Cine este și cum arată sora Andreei Marin. Cristina e femeie de afaceri

Publicat pe

Cine este și cum arată sora Andreei Marin. Andreea Marin este cunoscută în toată țara pentru cariera ei de succes, în lumea televiziunii. Deși are mii de fani, puțini dintre ei știu că fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. are și o soră. Cristina, ruda vedetei, este mai mică cu cinci ani decât ea și la fel de frumoasă. Cu ce se ocupă aceasta?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este și cum arată sora Andreei Marin. Andreea Marin are cu ce să se laude. Pe lângă o fiică superbă, prezentatoarea TV are și o soră extrem de frumoasă. Paradoxal, cele două seamănă leit, deși au câteva diferențe în privința aspectului fizic. În comparație cu vedeta, Cristina are părul blond și ochii albaștri.

Cine este și cum arată sora Andreei Marin. Cristina e femeie de afaceriCine este și cum arată sora Andreei Marin. Cristina e femeie de afaceri

Între Andreea Marin și sora ei, Cristina, există o diferență de cinci ani. Ea are 41 de ani, iar fosta soție a lui Ștefan Bănică Jr. 46. Ambele arată impecabil la vârsta lor, având noroc de o genă bună.

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin.Trei rețete dietetice, dar delicioase

Citește și: Cum a reacționat Andreea Marin când i s-a spus că seamănă cu Lavinia Pîrva:”Eu nu trăiesc…”

Citește și: Dani Oțil împlinește azi 41 de ani.Ce declarație i-a făcut soția lui, Gabriela Prisăcariu

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, despre femeile care apar în preajma lui Reghe:„Familia este sfântă'

Cine este și cum arată sora Andreei Marin

Dacă la aspect seamănă una cu cealaltă, carieriele lor sunt total diferite. În timp ce Andreea Marin a optat pentru o meserie în televiziune, sora ei, Cristina, activează în domeniul afacerilor.

În urmă cu câțiva ani, aceasta a avut un restaurant italienesc, dar l-a închis în 2014. Ulterior, ea s-a reprofilat către o nouă afacere. În prezent, ea are un salon de înfrumusețare.

E mai mică cu cinci ani decât prezentatoarea TV

Cine este și cum arată sora Andreei Marin. Andreea Marin și-a exprimat în permanență admirația față de sora ei. Prezentatoarea TV o apreciază pentru vocația ei de mamă. Conform spuselor vedetei, Cristina are o familie fericită, la care mulți visează, și se înțelege de minune cu soțul ei.

„Îi admir vocația de mamă. Este o mamă extraordinară! Ea și soțul ei sunt pe aceeași lungime de undă la acest capitol: își cresc copiii singuri, fiind ajutați doar ocazional de bunicii micuților.

Plus că muncesc cot la cot la propria afacere, e mare lucru că se înțeleg atât de bine!', povestea Andreea Marin pentru agentiadepresamondena.com, în urmă cu ceva timp.

Sora Andreei Marin, despre vedetă: „O știu altfel decât o cunoaște restul lumii'

Cine este și cum arată sora Andreei Marin. La rândul ei, și sora Andreei Marin a avut cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei. Aceasta a descris-o drept „o persoană caldă' și susține că o iubește ca pe ochii din cap.

„Eu o știu pe Andreea altfel decât o cunoaște restul lumii… Pe sticlă nu știu exact cum poate fi percepută de către cei din fața micilor ecrane, însă știu cu tărie că, dacă ajungi s-o descoperi în viața de zi cu zi, este un om minunat.

Andreea e o persoană caldă. Eu așa o știu. Ea este persoana pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta!', spunea Cristina, sora Andreei Marin.

Andreea Marin și Cristina au împărțit și bucurii și suferințe. Cele două au fost afectat profund în perioada copilăriei, atunci când mama lor s-a stins, într-un accident de circulație. Acum trei ani, din păcate, și tatăl lor a murit.

Sursă foto: Instagram & Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter