Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa. A mai fost căsătorită

Publicat pe

Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa. Anca Sânpetrean este una dintre concurentele de la Mireaza, sezonul 4, care a venit în emisiunea de la Antena 1 să își găsească dragostea. Aceasta are 27 de ani, este din Târgu Mureș și a mai fost căsătorită, divorțând recent de fostul partener.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa. Anca Sânpetrean a fost prima concurentă de la Mireasa, sezonul 4, care a fost prezentată în prima ediție de Gală, pe 28 august. Tânără își dorește să își întâlnească sufletul pereche, asemenea tuturor celor care participă la show-ul matrimonial de la Antena 1.

Anca Sânpetrean de la Mireasa visa să devină polițistă, asemenea surorii ei, însă în prezent este hairstylist.

Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa. A mai fost căsătorităCine e Anca Sânpetrean de la Mireasa. A mai fost căsătorită

Mă numesc Anca, am 27 de ani, locuiesc în Târgu Mureș și sunt hairstylist. Sunt o familistă convinsă care nu a încetat să creadă că sinceritatea și încrederea trebuie să rămână albe la fel ca o rochie de mireasă', a spus Anca Sânpetrea în prezentarea sa de la Mireasa.

Citește și: Cine este Petrică Ioan Nemeș de la Mireasa, sezonul 4.Vrea să devină preot

Citește și: Cine este Ana Maria Mariuța de la Mireasa.Cum arată bărbatul ideal pentru ea

Citește și: Cine sunt noii arhitecți de la Visuri la cheie și când începe noul sezon

Citește și: Monica Gabor, primele imagini din vila din Malibu, după ce s-a împăcat cu Mr.Pink. Cum s-a fotografiat

Cine e Anca Sânpetrean de la Mireasa

Anca Sânpetrean de la Mireasa s-a născut pe 20 aprilie 1994 a urmat un liceu cu profil protecția mediului și școala postliceală de asistente medicale. După care, tânăra a plecat un an în Londra, unde a fost asistent medical într-un centru de bătrâni. Cum nu s-a regăsit în această meserie, Anca Sânpetrean de la Mireasa s-a întors în România.

De asemenea, Anca de la Mireasa a mai fost căsătorită, iar divorțul dintre ea și fostul partener s-a pronunțat la începutul lunii iulie.

Am mai fost căsătorită. Cu siguranță, Dumnezeu are ceva mai bun pregatit pentru mine. La începutul lunii iulie s-a pronunțat divorțul. Relația s-a încheiat de prin februarie', a spus Anca Sânpetrean, la mireasa, de pe Antena 1.

Cum arată partenerul ideal pentru Anca Sânpetrean de la Mireasa

După ce a trecut prin experiența divorțului, Anca Sânpetrean își dorește să își găsească sufletul pereche în competiția Mireasa. Concurenta își dorește ca viitoarul ei partener să fie sincer, loial și aproape de ea în orice clipă. De asemenea, Anca vrea să găsească înțelegere și susținere la viitorul ei iubit.

„Partenerul aș vrea să fie sincer, loial, să îmi fie aproape în orice clipă, să mă înțeleagă și să mă susțină în tot ceea ce voi face', a mai spus Anca, la Antena 1.

Emisiunea Mireasa este difuzată la Antena 1, de luni până vineri, de la ora 14:00, dar şi sâmbăta, în gala săptămânală Mireasa, de la ora 13:45.

Sursa Foto: captură de ecran, a1.ro

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter