Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri șocante despre relația cu Livian: „Tatăl lui mi-a propus să mă prostituez”

Publicat pe

Bianca Comănici, fosta concurentă de la Puterea dragostei, a vorbit încă o dată despre relația pe care a avut-o cu Livian Pop, dar și cu tatăl lui, Nelson Mondialu. Câștigătoarea primelor sezoane a emisiunii matrimoniale povestește clipele de coșmar pe care le-a trăit înainte de despărțire.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Bruneta a povestit, într-un interviu pe Youtube, cum au fost ultimele luni din relația cu Livian. După ce s-a terminat competiția, Bianca și Livian și-au spus adio. Apoi între ei a început un mare scandal la care a participat și Nelson Mondialu.

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri șocante despre relația cu Livian: „Tatăl lui mi-a propus să mă prostituez'Bianca Comănici de la Puterea Dragostei, mărturisiri șocante despre relația cu Livian: „Tatăl lui mi-a propus să mă prostituez'

După ce tatăl lui Livian a început să o jignească, și a făcut-o în nenumărate rânduri, Bianca de la Puterea Dragostei s-a decis să îl dea în judecată, dar magistrații i-au dat dreptate lui Nelson Mondialu.

„Mi-am dorit să îmi găsesc dragostea. Stau și mă gândesc dacă există oameni care pot juca atât de bine teatru. N-am acceptat că s-a terminat între noi doi.

Nu puteam să nu petrec timpul cu el. Eu și în platou, în orice secundă, fugeam la el. El acum este la pământ. Oamenii nu vor să-l mai vadă, nu vor să-l mai audă', a mărturisit Bianca Comănici de la Puterea dragostei în emisiunea „În oglindă'.

Mai mult decât atât, Bianca susține că i s-a propus să se prostitueze în străinătate: „El a început să vorbească pe Youtube despre mine. Mi-a propus să mă duc în străinătate, să mă prostituez', a mai spus bruneta.

Citește și: Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să fie împreună cu Bianca Comănici:„Îmi doresc să am așa o noră’

Citește și: Confesiuni între Bianca Comănici și Ramona de la Puterea Dragostei, despre Livian:'El era un bărbat singur'

Citește și: Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya

Citește și: Pavel Bartoș, detalii neștiute despre debutul ca actor

Bianca Comănici de la Puterea Dragostei spune că a mințit pentru Livian

Bianca Comănici a recunoscut că au fost momente când a mințit pentru fostul ei iubit, asta pentru că nu-și dorea ca oamenii de acasă să-l vadă ca pe un mincinos.

La un moment dat chiar am mințit și erau multe momente când mințeam, nu neaparat pentru mine. De multe ori mințeam ca să îl acopăr. Și a fost un moment în care noi am ieșit din emisiune, că ne-au dat afară, iar Ramona a venit și mi-a arătat mesajele cu el.

Mesaje despre care eu nu știam, iar în emisiune am rămas șocată, dar nu voiam ca oamenii să creadă că el este un mincinos. Atunci am venit și am spus că știu despre mesaje, dar nu știu ce au vorbit, că m-a întrebat Andreea Pirui. Da, am mințit ca să îl protejez. Eu nu știam nimic’, a mai povestit câștigătoarea primelor două sezoane Puterea Dragostei.

Bruneta și-a făcut mai multe operații estetice

Fosta concurentă de la „Puterea Dragostei' a recunoscut de-a lungul timpului faptul că a avut unele complexe legate de aspectul fizic. Astfel, pentru că a simţit nevoia de o schimbare, și-a pus silicoane. Operația a fost un real succes, însă recuperarea a fost destul de grea.

„M-am dus cu ambiție. Dorința a bătut sentimentul ăla de frică. Mi-era mai teamă de recuperare, că îmi va fi mai greu. Din păcate, este mai grea recuperarea decât perioada aceea din spital. Mă așteptam acasă să îmi fie puțin mai ușor.

Mă plimb prin casă, mă odihnesc foarte bine. Mânânc foarte bine și eu zic că săptămâna viitoare aș putea să mă întorc, dar nu promit nimic. Mă bucur că operația a reușit, totul decurge perfect normal. Sânii sunt mai mult decât mi-am dorit. Nu mă așteptam să arate atât de bine pe mine. Să mă uit în oglindă și să mă văd femeie. Mă simt femeie', a declarat Bianca pentru Wowbiz.ro

Bianca are mai multe tatuaje

În primăvara acestui an, Bianca Comănici de la Puterea Dragostei și-a făcut două tatuaje noi și a realizat un vlog în care le-a povestit fanilor ei despre semnificația din spatele celor două tatuaje.

„Tatuajul cu „60 seconds l-am ales pentru că am văzut pe Tik Tok la o fată. Este un fel de contrazicere la primul meu tatuaj. Tatuajele le fac pentru că pe mine mă ajută psihic, mă fac să mă simt bine. Dacă ar fi ca voi să mai aveți 60 de secunde să trăiți, ați avea regrete? Da sau nu? Eu consider că da, acest tatuaj semnifică de fapt „Trăiește-ți viața!’.

Al doilea tatuaj unde scrie mama, o căsuță și hornul făcut cu color. Inițial am văzut tatuajul ăsta doar cu căsuța. Pentru mine, casa e sfântă. Prefer să stau o viață la mine acasă. Nu există un loc mai frumos decât casa mea. Când am vorbit cu mama și i-am arătat tauajul am realizat că casa mea este mama. Mi-a spus să nu îmi mai fac, dar am văzut-o zâmbind. Nu mi-am mai făcut tatuaj pentru cineva anume, a spus Bianca Comănici.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter