Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Milionarul ar fi înșelat-o cu altă femeie

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, iar motivul ar fi acela că milionarul din Bolintin ar fi călcat strâmb. Mai exact, Bianca i-ar fi găsit mesaje compromițătoare cu altă femeie din showbiz.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Nu demult apăruseră zvonuri despre căsătoria lor, deși el este încă însurat cu Claudia Pătrășcanu, dar iată că Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău și-ar fi spus adio. Potrivit cancan.ro, afaceristului i-ar fi fugit ochii după o altă blondă cunoscută în lumea mondenă.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Milionarul ar fi înșelat-o cu altă femeieBianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit! Milionarul ar fi înșelat-o cu altă femeie

Relațiilor dificile, cu final nefericit, pe care le-a avut Bianca Drăgușanu până acum li se mai adaugă și cea cu Gabi Bădălău. Nu se mai căsătoresc, ci s-au despărțit cu scandal și cadouri înapoiate, după ce blonda a aflat că nu a fost singura femeie din viața celui pe care îl vedea drept viitor soț.

Se pare că, aflați la un botez pe malul mării, un eveniment cu mare ștaif, Bianca Drăgușanu i-ar fi descoperit în telefon lui Gabi Bădălău mai multe mesaje între el și femeia respectivă. Cei doi și-ar fi negociat plecarea în Maldive, acolo unde Gabi a dus-o de Revelion și pe ea, în urmă cu câteva luni.

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă:'Am întârziat o oră la biserică'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au băieții cuplului Antonia – Alex Velea cu sora lor care locuieste în Italia:„Au înțeles că Maya are alt tată’/ EXCLUSIV

Citește și: Mara Bănică, primele poze cu burtica de gravidă:„Credeam că minunea noastră nu va fi posibilă’

Acum o lună, Bianca Drăgușanu vorbea despre nuntă și copil cu Gabi Bădălău

În iulie, Bianca Drăgușanu spunea că este foarte fericită alături de Gabi Bădălău, vorbea despre nuntă și susținea că se vede îmbrăcând trei rochii de mireasă în ziua cea mare.

În momentul ăsta sunt fericită, sunt bine, sunt sănătoasă. Cred că ce este mai bun, abia acum urmează. Nu știm ce va fi, eu mă ma văd îmbrăcată în mireasă, probabil voi avea trei rochii’, a spus Bianca Drăgușanu acum o lună.

Bianca Drăgușanu are numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău, despre care spune că este un tată extraordinar. Fiul de milionar are doi copii cu Claudia Pătrășcanu, iar Bianca este convinsă că acesta va obține custodia fiilor lui. Chiar dacă a spus la un moment că nu și-ar mai dori un alt copil, diva nu respingea atunci ideea de a deveni din nou mamă.

Eu îl văd pe Gabi un tată extraodinar, un om echilbrat, corect, implicat în tot ce înseamnă familie. Este un tată exemplar, care face multe sacrificii pentru copii lui, cred că o să îi și obțină‘, a mai adăugat Bianca Drăgușanu.

Între timp s-a schimbat situația și, potrivit Cancan, Bianca nu vrea să mai audă de Bădălău, returnându-i și toate cadourile pe care i le-a făcut în timpul relației lor.

Momentan, Bianca Drăgușanu se află într-o nouă vacanță exotică, în Seychelles, fără a dezvălui cine a însoțit-o acolo.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter