Pavel Bartoș, detalii neștiute despre debutul ca actor: „Mi-am mințit părinții că dau la Drept”/ EXCLUSIV

Publicat pe

Pavel Bartoș este extrem de apreciat ca prezentator, dar și ca actor. S-a făcut remarcat după ce a jucat în numeroase telenovele, însă munca de la teatru i-a adus, de asemenea, satisfacții. A fost recompensat pe măsură, însă a muncit din greu pentru fiecare succes în parte. Prezentatorul de la Masked Singer ne-a vorbit despre debutul în actorie și a povestit motivul pentru care a fost nevoit să-și mintă părinții că dă la o altă facultate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ai spus că în octombrie ai debutat ca actor. Povestește-ne puțin despre acel octombrie… Cum a fost, cât de emoționat ai fost, ce rol ai avut?

În octombrie am jucat la Teatrul de Nord, în Satu Mare, chiar după ce am absolvit facultatea, rolul lui Spiridon în piesa „O noapte furtunoasă. Am fost foarte emoționat, dar sunt emoționat de fiecare dată când urc pe scenă, când am o premieră. Îmi plac acele emoții, mă fac să fiu viu, natural. Odată cu experiența ajungi să transformi în ceva favorabil ție aceste emoții.

Pavel Bartoș, detalii neștiute despre debutul ca actor: „Mi-am mințit părinții că dau la Drept'/ EXCLUSIVPavel Bartoș, detalii neștiute despre debutul ca actor: „Mi-am mințit părinții că dau la Drept'/ EXCLUSIV

Pavel Bartoș: „Când spuneam că vreau să dau la actorie, lumea mă lua în râs'

Știu că părinții tăi și-ar fi dorit să dai la Drept, dar tu ai dat la Teatru și ai și intrat. Ce au spus ei, atunci? Cum le-ai dat vestea?

Nu au dorit, ei voiau doar să intru la o facultate. I-am mințit că dau la Drept pentru că, atunci când spuneam cuiva că vreau să dau la actorie, lumea zâmbea sau mă lua în râs. Nu credeau că poți intra. La acel moment, erau 50 de candidați pe un loc, așa că nimeni nu credea că pot intra la Teatru. I-am mințit pe toți că dau la Drept, inclusiv pe părinți, pentru că ei nu știau să țină un secret.

Citește și: Cum a cerut-o Pavel Bartoș în căsătorie pe soția lui și ce s-a întâmplat la nuntă:”Am întârziat o oră la biserică”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum au devenit Pavel Bartoș și Smiley prieteni:”Am fost de multe ori la limita marilor accidentări”/ EXCLUSIV

Citește și: Ce relație au băieții cuplului Antonia – Alex Velea cu sora lor care locuieste în Italia:„Au înțeles că Maya are alt tată'/ EXCLUSIV

Citește și: Xonia suferă de o boală autoimună:„E grav, pot ajunge fără o parte dintre organe'

Pavel Bartoș, despre viața de stundent: „Cea mai frumoasă perioadă'

Cum a fost viața de student, la Cluj?

Cea mai frumoasă perioadă din viața mea. Am avut niște colegi minunați cu care sunt prieten și astăzi, ne-am avut ca frații. Am avut profesori extraordinari. A fost viața de student pe care aș dori-o oricui. Și poate lucrul care a contribuit cel mai mult la această perioadă feerică a fost că am fost student în cămin. E foarte important! (zâmbește) De aceea, e un sfat pe care-l dau tututor studenților: mutați-vă la cămin, să stați cu toții la grămadă! Asta este viață.

A fost perioada în care am lucrat și în Teatrul de Păpuși, am fost și ospătar, am lucrat și într-un non-stop, am vândut mărțișoare. Dar am savurat din plin viața de student.

Pavel Bartoș: „Pentru fiecare etapă a vieții mele a trebuit să muncesc foarte mult'

Ai putea spune că meseria te-a ales? Nu de alta, dar mi se pare că ai avut un parcurs profesional remarcabil și că talentul și strădaniile tale au fost puternic răsplătite. Ai avansat foarte repede, ai avut roluri, ai luat premii… Ce a însemnat pentru tine premiul de la Costinești? A fost acela cu adevărat momentul care ți-a încununat succesul?

N-am avansat atât de repede pe cât, poate, avansează un actor din ziua de astăzi. Eu am terminat la Cluj și eram coleg de generație cu Vlad Zamfirescu, Marius Florea Vizante, Ioana Flora, Gigi Ifrim. Ei s-au angajat la Teatrul Bulandra, eu la Teatrul de Nord din Satu Mare. A fost o mare diferență. Dar mi-am dat seama că, dacă vreau să-mi fie mai bine, trebuie să muncesc mai mult. Mi-am făcut un one man show cu care am fost la Costinești.

În primul an am fost al doilea la acel concurs, dar atunci mi-au venit toate ofertele importante. Am ales să merg la Timișoara. Deci nu a fost totul
atât de ușor. Pentru fiecare etapă a vieții mele a trebuit să muncesc foarte mult. După alți trei ani de Timișoara, am venit la Teatrul Odeon, în urma unui alt concurs, la care au participat vreo 400 de actori și au intrat doar patru.

Mă bucur că nu a fost așa ușor. Eu am venit la București după vreo șase ani de provincie care mi-au făcut atât de bine. Pentru că, atunci când mi s-a oferit ceva important, am știut să apreciez acel lucru și să mă bucur din plin pentru el.

Sursa foto: Marius Bărăgan, Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter