Ce dietă ține Oana Zăvoranu. Așa se menține în formă la 48 de ani

Publicat pe

Ce dietă ține Oana Zăvoranu! Vedeta are 48 de ani, dar continuă să surprindă pe toată lumea cu modul în care reuşeşte să se menţină tânără şi cu un tonus foarte ridicat. Deși multă lume se gândește că bruneta ține o dietă și are un stil de viață echilibrat, ei bine, lucrurile stau total diferit. Iată cum se menține în formă actrița.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce dietă ține Oana Zăvoranu! Vedeta arată incredibil, cu toate că nu mai este vreo tinerică! Fosta soție a lui Pepe are 48 de ani, dar nu îi dai mai mult de 20. Într-un interviu pentru Impact.ro, Zăvoranca a dezvăluit că cea mai mare dependență din punct de vedere alimentar o reprezintă dulciurile. Nici de băuturile carbogazoase nu fuge.

Ce dietă ține Oana Zăvoranu. Așa se menține în formă la 48 de aniCe dietă ține Oana Zăvoranu. Așa se menține în formă la 48 de ani

Nu mică mi-a fost mirarea când unii dintre cei cu care m-am întâlnit la malul mării m-au întrebat direct la ce dietă apelez de reuşesc să mă ţin atât de bine! Ce să le spun, ce să le răspund, când eu ştiu foarte bine că nu am vreuna?! Pur şi simplu fac ce-mi place!', a declarat Oana Zăvoranu pentru impact.ro.

Citește și: Schimb de replici între Oana Roman și Oana Zăvoranu, din cauza lui Pepe: „În halul ăsta de…'

Citește și: Oana Zăvoranu îl atacă pe Pepe, după ce Raluca Pascu și-a șters poza cu noul iubit: „Ea să fie mama la copii și el cu 850 de baragladine”

Citește și: Cum s-a afișat Inna în metrou, în Barcelona! A uimit pe toată lumea

Citește și: Imagini de colecție de la nunta cuplului Andra – Cătălin Măruță. Au împlinit 13 ani de căsnicie

Ce dietă ține Oana Zăvoranu

Ce dietă ține Oana Zăvoranu! Actrița a recunoscut că nu crede în diete minune, în schimb este sigură că o genă bună din familie face minuni. Oana Zăvoranu susține că a dobândit metabolismul, dar și aspectul corporal din familie.

Nu am o dietă anume, trebuie să spun asta. Dar nici nu mănânc gras sau la ore nepotrivite. După cum nici nu sunt genul de om care să adorm cu capul în frigider, cum mai văd uneori în stânga sau în dreapta. Însă nici nu-mi refuz micile plăceri, mai un pahar de suc, mai o ciocolată, mai amândouă împreună, în funcţie şi de starea mea de spirit', a mai afirmat vedeta, pentru sursa citată mai sus.

De ce a încercat Oana Zăvoranu să se sinucidă

La un moment dat, Oana Zăvoranu a luat decizia radicală de a-și pune capăt zilelor. Vedeta a fost invitata lui Cătălin Măruță în cadrul podcast-ului acestuia, unde a vorbit despre mai multe perioade din viața sa. Oana Zăvoranu și-a amintit și de momentul în care a încercat să se sinucidă.

A fost foarte real, deși mi-am auzit ulterior anumite, mi-au trecut pe la urechere că ar fi fost regizat. Nimic din viața mea, nimic nu a fost regizat. S-a întâmplat pe luna decembrie 2012, fuseseră arestare vrăjitoarele, îmi luasem de pe suflet această povară și ieșisem cu bine din acest hop al vieții mele, dar ceva în interiorul meu a clacat.

Am simțit în acel moment că nu mai pot să duc, era prea mult, mai mult decât putea să ducă un om pe picioare. Într-un moment de lașitate, dar sincer, îți trebuie mult curaj să faci asta. Am apăsat pe trăgaci, am ajuns în timp util și am fost resuscitată de mai multe echipe de medici și am trăit în continuare‘, a declarat Oana Zăvoranu în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter