Monica Gabor, primele imagini din vila din Malibu, după ce s-a împăcat cu Mr. Pink. Cum s-a fotografiat

Publicat pe

După ce s-a zvonit că s-a despărțit de Mr. Pink și că relația lor este deja istorie, Monica Gabor a dezmințit zvonurile prin intermediul unor fotografii făcute recent la vila din Malibu a milionarului. Iată dovada că cei doi s-au împăcat și sunt din nou împreună!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

S-a speculat că Monica Gabor și Mr. Pink nu mai formează un cuplu, dar iată că, după ce, recent s-a pozat cu fiul milionarului, aceasta a postat și primele imagini din vila de lux din Malibu a iubitului ei. Asta poate și pentru ca să nu mai existe nicio îndoială în privința împăcării lor, în pofida celor care dădeau ca sigură despărțirea lor după 10 ani de relație.

Monica Gabor, primele imagini din vila din Malibu, după ce s-a împăcat cu Mr. Pink. Cum s-a fotografiatMonica Gabor, primele imagini din vila din Malibu, după ce s-a împăcat cu Mr. Pink. Cum s-a fotografiat

Monica Gabor, imagini din vila din Malibu

După ce milionarul Paul Mantea, cel care a ajutat-o pe Monica Gabor când s-a mutat în America, a confirmat despărțirea dintre Monica și Mr. Pink, au curs valuri de cerneală în presă pe această temă. Singurul care nu era convins de acest lucru a fost, paradoxal, Irinel Columbeanu, și iată că nu s-a înșelat. După ce a plecat din America și și-a petrecut vacanța alături de sora ei, Ramona, în Grecia, iată că Monica Gabor a revenit la vila de lux din Malibu a iubitului ei milionar, Mr. Pink.

Citește și: Monica Gabor s-a împăcat cu Mr. Pink? Ce a dat-o de gol: „Sunt atât de fericită să te văd”

Citește și: Irinel Columbeanu, primele declarații despre despărțirea dintre Monica Gabor de Mr. Pink: „Într-un cuplu…”/ EXCLUSIV

Citește și: Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu: „A insistat să mă cunoască'

Citește și: Cristina Ciobănașu are un nou iubit?S-a fotografiat în ipostaze apropiate, cu un tânăr

Citește și: DJ Harra a fost adoptată când avea doar câteva luni.Dezvăluiri dureroase despre mama ei naturală

La scurt timp după ce s-a fotografiat cu fiul acestuia, Monica a postat niște fotografii din casa iubitului ei, pe InstaStory. Într-una dintre ele, în care face exerciții, explicația poate fi una cu substrat… „Mai bine mai târziu decât niciodată'. De asemenea, Monica le-a mai arătat fanilor și latura ei domestică, postând o fotografie cu mâncarea pe care i-a pregătit-o fiicei sale. Nu în ultimul rând, ea i-a plimbat pe prietenii de pe contul de socializare și prin spectaculoasa grădină a vilei iubitului său.

Dacă la asta adăugăm și zâmbetul larg care se citea pe chipul fiului lui Mr. Pink la revederea Monicăi, înseamnă că lucrurile au revenit la normal în Paradis.

Reședința în care Moni locuiește cu Mr. Pink de 10 ani este evaluată la 3,5 milioane de dolari, are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv și o piscină superbă, înconjurată de palmieri.

Monica Gabor și Mr. Pink sunt împreună 10 ani

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor şi-a refăcut viaţa alături de miliardarul chinez Mr. Pink, pe numele din buletin Poe Qui Ying Wangsuo.

La începutul lui 2018, Monica Gabor a fost dată de gol de fiica biologică, Irina Columbeanu, că, peste Ocean, ea a devenit mamă adoptivă pentru fiul fostului ei iubit.

De zece ani, Monica trăiește în lux, în vila din Malibu, alături de Mr. Pink. Proprietatea este evaluată la 3.5 milioane de dolari şi are vinotecă, saună, sală de fitness, bucătărie din marmură, living cu şemineu, baie complet albă, cu mobilă din lemn masiv, piscină înconjurată de palmieri, potrivit cancan.ro.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter