Horoscop 25 august 2021. Moșteniri care vă aduc bani mulți

Publicat pe

Horoscop 25 august 2021. Este o zi binecuvântată pentru unele zodii, în sensul că se trezesc din senin cu moșteniri, bonuri, prime sau măriri de salarii. Alții, în schimb, au ocazia să ia decizii importante legate de proiecte noi, investiții sau schimbarea locului de muncă, ce vin și ele la pachet cu bani mai mulți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Horoscop 25 august 2021 Berbec

Astăzi ai de luat o decizie legată de carieră sau de sfera iubirii. Este important să alegi cu conștiința ce este mai bun pentru tine. Nu face compromisuri și nu lua decizii din frică. Dacă lași panica deoparte, este posibil să ai parte de locul de muncă mult visat, unde să primești respect și bani mai mulți.

Horoscop 25 august 2021 Taur

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Taurului se ocupă astăzi de acte şi documente. Veţi avea de semnat o serie de acte pentru vânzarea sau cumpărarea unei case sau a unei maşini de familie, apare din senin o moștenire care vă va surprinde foarte plăcut. Fiţi atenţi înainte de a lua o decizie radicală, spun astrele, și cântărește bine orice decizie!

Horoscop 25 august 2021 Gemeni

Gemenii au astăzi o zi pe cinste. Sunteţi bine aspectaţi pe zona comunicării şi aţi putea lua o decizie improtantă legată de avansarea voastră în plan profesional. Discutaţi deschis cu superiorii voştri. Renunță la activitățile care nu-și găsesc locul în viața ta și vei vedea că o bună parte din tensiune se va risipi. Drumul se va lumina fără toată presiunea de pe umerii tăi.

Horoscop 25 august 2021 Rac

Cei aflaţi sub semnul Racului sunt foarte agitaţi astăzi la locul de muncă. Evitaţi să semnaţi acte ori să încheiaţi înţelegeri. Veţi lucra bine în echipă şi vă veţi ismţi bine alături de colegi; poate aţi putea chiar să le cereţi sfaturi pentru anumite proiecte începute. Nivelul tău de profesionalism îți permite să obții cele mai bune rezultate; sunt un pas important într-o viitoare carieră strălucitoare.

Citește și: Prodanca, mesaj prin intermediari pentru Reghe:„Întrebaţi-l dacă a plănuit divorţuri, dacă are amante…’

Citește și: Ioana Dichiseanu, primul interviu, la o lună de la moartea tatălui ei, Ion Dichiseanu:„Mi-a spus niște lucruri în vis

Citește și: Alexandra Stan, afirmație surprinzătoare după nuntă:„Sunt atât de bipolară încât…’

Horoscop 25 august 2021 Leu

Azi este o zi karmică. Indiferent cum aţi reacționat în trecut față de un coleg de servicu, azi se va întoarce roata spre voi. Nu este o zi bună pentru semnarea de acte și documente. Fiţi liniştiţi, evitaţi conflictele sau discuţiile aprinse. Niște investiții recente nu par promițătoare, așa că ia măsuri să limitezi pierderile. Munca de echipă funcționează excelent pentru tine.

Horoscop 25 august 2021 Fecioară

Încercaţi să fiţi mai aspri cu cei din jur. Nu îi mai favorizaţi pe toţi deoarece o bună parte dintre ei se vor întoarce împotriva voastră la un momentdat şi veţi avea de suferit.

Horoscop 25 august 2021 Balanţă

Nativii Balanță își încep ziua cu multă energie și vor fi într-o mare formă pe tot parcursul acesteia. Veți primi vești bune din străinătate, fie ele legate de studii sau de persoane dragi. Astăzi totul se întâmplă exact așa cum v-ați dorit.

Horoscop 25 august 2021 Scorpion

Aveți mare grijă la situația financiară pentru că nu este deloc momentul potrivit să faceți cheltuieli prea mari. Analizați foarte bine situația și cumpărați doar lucrurile de care aveți strictă necesitate, altfel ar fi bine să vă abțineți.

Horoscop 25 august 2021 Săgetător

Astăzi, Săgetătorii au parte de o zi în care sunt foarte încăpățânați și predispuși la un conflict verbal. Încercați să vă relaxați, să vă calmați, să analizați cu atenție totul și să luați o decizie la rece. Primești responsabilități noi la locul de muncă; pe de o parte te bucuri, pe de alta, te simți puțin îngrijorat că poate nu te vei ridica la înălțime.

Horoscop 25 august 2021 Capricorn

Cei aflaţi sub semnul zodiacal al Capricornilor sunt predispuși să lucreze foarte mult, iar asta îi poate epuiza foarte rapid. Cel mai bine este să vă faceți un program pentru a evita posibile probleme de sănătate.

Horoscop 25 august 2021 Vărsător

Vărsătorilor le este recomandat să își facă niște investigații medicale mai amănunțite. Sistemul imunitar și cel cardiac vă pot aduce probleme serioase și ar trebui să puneți asta pe primul loc în această perioadă.

Horoscop 25 august 2021 Peşti

Nativii zodiei Pești au parte de o zi excelentă pe plan profesional. Dacă vreți să începeți o afacere, atunci acesta este momentul potrivit . Intuiția voastră se află la un nivel maxim.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter