Ana Ularu, despre relația cu Keanu Reeves pe platourile de filmare: "El avea o chestie, să nu intrăm pe..."

Publicat pe

Ana Ularu, o actriță din generația tânără cu un CV de invidiat, a povestit recent despre interacțiunea cu Keanu Reeves pe platourile de filmare ale producției „Siberia”, în cadrul unui podcast. Iată ce dezvăluiri a făcut despre faimosul actor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ana Ularu, unul dintre cei mai buni 10 actori tineri din Europa, a avut ocazia să joace cu actori mari, precum Keanu Reeves, Tom Hanks, Bradley Cooper și Jennifer Lawrence în producții de succes. Invitată recent în podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', al cărui amfitrion a fost Gojira, actrița a vorbit despre activitatea ei profesională, amintind și despre interacțiunea cu actorul Keanu Reeves în timpul filmărilor la „Siberia” (2018).

Ana Ularu, despre relația cu Keanu Reeves pe platourile de filmare: "El avea o chestie, să nu intrăm pe..."Ana Ularu, despre relația cu Keanu Reeves pe platourile de filmare: "El avea o chestie, să nu intrăm pe..."

Ana Ularu, dezvăluiri despre Keanu Reeves

În timpul podcastului cu Gojira, ana Ularu a făcut câteva mărturisiri în premieră, amintind și de Keanu Reeves. Actrița a vorbit în termeni laudativi despre partenerul ei din filmul „Siberia”, dar a amintit și despre una dintre ciudățeniile actorului.

„Vorbim frumos de Keanu Reeves pentru că e prietenul nostru și e un om foarte mișto, profesionist, cu un umor foarte mișto. El avea o chestie, să nu intrăm pe Internet, orice s-ar întâmpla. Cred că știe cât de popular este pe Internet, dar e o zonă de care se ferește și bine face', a spus Ana Ularu despre Keanu Reeves.

Citește și: Ana Ularu îşi împarte timpul între teatru şi covorul roşu

Citește și: Viața sentimentală a lui Marius Bodochi, după ce a trecut printr-un divorț: „Pot fi considerat uneori mai bădăran, e un minus”/ EXCLUSIV

Citește și: Drama Ilincăi Vandici. Tatăl său a decedat când ea a debutat în TV: „Exemplul de bărbat, soț, tată perfect”/ EXCLUSIV

Citește și: Kani de la Chefi la Cuțite s-a căsătorit civil. Primele imagini de la cununie

Citește și: Fiul lui Doru Stănculescu, prima reacție după ce artistul a murit: „Am ajuns de urgență, am spart ușa și…'

„Eu am greșit atunci, filmul nostru a explodat după ce a ieșit și a început foarte mult bullying pe Internet legat de mine, legat de film, care m-a amuzat, dar m-a și atins la un moment dat. De asta, m-am cam liniștit, de asta există viață și în afara Instagram-ului. Eu nu mai postez, nu mai fac nimic', a mai mărturisit actrița.

Rol principal în Tribes of Europa

A câștigat Premiul Gopo pentru cea mai bună actriță în rol principal în drama românească „Periferic' (2010) și are la activ altele câștigate la festivaluri internaționale. Recent, Ana Ularu a reușit performanța de a fi prima actriță de origine română care apare într-un serial pe Netflix. Este vorba despre Tribes of Europa, serial așteptat cu nerăbdare de către fanii producțiilor SF, pe care actrița mărturisește că le adoră. Lumea așa cum o știm a dispărut, iar continentul european este împărțit în 5 state, unde triburile se luptă pentru supremație.

Serialul prezintă povestea Europei în anul 2074, după ce o catastrofă globală a dus la dispariția vechilor națiuni. Plin de suspans și aventură, serialul îi va ține pe telespectatori cu sufletul la gură.

„Tribes of Europa este un serial inedit pe piaţă. Mi se pare că funcţionează foarte bine în contextul geopolitic actual. În acelaşi timp, poate servi atât ca atenţionare, cât şi ca o lecţie frumoasă despre colaborarea şi înţelegerea interumană, mai mult decât despre diferenţele dintre noi. Este un film de acţiune, e interesant, e ciudat la modul cel mai frumos şi va purta spectatorul prin nişte lumi absolut speciale, create de Philip Koch’, spune Ana Ularu, citată de Adevărul.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter