Ce probleme are Marisa Paloma, însărcinată cu primul copil: "Cea mai grea perioadă din viața mea"

Publicat pe

Maria Paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil!, este însărcinată cu primul ei copil și problemele nu au ocolit-o. Marisa Paloma a vorbit deschis despre unele probleme de sănătate cu care se confruntă în această perioadă, pe care a caracterizat-o drept una dintre cele mai grele din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Foarte activă și deschisă pe contul ei de Instagram, Marisa Paloma a vorbit cu fanii despre problemele pe care le-a experimentat în aceste luni de sarcină. Și nu i-a fost deloc ușor, a dezvăluit Marisa Paloma de la Bravo, ai stil!, iar din cauza stării de rău a slăbit trei kilograme rapid.

Ce probleme are Marisa Paloma, însărcinată cu primul copil: "Cea mai grea perioadă din viața mea"Ce probleme are Marisa Paloma, însărcinată cu primul copil: "Cea mai grea perioadă din viața mea"

„La început a fost totul minunat. După prima lună de sarcină au început să apară grețurile și stările de rău. Vomitam și de 20 de ori pe zi. Am slăbit 3 kilograme în mai puțin de două săptămâni. A fost una dintre cele mai grele perioade din viața mea.', a dezvăluit Marisa Paloma de la Bravo, ai stil!, pe Instagram.

Marisa Paloma, care a câștigat show-ul „Bravo, ai stil!', a declarat în mai multe rânduri că își dorește un copil, dar și că atât ea, cât și logodnicul ei, Liviu Stanciu, se simt pregătiți să devină părinți.

La scurt timp după ce a câștigat „Bravo, ai stil!’, tânăra și-a lansat propria colecție de haine și ulterior și-a deschis un salon de înfrumusețare. Marisa Paloma a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Liviu Stanciu, iar acum este însărcinată și  urmează să își îndeplinească cel mai mare vis- acela de a deveni mămică.

„Am foarte mari emoții, nu știu cum să vă spun! În ultima perioadă ați început vă dați seama mulţi dintre voi şi nu mai am cum să vă ascund, sunt foarte fericită, vacanța asta minunată! Vă raportez direct din Santorini, sunt extrem de fericită', a spus Marisa Paloma într-un Instastory, după publicarea unui material video în care scrisese „Cuvintele sunt de prisos 😭❤️🙏🤰'.

Citește și: Marisa Paloma, câștigătoarea Bravo, ai stil, se căsătorește! Cum arată inelul de logodnă, primit după 3 ani de relație

Citește și: A devenit cunoscută la „Bravo, ai stil'. Totul despre trecutul neștiut al Marisei Paloma

Citește și: Marisa de la ‘Bravo, ai stil’, despre relația cu iubitul ei: ‘El e omul care mă definește și care mă completează’

Ce probleme are Marisa Paloma, însărcinată cu primul copil

„Bine ai venit în familie!!! Am plâns mult. Este pentru prima dată când pățesc asta. Să nu pot să văd un video de câteva minute până la capăt. Este pur și simplu o emoție puternică pe care nu o pot controla. Nu știu ce să vă scriu. Am lacrimi in ochi și cu greu îmi găsesc cuvintele. Am trecut prin atât de multe împreună!!!

Viața ne-a testat in atâtea feluri. Și cu toate astea, a venit momentul la care visam și pe care mi-l doream de câțiva ani buni. Viața nu e simplă, dar poate fi cea mai frumoasă dacă știți cum să luptați cu ea si dacă vă urmați instinctul! În toți acești ani s-au schimbat atât de multe lucruri in viața noastră!!! Și toate datorită lui @liviu_stanciu ,omul care mi-a fost alături pe tot parcursul meu și care a contribuit semnificativ la toată evoluția mea de până acum. Care a știut încotro să mă îndrume și care când am ajuns la capăt, l-a mutat puțin mai incolo.

Am apusul și marea în față, pe cel mai drag și iubit om de pe planetă lângă mine, și pe cel/cea care va întregi în curând această familie. Cuvintele sunt de prisos. Sunt mult prea multe de spus și mult prea multe emoții. Las filmarea să spună ceea ce eu nu pot să descriu în cuvinte. Voi fi mămică!!!! Bine ai venit în familie, drăgălașule’, a scris Marisa Paloma pe Instagram, după ce a dezvăluit că este însărcinată.

Cum și-a cunoscut Marisa Paloma de la Bravo, ai stil! logodnicul

Liviu Stanciu și Marisa Paloma s-au cunoscut în culisele emisiunii „Bravo, ai stil!', în anul 2017, iar de atunci formează un cuplu solid.

Aceasta a vorbit anul trecut despre logodna cu partenerul său. „LOGODITĂĂĂ!!! FINALLY! Am așteptat momentul cu atât de multă iubire în suflet, încât chiar NU MI-A VENIT SĂ CRED că se întâmplă! Emoționant.

Stări peste stări, care per total au reușit să mă blocheze complet în momentul în care am realizat ce se întâmplă. Abia acum realizez… și poate nici acum.'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter