Ana Ularu îşi împarte timpul între teatru şi covorul roşu

Publicat pe
Ana Ularu îşi împarte timpul între teatru şi covorul roşu Ana Ularu îşi împarte timpul între teatru şi covorul roşu

Între două reprezentaţii În parc' la Godot, Ana Ularu şi-a promovat la Festivalul de film de la Roma cel mai recent film al ei: SF-ul Index Zero'.

 

Tănăra actriţă joacă alături de Simon Merrells (Spartacus, Tomorrow People, Judas Ghost, Invisible Eyes), într-un film regizat de italianul Lorenzo Sportiello.

 

Evenimentul a avut loc la o săptămână după ce Ana s-a întors de la premiera londoneză a lungmetrajului Serena, regizat de deținătoarea unui Oscarului, Susanne Bier, unde joacă alături de Bradley Cooper şi Jennifer Lawrence.

 

Ana a strălucit la Roma într-o rochie semnată Maria Lucia Hohan, pe care a accesorizat-o cu pantofi creaţi de Mihaela Glăvan.

 

Premiera de la Roma a fost un succes uriaş', a mărturisit Ana Ularu, de curând întoarsă din Italia. Mai existase o proiecţie cu o seară în urmă şi publicul era deja cât se poate de entuziasmat. La fel şi presa, intervievatorii cu care ne-am întâlnit înainte de premiera oficială erau extrem de entuziasmaţi, iar noi nu văzuserăm filmul încă. A fost un moment sublim, când a început să curgă genericul de final au început aplauze şi urale ca la un concert rock, s-a aprins un spot pe rândul echipei, eu plângeam în hohote de emoţie şi bucurie, ne îmbrăţişam între noi iar publicul ţipa în continuare!'

 

Index Zero e o poveste de dragoste în mijlocul unei Europe foarte greu încercate economic, sterile, neprietenoase şi ierarhizate urât', descrie filmul Ana Ularu. Aceste două personaje, Kurt (Simon Merrels) şi Eve (Ana Ularu), sunt oameni în mod esenţial şi se iubesc în cel mai adevărat şi necomplicat sens al verbului. De asemenea, e şi o metaforă asupra ordinii sociale, a urii faţă de ce e străin şi incontrolabil, a imigrarii.'

 

Intre timp, pe Ana Ularu o puteţi vedea LIVE miercurea aceasta, 5 noiembrie, la Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14), în spectacolul În parc, alături de Istvan Teglas.

 

 

 

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter