Văduva lui Sebastian Papaiani, confesiuni emoționante la 5 ani de la decesul actorului: „Îl visez săptămânal de două-trei ori”

Publicat pe

La sfârșitul lunii septembrie se vor împlini cinci ani de la moartea îndrăgitului actor Sebastian Papaiani. Marcela, văduva artistului se pregătește de parastas și mărturisește că încă se mai simte conectată de maestru, chiar dacă el nu mai este printre noi din 2016.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Sebastian Papaiani a murit la două zile după ce a împlinit 80 de ani, motiv pentru care durerea Marcelei este amplificată de faptul că nici anul acesta nu își poate sărbători soțul. Cu toate astea, femeia susține că actorul îi trimite mesaje de dincolo.

Văduva lui Sebastian Papaiani, confesiuni emoționante la 5 ani de la decesul actorului: „Îl visez săptămânal de două-trei ori'Văduva lui Sebastian Papaiani, confesiuni emoționante la 5 ani de la decesul actorului: „Îl visez săptămânal de două-trei ori'

„Dacă vă spun că suntem încă împreună şi astăzi, la cinci ani după ce a plecat, poate o să spuneţi mai ştiu eu ce. Dar ăsta este adevărul, pentru mine cel puţin.

Ca să nu vă mai spun că-l visez în fiecare săptămână, de două sau de trei ori. Încă suntem împreună', a mărturisit văduva marelui actor, potrivit Impact.ro.

Văduva lui Sebastian Papaiani îşi aminteşte că de ziua actorului făceau o petrecere mare cu mulți invitați. „Cum ziua lui cădea la finele lui august, lună tradiţională de concediu, cele mai multe dintre cunoştinţele noastre erau plecate.

Inclusiv fiul nostru, Alkys, era de multe ori plecat. Aşa că ne retrăgeam la casa noastră de vacanţă din Gruiu, Snagov şi petreceam împreună', a precizat ea, potrivit aceelași surse.

Mesajul paranormal primit de văduva lui Sebastian Papaiani

Mai mult decât atât, Marcela, văduva lui Sebastian Papaiani, a povestit că uneori are impresia că actorul îi trimite mesaje de dincolo sau că e prezent în aceeași încăpere cu el.

„Cu câţiva ani înainte să plece dintre noi am mers tot la Gruiu. Şi m-am gândit să-i fac un cadou mai special. Am scris pe frunze de crin imperial, care sunt nişte frunze mai mari, tot felul de mesaje.

În dimineaţa zilei sale de naştere le-am agătat pe frânghia din curte, unde obişnuiam să uscăm rufele.

Nu mică mi-a fost mirarea când, căutând anumite lucruri după moartea sa, am găsit câteva frunze speciale de atunci pe care dragul meu Sebastian le păstrase şi le uscase într-o carte dragă inimii sale.

A fost, din nou, ca şi cum aş fi primit din lumea de dincolo un nou mesaj de la el', adaugă ea.

Citește și: Actorul Sebastian Papaiani a murit la vârsta de 80 de ani

Citește și: Ramas-bun, Jean Constantin!

Citește și: Ce se întâmplă în căsnicia Oanei Zăvoranu și a lui Alex Ashraf

Citește și: Cum arată mama Vlăduței Lupău

Merge des la cimitir să își viziteze soțul și acum

În toți acești ani care s-au scurt de la moartea actorului, văduva lui Sebastian Papaiani s-a dus foarte des la cimitir să își viziteze soț.

„Îmi amintesc, mai de fiecare dată când merg la cimitir, câte una sau alta. Una dintre amintirile comune cu Marin Moraru e legată de faptul că am celebrat, cândva, cu mare tam de data asta, aniversarea căsătoriei noastre.

Am avut 46 de ani împreună, aşa că o viaţă nu se poate uita! Şi am avut atunci mulţi, mulţi invitaţi, pe căprării, actori, colegi de-ai lui Sebastian, dar şi colegi de-ai fiului nostru.

Ei bine, Marin Moraru ne-a dat atunci un cadou frumos, iar alături o felicitare simplă, pe care a scris doar atât . Azi, peste ani, am ajuns să trec pe la casa lor de piatră şi să-i salut cât de călduros pot eu', a mai spus văduva lui Sebastian Papaiani.

Nu se mai poate uita la filmele fostului ei soț

În plus, văduva lui Sebastian Papaiani mărturiseşte că nu mai poate vedea niciunul dintre filmele în care a jucat în atâţia ani Sebastian Papaiani.

„Nu-mi propun decât să văd filmul în cauză, dar constat de cele mai multe ori că nu pot face asta.Fiindcă am atâtea amintiri vii pe care Sebastian mi le-a împărtăşit de la fiecare dintre filmele sale făcute, încât eu mă opresc, involuntar, de la filmul în sine, şi încep să retrăiesc toate amintirile pe care el mi le-a împărtăşit de la turnarea acelei pelicule!', mai spus văduva lui Sebastian Papaiani, potrivit aceleași surse.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter