Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express. A refuzat să-l ia de soț, inițial

Publicat pe

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express. Eliza și Cosmin Natanticu formează una dintre echipele care participă la Asia Express, sezonul 4. Îi cunoașteți pe amândoi de la televizor și se bucură de un mare succes în mediul online. Doar o parte din fani cunosc însă aspecte din viața lor sentimentală, cum ar fi faptul că ea l-a refuzat inițial, atunci când a cerut-o de soție.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express. Eliza și Cosmin Natanticu sunt un exemplu în rândul cuplurilor. Pe lângă iubirea pe care și-o oferă reciproc, sunt admirați pentru că se susțin mereu, în orice situație. Bucurându-se de aceste două calități, cei doi au hotărât să participe împreună la aventura vieții lor, la Asia Express 4.

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express. A refuzat să-l ia de soț, inițialPovestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express. A refuzat să-l ia de soț, inițial

Eliza și Cosmin Natanticu s-au plăcut din prima clipă în care s-au văzut, dar le-a luat ceva până să facă pași unul spre celălalt. Au trecut prin multe împreună, iar dragostea lor a triumfat de fiecare dată. În prezent, cei doi sunt căsătoriți și se gândesc serios să-și mărească familia, în viitor.

Citește și: Ce planuri au Cosmin Natanticu și Eliza, după Asia Express:„Noi ne dorim un copil'

Citește și: Cine este Eliza Natanticu de la Asia Express 4 și cu ce se ocupă

Citește și: Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de Dj Vinnie, tatăl fiului ei:„El nu a fost pregătit. Problema…'

Citește și: Codruț a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, la Puterea Dragostei:„Cum ar trebui să reacționez?!'

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express. Cosmin Natanticu a povestit cu lux de amănunte cum și-a cunoscut marea dragoste. Acesta a mărturisit că a aflat de Eliza Natanticu, după ce o prietenă de-a lor a jucat rolul de „Cupidon' și le-a făcut cunoștință. Abia după două săptămâni au început să ia atitudine, ea fiind cea care l-a contactat pe Facebook.

După ce au schimbat câteva mesaje pe rețelele sociale, Eliza și Cosmin Natanticu nu au mai stat pe gânduri și și-au dat întâlnire, față-n față. Cei doi au servit masa împreună, prilej cu care s-au descoperit unul pe celălalt. Aceștia au aflat astfel că au foarte multe lucruri în comun, iar de atunci sunt inseparabili. Ca într-o adevărată familie, iau deciziile împreună și se consultă în orice privință.

„Ne-a făcut cunoştinţă o prietenă comună, dar atunci nu a „percutat nici unul dintre noi. Abia după vreo două săptămâni m-a căutat Lizi pe Facebook, mi-a scris, şi tot în ziua aceea am ieşit la masă.

Am descoperit că avem o grămadă de lucruri în comun. De atunci pot să zic că s-au legat lucrurile. Deci, ea m-a căutat pe mine (zâmbeşte). De atunci suntem de nedespărţit, ne consultăm, luăm decizii împreună, ne susţinem.', declara Cosmin Natanticu pentru click.ro, acum ceva timp.

„Cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă'

Povestea de dragoste dintre Eliza și Cosmin Natanticu, de la Asia Express. Momentul cererii în căsătorie le va rămâne mereu în mintea celor doi. Episodul a avut loc pe o plajă, în Grecia. Deși cadrul era unul romantic, Eliza Natanticu susține că partenerul nu a acționat tocmai în momentul potrivit, pentru că ea era atunci nervoasă.

Din acest motiv, Eliza Natanticu l-a refuzat pe soțul ei, în primă fază, când a cerut-o în căsătorie, dar după a acceptat inelul de logodnă.

„Viitorul meu soţ a avut o propunere extrem de năstrușnică. M-a cerut de soţie pe o plajă, în Grecia. Şi-a propus să mă enerveze foarte tare. Şi cererea a venit în momentul în care eram maxim de nervoasă şi, în prima fază, am refuzat, după care, ce să fac?!, a trebut să îl iau', mărturisea Eliza Natanticu la X Factor, în 2016.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter