am văzut în viața mea live. Iar ei i-am răspuns pe Insta acum un an la un compliment pe care mi l-a făcut', a scris Ema Uta la InstaStory.

„Nu sunt genul ăla de femeie'

În continuare, Ema Uta a susținut că o prietenă de a ei, amică cu Gabi Bădălău, i-ar fi transmis că el ar avea o propunere pentru ea, însă prietena make-up artistului l-ar fi refuzat.

„Ceea ce pot menționa, într-adevăr, este că prietena mea (amică cu respectivul), cu care am fost în vacanță, mi-a transmis că omul are o propunere pentru mine, iar ea l-a refuzat incontestabil, explicându-i că nu am fost vreodată și nu sunt genul ăla de femeie. Atât.', a adăugat ea.

Ema Uta: „Nu negociez vacanțe cu nimeni'

Ema Uta a mai transmis că ea este o femeie independetă, care se întreține singură și care nu depinde de nimeni. Astfel, tânăra a declarat că nu-și negociază vacanțele cu nimeni, pentru că și le plătește singură și că nu acceptă orferte sau propuneri.

„Facem parte din lumi diferite. Știe toată lumea din ce îmi câștig existența. De la 16 ani mă ocup cu make-up și de 7 ani predau cursuri fetelor venite din toată țara, cât și din afară.

Rodul muncii mele constă în faptul că sunt o fată independentă, mă întrețin singură. Nu depind de nimeni, nu poate nimeni pe lumea asta să îmi probeze contrariul și tocmai din această cauză poate deranjez.

Nu 'negociez' vacanțe cu nimeni, mi le plătesc singură. Nu accept 'oferte' și nici propuneri, nu am nevoie și nu știu dacă contează, dar…poate fi dovedit ușor', a conchis ea.

Sursă foto: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter