Totul despre nunta Alinei Vidican. Ce reguli ciudate le-au pus mirii invitaților

Publicat pe

Alina Vidican și iubitul ei, Claude Senhoreti, se vor căsători la sfârșitul acestei săptămâni. Nunta Alinei Vidican se va desfășura, joi, de la ora 18.00 și va fi găzduită de 'The Addison', un local de lux aflat într-o clădire istorică. Din cauza restricțiilor, petrecerea nu va putea dura mai mult de ora 00.30.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Alina și Claude au impus invitaților o serie de reguli mai neobișnuite. Ei trebuie să poarte culoarea neagră. Mai mult decât atât, niciunul dintre cei care vor fi prezenți la eveniment nu are voie să vină îmbrăcat în alb! 'Este o tradiție românească', le-a explicat Claude rudelor sale, potrivit Wowbiz.

Totul despre nunta Alinei Vidican. Ce reguli ciudate le-au pus mirii invitațilorTotul despre nunta Alinei Vidican. Ce reguli ciudate le-au pus mirii invitaților

De fapt, tradiția este o superstiție. În folclorul românesc există convingerea unor mirese că dacă o femeie apare îmbrăcată în alb la nunta lor vor avea ghinion, un lucru pe care, cel mai probabil nu și-l mai dorește, având în vedere istoria ei de relație.

Nunta Alinei Vidican nu va avea dar „la masă'

Chiar dacă au păstrat unele dintre tradițiilor românești, se pare că, darul „la masă' nu va exista la nunta Alinei Vidican. Cuplul a creat trei conturi unde invitații pot dona bani înainte sau în timpul evenimentului.

Primul este pentru luna de miere, care ar trebui să aibă loc la un resort de pe o insulă exotică, a doua este pentru a susține cariera de pilot al lui Claude iar a doua pentru meniu, mai scrie sursa amintită mai sus.

Invitația de la nunta Alinei Vidican și a lui Claude a trimis-o invitaților este una simplă și conține doar numele celor doi scrise cu litere 'de mână' și inițialele A&C cu motto-ul #bettertogether (mai bine împreună). Pe spatele invitației sunt trecute data și locația evenimentului.

Citește și: Cum și-a cunoscut Alina Vidican iubitul. Claude:'M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată'

Citește și: Totul despre nunta dintre Alina Vidican și milionarul american.Când se mărită fosta soție a lui Borcea

Citește și: Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri șocante despre relația cu Livian

Citește și: Cabral, adevărul despre relația cu Andreea Ibacka, după 10 ani de căsnicie:

Alina Vidican și Claude s-au cunoscut în urmă cu 4 ani

Alina Vidican și Claude Senhoreti s-au cunoscut în urmă cu patru ani, la un eveniment Porsche iar de atunci au tot fost văzuți împreună. Cu toate astea, Alina nu a făcut publică relație decât de curând.

Vedeta are doi copii, Alex și Gloria, din căsnicia cu Cristi Borcea. De cealaltă parte, Claude a fost și el căsătorit și are tot doi copii: Pedro (20 de ani) și Filipe (22 de ani).

‘Ne-am întâlnit acum mai bine de patru ani în urmă la deschiderea a Porsche Tower din Miami. Am văzut-o pe Alina de departe, nu a fost greu să o văd, ea era cea mai înaltă de acolo și cea mai frumoasă din tot locul (râde, n. red.). M-am apropiat de ea, dar era foarte rezervată. Dar când am început să vorbesc despre mașini, lucrurile s-au îmbunătățit.’, a povestit Claude, pentru Fanatik.ro.

Mașinile sunt pasiunea amândurora, iar bărbatul activează ca pilot de curse.

„Am descoperit că are o pasiune pentru mașini, amândoi conduceam un Porsche 911. În acea noapte, a trebuit să plec devreme pentru a sta cu copiii mei, dar a doua zi, la 6:30 dimineața, i-am trimis un mesaj și am invitat-o la un brunch din ziua aceea. Atunci ne-am dat seama că ne îndrăgostim unul de celălalt, pentru că avem atât de multe în comun. Am decis să fim discreți până când ne-am hotărât să ce căsătorim.’, a precizat Claude Senhoreti, viitorul soț al Alinei Vidican.

Ce crede Claude despre nuntă

Nunta Alinei Vidican a fost organizată chiar de ea, alături de o firmă specializată în astfel de evenimente.

‘Ne vom căsători foarte curând și suntem foarte încântați! 26 august, anul acesta! Alina se ocupă cu o companie de organizare de nunți de tot ce este nevoie și sunt sigur că va fi minunat. Luna de miere va fi hotărâtă în curând, nunta este la mijlocul sezonului de curse, așa că poate fi chiar pe pistă (râde, n. red.) Glumesc cu asta, că dacă cer așa ceva că mă va ucide.’, a mai adăugat Claude, potrivit sursei citate anterior.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter