Irina Rimes l-a prezentat familiei pe noul său iubit: „Mă văd mamă în curând”

Publicat pe

Irina Rimes pare din ce în ce mai fericită, mai ales că și-a sărbătorit ziua de naștere în românia, alături de iubit și de familie. Cântăreața originară din Moldova i-a făcut cunoștință bărbatului cu rudele ei și pare că s-au înțeles de minune.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Irina Rimes a împlinit 30 de ani și trăiește o superbă poveste de dragoste cu noul său iubit, un artist francez. Chiar dacă solista a încercat să își ascundă relația o perioadă, Irina a postat o serie de fotografii pe rețelele de socializare, iar ea și David par foarte îndrăgostiți. Mai mult decât atât, Irine Rimes i-a făcut și o declarație de dragoste bărbatului, în stilul său caracteristic.

Citește și: Cum au fost fotografiați Irina Rimes și iubitul francez, în Nisa. Au strâns zeci de mii de like-uri

Citește și: Florin Călinescu a criticat-o dur pe Irina Rimes, la Românii au Talent: „Piesa e foarte proastă și cred că…'

Citește și: Șerban Huidu dă naștere unui nou scandal! Prezentatorul TV o atacă pe Irina Rimes: 'Nu mai suport…'

Citește și: Irina Rimes, adevărul despre divorțul de Andi Bănică. A fost sau nu înșelată? „Suntem făcuți să…”

'Mă bucur că am găsit, în sfârșit, pe cineva care să privească în aceeași direcție cu mine', a scris Irina Rimes despre noul ei iubit, pe rețelele de socializare. De altfel, și tânărul este foarte implicat în relația cu iubita lui, mai ales că a învățat să îi cânte „La Mulți Ani'. Înconjurată de prieteni și familie, Irina Rimes a imortalizat momentul, despre care a spus: „Cel mai drăguț La Mulți Ani!'

Irina Rimes l-a prezentat familiei pe noul său iubit: „Mă văd mamă în curând'Irina Rimes l-a prezentat familiei pe noul său iubit: „Mă văd mamă în curând'

Irine Rimes l-a prezentat pe iubit familiei sale

Irine Rimes și actualul său iubit au dus relația la un alt nivel. Chiar dacă solista s-a mutat în Franța pentru el și locuiesm împreună, cei doi au venit în țara natală a Irinei, iar bărbatul i-a cunoscut părinții. Mai mult decât atât, într-o altă înregistrare, David a fost surprins în timp ce gusta dintr-o băutură tradițională, probabil țuică sau palincă, iar reacția sa a stârnit hohote de râs.

De altfel, David Goldcher i-a transmis un mesaj Irinei pe rețelele de socializare, cu ocazia zilei sale de naștere. Spre bucuria tuturor, a fost redactat jumătate în română, jumătate în franceză. „La mulți ani viața mea, joyeux anniversaire', a scris David, noul iubit al Irinei Rimes.

Irina Rimes vrea să facă nunta și își dorește să devină mamă

Irina Rimes și David Goldcher s-au cunoscut în Franța, în timpul pandemiei de COVID. Vedeta a plecat acolo pentru a lucra la noul album și iată că și-a întâlnit sufletul pereche. Dacă inițial nu se aștepta să formeze un cuplu, Irina are planuri mari cu David! Vrea să facă nunta, care va avea loc, cel mai probabil, în România și își dorește să devină mamă în curând.

„L-am întâlnit pe David într-o sesiune. Când l-am văzut am zis: Eram amândoi pierduți în spațiu.

Mă văd mamă în curând. Aș vrea să fac nunta în România, să fie o nuntă cu tradiții, cu . Nu știu ce-o să înțeleagă prietenii noștri din Franța din asta, dar pentru mine acasă e tot aici', a transmis, la momentul respectiv, Irina Rimes.

Sursa FOTO: Instagram.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter