Alessia, mărturisiri dureroase despre divorț: „M-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința.”

Publicat pe

Cântăreața Alessia a trecut, în ultima vreme, printr-o perioadă dificilă. Vedeta s-a despărțit de tatăl băiatului ei, iar divorțul a fost unul foarte dureros. Cântăreața a făcut mărturisiri dureroase despre divorț, într-un interviu recent, povestind cum a fost înjosită de către fostul ei soț, bărbatul care i-a fost alături timp de peste un deceniu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața și soțul ei s-au despărțit după o poveste de dragoste care a durat 15 ani. În 2017 artista a adus pe lume fructul iubirii lor, un băiețel pe nume Alvin. Despărțirea însă nu a fost posibilă pe cale amiabilă. Cei doi s-au luptat în tribunal pentru custodia copilului.

Alessia, mărturisiri dureroase despre divorț: „M-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința.'Alessia, mărturisiri dureroase despre divorț: „M-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința.'

„Am venit la București să îmi iau copilul. M-au batjocorit, a coborât tatăl lui. Mi-a arătat dosul, om la 60 de ani. Am plecat așa cum am venit și peste trei zile m-am întors să-mi iau copilul. A coborât mama lui cu Alvin, am deschis ușa, am ieșit să-l iau în brațe, dar aceasta mi l-a smuls din brațe. Copilul urla.

L-a strigat pe soțul ei, a venit, m-a strâns de gât. Mi-am pierdut cunoștința. Trăgea de copil ca de un ursuleț de pluș, efectiv. Când a văzut că nu scapă de mine, femeia l-a tras efectiv de șolduri și s-a trântit efectiv pe asfalt cu el', a declarat Alessia într-un interviu acordat pentru emisiunea TeoShow de la Kanal D.

Alessia, mărturisiri dureroase despre divorț. Soțul i-a fost infidel

Mai mult decât atât, Alessia consideră că în aces moment, toate relele s-au depărtat de viața ei. Acum se concentrează pe lucrurile frumoase din. Potrivit spuselor artistei, bărbatul devenise violent verbal cu ea și ar fi înșelat-o. Acest ultim pas greșit a fost și cel care a pus capăt care a pus capăt căsniciei.

„Acele clipe negre din viața mea am reușit să le depășesc odată cu trecerea timpului. Nu mi-a fost deloc ușor. Acum sunt foarte bine. Țin legătura cu tatăl copilului, normal, pentru binele micuțului. În perioada aceasta este cu el în vacanță. Avem un copil de crescut împreună, trebuie să fim maturi amândoi.

Vreau să îmi refac viața. Sunt o femeie plină de viață, îmi doresc o familie cu un alt bărbat, am tot viitorul înainte. Însă, nu acum, momentan nu sunt disponibilă pentru că acum sunt o femeie rece.

În timpul liber ies cu prietenii, râdem, glumim, mergem și mâncăm, mergem la un film la cinematograf. Sunt ok acum cu mine. În perioada aceasta am scris și șapte piese printre care una poartă titlul Ai tupeu', o să urmeze și videoclipurile lor, însă, încetul cu încetul.

Sper să lansez în perioada următoare câte o piesă cam la o lună și jumătate. Am început și concertele. M-am uitat pe agendă și pe 28, luna aceasta, am la Deva, pe 4, luna viitoare, la Herculane și tot așa', a declarat Alessia, exclusiv pentru Impact.ro

Citește și: Alessia, agresată de părinții fostului iubit

Citește și: Alessia și-a dat în judecată fostul iubit pentru pensia alimentară

Citește și: Alexandra Stan nu are voie să rămână însărcinată, momentan

Citește și: Cum se simte Andreea Tonciu, după ce ea și familia ei s-au infectat cu norovirus

Alessia a cerut ordin de protecție împotriva fostului soț

În luna ianuarie a acestui an, Alessia avea să ceară ordin de protecție împotriva fostului soț. „Printre procese, ordine de protecție, mai reușesc să cresc și copilul. Nu am crezut că voi face asta în viața vieților mele. Viața te duce pe niște cărări surprinzătoare’, scria Alessia atunci, pe Instagram.

Tot atunci, Ionuț, fostul ei soț, vorbea pentru prima dată despre această măsură radicală luată de Alessia.

Suntem într-un proces care nu ne convine niciunuia. Suntem în proces pentru custodie, dar nu am primit nici un termen. A greșit Alessia. A făcut ceva ce nu trebuia făcut. Legile din România sunt făcute pentru a le apăra pe femei.

Am primit ordin de protecție pentru cinci zile, dar eu nici nu eram acolo când s-a intamplat acțiunea. Fiecare are versiunea lui, de aceea suntem și în proces. Nu există nici o relație între noi acum, vorbim doar când e să văd copilul și atât’, a declarat fostul soț al Alessiei, la Antena Stars.

A ajuns pe mâna medicilor

Deși la începutul anul 2020, Alessia și soțul ei păreau dispuși să mai dea o șansă căsniciei lor, dar lucrurile au degenerat atunci într-un scandal privind partajul de la divorț.

„Nu am fost dată afară din casă. Pur şi simplu am acceptat condiţia de a împărţi totul. Nu mai pot face faţă acestui stres continuu. Analizele nu mi-au ieşit foarte bine. Doctorii mi-au spus să mă liniştesc, dacă nu, îmi vor prelungi cu încă trei luni antibioticul.

Am ales această condiţie. Să ies din această poveste cât mai repede. Noi suntem despărţiţi de mai mult timp. Am avut de ales dintre casă şi maşină pentru că nu puteam să îmi cresc copilul în maşină. El s-a răzgândit apoi, a vrut să împărţit totul jumate cu jumate. Am ales să accept condiţiile lui, astfel încât să se termine odată şi să pot să îmi cresc copilul liniştită’, spunea Alessia în august anul trecut, la Star Matinal.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter