Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu: „A insistat să mă cunoască”

Publicat pe

Iulia Sălăgean a spus adevărul din spatele prieteniei pe care a avut-o cu Bianca Drăgușanu. După ce au tot apărut speculații în privința relației dintre ele, blonda a dat acum cărțile pe față, după ce amiciția dintre ele s-a evaporat. Fosta soție a lui Alex Bodi a făcut dezvăluiri inedite despre mama fiicei lui Victor Slav, susțind că vedeta ar fi fost cea care a insistat să se cunoască!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Prietenia dintre Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean a stârnit un val de reacții în spațiul public. Asta pentru lumea se aștepta, mai degrabă, ca între ele să fie o relație de rivalitate, decât de amiciție, având în vedere că amândouă au fost, la un moment dat, cu Alex Bodi. În urmă cu câteva luni, între cele două a existat o ruptură ce pare a fi definitivă.

Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu: „A insistat să mă cunoască'Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu: „A insistat să mă cunoască'

După ce prietenia dintre ele s-a rupt, Iulia Sălăgean a făcut acum dezvăluiri incredibile despre Bianca Drăgușanu. Cea dintâi a povestit, în detaliu, cum s-au cunoscut. A ținut să menționeze că nu ea a fost cea care a ținut morțiș să se vadă, ci mama fiicei lui Victor Slav. Ba mai mult, Iulia Sălăgean chiar ar fi simțit niște presini în acest sens.

Citește și: Cătălin Botezatu a spus adevărul despre scenele intime cu Bianca Drăgușanu din pădurea Băneasa:„S-a întâmplat'

Citește și: Cum s-au împăcat Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, după ce afaceristul a petrecut cu Elena Băsescu, în club

Citește și: Cristina Ciobănașu are un nou iubit?S-a fotografiat în ipostaze apropiate, cu un tânăr

Citește și: DJ Harra a fost adoptată când avea doar câteva luni.Dezvăluiri dureroase despre mama ei naturală

Iulia Sălăgean, adevărul din spatele prieteniei cu Bianca Drăgușanu

Potrivit spuselor Iuliei Sălăgean, Bianca Drăgușanu ar fi avut un scop pentru care voia să o întâlnească. Iulia susține că Bianca, ce-i era soție lui Alex Bodi la acea vreme, voia să îi pună pe amândoi la masă, pentru a vedea dacă între ei există anumite gesturi sau priviri.

„Ea și-a dorit foarte mult să mă cunoască și a insista foarte mult. O perioadă lungă de timp a insistat să mă cunoască sau să ne pună cel puțin la aceeași masă pe mine și pe Alex, să vadă dacă sunt gesturi, priviri.', a spus Iulia Sălăgean la Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

„A insistat să mă cunoască'

În urma unor presiuni exercitate asupra ei, Iulia Sălăgean ar fi venit la București să se întâlnească. Blonda e de părere că având în vedere că la acea vreme Bianca Drăgușanu era cu Alex Bodi, ar fi stricat liniștea relației prin această dorință.

„Eu când am cunoscut-o pe ea nu era pregătită, dar din cauza presiunilor… Alex fiind într-o relație cu ea, ea strica liniștea relației din cauza acestei dorințe a ei. Am venit la București și am cunoscut-o, dar foarte puțin.', a continuat ea.

Printre altele, Iulia Sălăgean a scos la iveală și detalii neștiute din relația pe care a avut-o cu Alex Bodi. Susține cu tărie că afaceristul s-ar fi schimbat, că înainte ar fi fost mult mai familist. Cât despre fetița lor, blonda a specificat că amândoi și-au dorit foarte mult un copil, în acea perioadă.

„Mai instabil acum, nu? Nu era așa. Nu era și era mai familist. Copilul n-a ieșit dintr-o întâmplare sau dintr-o greșeală. Ni l-am dorit foarte mult, dar am zis că o să ne gândim la un copil după nuntă și a ieșit înainte. Nu mă gândeam să fac un copil cu un bărbat pe care îl vedeam instabil.', a mai spus blonda.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter