Cine este Dumitrița Razlog, iubita lui Micutzu

Publicat pe

După scandalul de pe Calea Victoriei, foarte multe persoane se întreabă cine este Dumitrița Razlog, femeia pe care Micutzu a sărit să o apere. Cei doi sunt împreună de ani buni, dar sunt discreți când vine vorba despre viața personală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cine este Dumitrița Razlog, iubita lui Micutzu. Ei bine, cum probabil ați auzit despre scandalul în care comediantul a fost implicat, pe Calea Victoriei, trebuie să știți că acesta a existat din cauza Dumitriței. În cadrul unui vlog, Micutzu a precizat că a reacționat agresiv abia după ce iubita sa, Dumitrița Razlog a fost scuipată de bărbatul cu care, ulterior, actorul a avut o altercație.

Citește și: Margherita de la Clejani, apariție surpriză în scandalul lui Micutzu! Ce legătură are cu bătaia

Citește și: Micutzu, ridicat de Poliție după un scandal uriaș, la o terasă din București: „Un tip a agresat-o pe logodnica mea”

Citește și: După succesul cu Miami Bici, BRomania s-a apucat deja de alt film. Se va numi Teambuilding: „Lucrez cu cei doi oameni care mă fac cel mai tare să râd, în viața reală'

Citește și: Trauma care-l va urmări toată viața. Mihai Bendeac nu va uita niciodată drama lui Dan Mihăescu: „Când a aflat că este bolnav, m-a rugat… să îl eutanasiez”

Dumitrița Razlog este de profesie inginer și s-a născut în Chișinău, Republica Moldova. De pe rețelele sale de socializare aflăm că este pasionată de artă și amatoare de pictură, iar operele pe care le realizează se încadrează într-o zonă abstractă. De altfel, tânăra apreciază și teatrul, pentru că înainte de începutul pandemiei de COVID-19 era destul de des prezentă în sala de spectacole, la vizionări.

Cine este Dumitrița Razlog, iubita lui MicutzuCine este Dumitrița Razlog, iubita lui Micutzu

Cine este Dumitrița Razlog, iubita lui Micutzu

Dumitrița Razlog este împreună cu Micutzu de ani buni, însă cei doi se feresc să își expună viața pe rețelele de socializare. Totuși, în rarele momente în care o fac, fanii îi felicită și apar numeroase comentarii despre nuntă, semn că toată lumea așteaptă cu nerăbdare ca Micutzu să facă marele pas.

De altfel, Micutzu a intrat în conflictul de pe Calea Victoriei din cauza Dumitriței. Mai bine zis, bărbatul cu care comediantul a avut o discuție aprinsă a devenit agresiv față de iubita acestuia, moment în care, spune el: „am văzut negru'.

Micutzu, declarații despre scandalul de pe Calea Victoriei

„Băiatul care mă înjura în video m-a înjurat mai mult de un minut și jumătate. Era și Poliția de față. Treaba este simplă: mergeam pe Calea Victoriei cu iubita mea și un prieten pictor, un om trecut de 50 de ani. Mă îndreptam către club, voiam să ajung la ziua unui prieten. Și cum mergeam eu așa, pe dreapta era o terasă.

Un băiat de acolo a început să facă niște miștouri la adresa mea. Am mers mai departe și i-am arătat un deget, lucru care l-a enervat și mai mult. Am traversat spre club, foarte aproape de trecere. Omul a început să mă înjure și să-mi spună ceva de genul: măcar treci, grasule, pe la trecere.

Nu am mai putut să înghit toate c********e astea.Atunci am lăsat, pe trotuar, pungile de cadou pe care le aveam în mână, ca să mă întorc la băiatul respectiv și să-i zic că nu e normal să vorbească așa cu mine. I-am arătat degetul. La un moment dat, s-a ridicat de la o masă un asociat al locului respectiv, pe modul bodyguard în fața mea. S-a pus în fața mea agresiv. Eu nu am reacționat agresiv, ci i-am zis să se dea la o parte să vorbesc cu prietenul lui.

Iubita mea i-a spus să se liniștească, iar el a împins-o. I-am zis că dacă mai pune mâna pe ea îl omor. Apoi i-a dat o flegmă pe mână. În acel moment, am văzut negru și am reacționat. A reacționat și el și a dat câțiva pumni în aer, dar i-a dat câțiva pumni și prietenului meu pictor. Prietenul meu avea o sacoșă în mână și a aruncat-o spre geamul care s-a spart, geamul aparținând localului la care băiatul în negru era asociat', a declarat Micutzu.

Sursa FOTO:

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă