De ce boală gravă suferă Andreea Antonescu încă din copilărie: „Beau și zece litri de apă pe zi”

Publicat pe . Actualizat Marți, 14 februarie 2023, 16:48

S-a aflat de ce boală gravă suferă Andreea Antonescu încă din copilărie. Celebra cântăreață și-a povestit drama neștiută, vorbind despre chinurile prin care a trecut din cauza afecțiunii sale. Vedeta a fost nevoită să facă sacrificii uriașe, însă în ciuda problemelor ei, mereu s-a prezentat drept o fire puternică. Iată confesiunea durerosă a artistei!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

O vedeți mereu cu zâmbetul pe buze, încercând să-i încarce pe toți cu energia ei pozitivă. Puțini știu însă că în spatele fericirii sale se ascunde o suferință cutremurătoare. Andreea Antonescu, căci despre ea este vorba, suferă de o boală gravă încă din copilărie, afecțiune ce i-a marcat viața.

a1-16a1-16

Andreea Antonescu duce o viață la care mulți visează. Este frumoasă, are talent cu carul, este mămică și se laudă cu un trup de invidiat. La o primă vedere, pare că are totul, însă soarta nu a ocolit-o nici pe ea de necazuri. Cu toate că are mii de fani în toată țara, nu multă lume știe că vedeta suferă de o boală gravă, de când era o copilă.

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au sărutat cu Liviu Vârciu:”Mi-a plăcut”

Citește și: Cum se înțelege Andreea Antonescu cu fiica ei:”Lucrurile s-au schimbat în ultima perioadă”. Ce spune despre al doilea copil / EXCLUSIV

Citește și: Cine este Dumitrița Razlog, iubita lui Micutzu

Citește și: Ce au decis Antonia și Vincenzo Castellano în privința custodiei fiicei lor, Maya:„Am stabilit să…'/ EXCLUSIV

De ce boală gravă suferă Andreea Antonescu încă din copilărie

Coșmarul a început pentru Andreea Antonescu când nu avea nici măcar doi anișori. La un an și opt luni, a primit o veste grea din partea medicilor. Doctorii au diagnosticat-o cu sindromul nefrotic, o boală gravă a rinichilor. Din acea clipă, a fost nevoită să facă sacrificii în permanență.

Potrivit playtech.ro, atunci când i-a fost descoperită boala, Andreea Antonescu a urmat tratament cu citostatice. Afecțiunea ei a fost atât de complicată, încât artista a trebuit să stea șase luni internată în spital. În tot acest timp, a urmat tramentul menționat anterior, ca să se vindece. În acest mod, a reușit să țină sub control sindromul nefrotic, dar sacrificiile nu se încheiaseră aici.

„A trebuit să țin boala sub control'

De când a fost diagnostică cu această boală grea, Andreea Antonescu a primit numeroase restricții din partea medicilor. Vedeta nu are voie să consume orice aliment, să stea la plajă sau în apă. Aceasta a menționat, printre altele, că după participarea la Survivor a avut unele probleme.

„Acum sunt bine, încerc să am un regim alimentar sănătos, nu mai mănânc atât de multe dulciuri. Am mai avut o problemă doar după ce m-am întors de la Survivor, din Republica Dominicană. Nu aș fi participat, dacă aș fi simțit că mă expun vreunui risc. În copilărie, mi-aș fi dorit să fac sport, dar nu am avut voie', a mărturisit Andreea Antonescu penru playtech.ro.

Pentru a ține situația sub control, Andreea Antonescu e nevoită să bea uneori și foarte multă apă. Vedeta a explicat că există zile în care bea chiar și 10 litri de apă pe zi.

„A trebuit să țin boala sub control. M-am protejat extrem de mulți ani. Nu am mâncat sărat, nu am stat la plajă și nici în apă, ci mereu sub umbrelă, dacă era soare. Uneori, beau și câte zece litri de apă pe zi', a adăugat ea.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton