Codruț a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, la Puterea Dragostei: „Cum ar trebui să reacționez?!”

Publicat pe

Codruț a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, în casa Puterea Dragostei. Gestul tânărului a luat-o complet prin surprindere pe iubita lui, astfel că, inițial, nu a știut cum să reacționeze. Scena romantică, plină de emoție, a avut loc după un episod tensionat, astfel că nimeni nu se aștepta la o asemenea întorsătură frumoasă. Iată ce răspuns a oferit blondina!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Codruț a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, în casa Puterea Dragostei. După ce au trecut prin nenumărate momente dificile, dar și episoade frumoase, tânărul și-a luat inima în dinți. Concurentul a decis să-și urmeze instinctul, astfel că, după ce și-a făcut curaj, s-a așezat în genunchi și i-a adresat iubitei lui marea întrebare.

Codruț a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, la Puterea Dragostei: „Cum ar trebui să reacționez?!'Codruț a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, la Puterea Dragostei: „Cum ar trebui să reacționez?!'

Cererea în căsătorie a fost o surpriză pentru toată lumea. După ce și-a ieșit din minți în cadrul ediției respective, enervându-se, Codruț și-a pus în aplicare „planul'. În semn suprem al iubirii pe care i-o poartă, concuretul a hotărât că e momentul să o ceară în căsătorie pe aleasa inimii lui. Acesta are planuri mari cu partenera sa, dorindu-și ca, în viitor, să construiască împreună o familie.

Citește și: Andreea Raicu își dorește să rămână însărcinată:„Sper că am cât de curând…'

Citește și: Drama neștiută a campioanei olimpice Dana Sofronie:„O boală greu de suportat, am ajuns în comă'

Citește și: Cum se înțelege Mihai Călin cu fiul adolescent:„Să îl vezi cum face mişto de tine sau te judecă un pic…'/ EXCLUSIV

Citește și: Legătura dintre Emilia Popescu și regretata Stela Popescu. Mulți credeau că Emilia îi era fiică:„Mi-a zis…'/ EXCLUSIV

Codruț a cerut-o în căsătorie pe Alexandra, la Puterea Dragostei

Codruț a fost protagonistul unei cereri în căsătorie „ca la carte'. Tânărul s-a pregătit intens pentru moment. Pe lângă inelul de logodnă, concurentul i-a adus zâmbetul pe buze Alexandrei și printr-un buchet uriaș de flori, pe care ea l-a acceptat imediat.

Deși era copleșit de emoții, Codruț s-a așezat imediat în genunchi, în fața Alexandrei. În acest timp, toți ceilalți concurenți priveau cum acesta deschide atent cutiuța cu inelul de logodnă. Tânărul i-a pregătit Alexandrei și o declarație de iubire, mulțumindu-i pentru lunile petrecute împreună.

„Mulțumesc pentru toate momente pe care le-am petrecut împreună în toate aceste luni, în care, chiar dacă de foarte multe ori nu meritam, ai fost lângă mine și vreau să îmbătrânim împreună. Te întreb o dată, rar și tare: Vrei să fii nevasta mea?', a întrebat-o Codruț pe Alexandra, la Puterea Dragostei, potrivit wowbiz.ro.

Alexandra de la Puterea Dragostei: „Tremur toată'

Cu toate că, inițial, a rămas mută de uimire, Alexandra și-a găsit în cele din urmă cuvintele și a spus „DA' din toată inima. Ea și Codruț s-au sărutat în aplauzele celorlalți concurenți, care i-au felicitat în număr mare, pe rând.

Alexandra a susținut că nu se aștepta deloc să fie cerută în căsătorie acum, dar gestul iubitului ei a bucurat-o vizibil. Copleșită de emoții, tânăra a început să tremure, spunând că nu știa cum să reacționeze, surpriza fiind una mult prea mare.

„Tremur toată. Nu mă așteptam! Sunt emoționată, dintr-o ceartă, văd că vine cu un buchet de flori și îl văd pe el în genunchi.. Cum ar trebui să reacționez?!', a mărturisit Alexandra.

Sursă foto: Captură ecran & Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter