Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin. A fost consul în Damasc

Publicat pe

Cine iubitul Andreei Marin. Zâna trăiește de peste doi ani o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu, bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea. Ea are un trecut nu foarte fericit, din punct de vedere sentimental.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Vedeta are la activ trei căsnicii, toate au sfârșit cu divorț. Dar se pare că de data asta, bruneta a reușit să îi găsească relația potrivită pentru ea. Adrian Ionuț Brâncoveanu s-a născut în 1985, la Focșani, unde părinții lui dețin mai multe proprietăți, printre care și ocasă cu vie și livadă.

Cine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin. A fost consul în DamascCine este Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin. A fost consul în Damasc

În prezent, bărbatul lucrează în Ministerul Afacerilor Externe și a fost consul la Tripoli, Libia, însă din cauza situației tensionate din Libia, a locuit o perioadă în Tunisia.

Ce avere are iubitul Andreei Marin

Iubitul Andreei Marin este diplomat. Potrivit informațiilor din biografia profesională Adrian Brâncoveanu înainte de a fi consul a fost referent principal în MAE și viceconsul la Damasc. S-a lansat în afaceri apoi, dețînând o firmă, pe care a închis-o însă în anul 2007.

Adrian Brâncoveanu, iubitul Andreei Marin, are un salariu lunar foarte bun în funcția de diplomat deținută. Salariul iubitului Andreei Marin a crescut cu aproximativ 1.500 de dolari pe lună față de anul 2016, an în care veniturile sale lunare au fost de 2.400 de dolari.

Astfel, din declarația de avere a iubitului Andreei Marin pentru anul 2017, iubitul Andreei Marin a încasat un salariu lunar de 3.900 de dolari pe lună. În conturi ar avea în jur de 40.000 de dolari, pe lângă două apartamente în București două mașini, potrivit declarației de avere.

Citește și: Andreea Marin, bilanț la finalul anului 2020:'Nimeni nu își dorește boală, nesiguranță, lipsuri'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu:'Așa cum este într-o familie'

Citește și: Ce dietă ține Oana Zăvoranu

Citește și: Apropieri suspecte între Mario Fresh și Chelsea de la Splash! Vedete la apă

Cum a început relația dintre Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu

Cine este iubitul Andreei Marin. Andreea Marin nu a vrut să spună niciodată cu a cucerit-o Adrian Brâncoveanu. Vedeta mărturisește că nu a fost dragoste la prima vedere, dar că i-au unit două evenimente dureroase.

„Cred că, de fapt, pe noi ne-a unit suferința. Fiecare pierduse un om drag extrem de apropiat. Eu, pe tatăl meu. Și în felul ăsta ne-am apropiat, vorbind despre lucruri dureroase și grele pentru noi. N-a fost dragoste la prima vedere. Lucrurile au venit în timp și, cred eu, într-un mod sănătos‘, a spus Andreea.

Căsătorită deja de trei ori până acum, fosta „Zână a Surprizelor nu se mai grăbeşte să facă pasul cel mare, mărturisind că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste pe care nu simte, deocamdată, nevoia să o ducă la nivelul următor.

„În momentul în care va fi cazul voi spune (n.r. nunta). Nu există un astfel de plan. Da, locuim împreună. Nu trebuie să fiu măritată pentru asta!', a mai zi Andreea Marin într-o emisiune TV.

Cum l-a cunoscut Andreea Marin pe iubitul ei

Cine este iubitul Andreei Marin. Vedeta l-a cunoscut pe Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia, după ce a încheiat căsnicia cu Tuncay Ozturk. Timp de doi ani, vedeta TV a făcut sacrificii pentru a menţine relaţia cu diplomatul, având în vedere că acesta locuia atunci în Africa.

De puţin timp, însă, Ionuţ Brâncoveanu, s-a mutat în Bucureşti şi apropiaţii celor doi cred că la anul urmează nunta.

Trăim împreună și ne construim o viață unul alături de celălalt și e tare frumos. Nu vreau să intru în detalii, pentru că vreau să păstrez intimitatea noastră, dar, pe de altă parte, a meritat așteptarea. Construim și fizic și construim o viață împreună, declara, în luna martie, Andreea Marin.

Iubitul Andreei Marin, despre relația cu Zâna

Adrian Brâncoveanu a vorbit pentru prima oară despre povestea de dragoste cu Andreea Marin. Între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani, însă formează unul dintre cele mai solide cupluri și se înțeleg de minune.

„Este o onoare și o plăcere în același timp. Este mult, mult mai naturală. Mult mai naturală decât o cunosc toți ceilalți', a spus iubitul Andreei Marin, la Antena Stars.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter