Cristina Ciobănașu are un nou iubit? S-a fotografiat în ipostaze apropiate, cu un tânăr

Publicat pe

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au fost împreună aproximativ 10 ani, însă povestea lor de dragoste s-a destrămat. Să aibă acum actrița o nouă relație, un nou iubit? Recent, Cristina Ciobănașu a fost surprinsă înntr-o ipostază apropiată cu un tânăr, pe nume Alexandru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost împreună încă din adolescență și relația lor se îndrepta spre un deznodământ fericit. La împlinirea vârstei de 18 ani, actrița a fost cerută de soție de către iubitul ei, însă căsătoria a tot fost amânată până când s-au despărțit, la începutul acestui an.

Cristina Ciobănașu are un nou iubit? S-a fotografiat în ipostaze apropiate, cu un tânărCristina Ciobănașu are un nou iubit? S-a fotografiat în ipostaze apropiate, cu un tânăr

Totuși, chiar dacă nu mai formează un cuplu, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au mai petrecut timp impreună, cu atât mai mult cu cât cei doi foști iubiți sunt legați de proiecte profesionale. Din postările actriței pe Instagram este vizibil că ea și Vlad au rămas prieteni după despărțire. Recent, Cristina Ciobănașu a fost surprinsă într-o ipostază tandră alături de un alt băiat.

Citește și: În ce relații a rămas Cristina Ciobănașu cu Alex Velea, după Dansez pentru tine:”De fiecare dată îmi amintește…”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Cristina Ciobănașu și Ruxandra Ion, mama ei adoptivă, la filmări:”E dificil ca mama să îți fie șef, mă ceartă cel mai tare”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se simte Larisa Iordache după accidentarea de la Jocurile Olimpice:„Urmez un tratament cu…'. Când revine în competiții / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată mormântul Corneliei Catanga, la 5 luni de la decesul artistei. Mesajul fiului ei:„Plâng în fiecare zi'

Cristina Ciobănașu are un nou iubit?

Cristina Ciobănașu a fost surprinsă înntr-o ipostază tandră alături de un alt băiat, după despărțirea de Vlad Gherman. Să își fi găsit aceasta pe altcineva, să aibă un ou iubit? În orice caz, Cristina Ciobănașu și tânărul respectiv au participat împreună la un festival de muzică și nu au ezitat să se fotografieze în ipostaze apropiate, potrivit playtech.ro.

În fotografia cu actrița și tânărul Alexandru, pentru că acesta ar fi numele presupusului partener al actriței, se poate observa cum el are brațul petrecut pe după gântul acesteia. Amândoi zâmbesc și radiază de fericire, semn că se bucură să fie unul în compania celuilalt.

Cristina Ciobănașu, despre relația actuală cu Vlad Ghermam

Într-un interviu pentru revista VIVA!, Cristina Ciobănașu a vorbit despre despărțirea de Vlad Gherman și despre relația lor din prezent.

„Ne leagă prea multe amintiri ca să devenim doi străini, mai ales că despărțirea noastră nu s-a produs la pachet cu certuri sau vorbe grele. Faptul că am transformat relația într-una de prietenie ne-a ajutat mult să putem lucra în continuare împreună, fără ca munca să ne fie afectată. Bineînţeles ca nici asta nu a fost uşor în primă fază, dar acum lucrurile s-au așezat.

Într-adevăr, am crescut împreună și ne-am influențat unul pe celălalt din multe puncte de vedere, însă cel mai important lucru pe care l-am înțeles în urma acestei relații este faptul că sinceritatea și respectul sunt baza oricărei povești de iubire, iar noi le-am avut în anii minunați pe care i-am petrecut împreună', a spus Cristina Ciobănașu.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter