Nicolae Botgros a luat decizia de a-și schimba viața radical, după decesul soției: „Prefer să las doar...”

Publicat pe

Nicolae Botgros se retrage din viața publică. Dirijorul Nicolae Botgros nu poate nici acum să treacă peste pierderea soției sale, Lidia Bejenaru. Măcinat de durere, artistul spune că de acum înainte va renunța la activitatea pe rețelele de socializare pentru că vrea să lase doar muzica să vorbească pentru el.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nicolae Botgros se retrage din viața publică. Anunțul care i-a luat prin surprindere pe fanii artistului a fost postat pe Facebook. Nicolae Botgros le-a mulțumit tuturor care au fost alături de el și l-au susținut în ultimele săptămâni.

Nicolae Botgros a luat decizia de a-și schimba viața radical, după decesul soției: „Prefer să las doar...'Nicolae Botgros a luat decizia de a-și schimba viața radical, după decesul soției: „Prefer să las doar...'

Nicolae Botgros din viața publică. Ce l-a împins să ia această decizie

Nicolae Botgros se retrage din viața publică. Mesajul pe care artistul l-a publicat l-a publicat a primit sute de aprecieri, fanii îndemnându-l să fie tare și să depășească momentul critic în care se află.

„Dragii mei prieteni,

Voi, cei care mi-ați fost aproape la bine, dar și la ‘mai puțin bine… zic asta pentru că v-am simțit prezența, am simțit că nu sunteți indiferenți și pentru asta vă mulțumesc din suflet.

Nu știu dacă mai are rost să vorbesc despre persoana mea, probabil, ce a fost de spus, s-a spus… acum, este important să înțeleagă lumea că ‘șI Nicolae Botgros este un om ca toți ceilalți, cu aceleași bucurii, necazuri și nevoi omenești.

Astăzi am decis ca toate paginile care mă reprezintă să fie blocate, închise, oprite…. de acu în colo, prefer să las doar muzica să vorbească.

Este important pentru mine să știți că vă sunt enorm de recunoscător pentru toate momentele vieții pe care le-am trăit împreună.

Vă doresc din inimă să fiți buni, să fiți sănătoși, împliniți și evident, cât mai multe realizări frumoase. Doamne ajută la toți!

Cu drag de voi,

Nicolae Botgros', a scris artistul lângă o fotografie în care apare lângă mormântul soției.

Citește și: Nicolae Botgros, primele declarații după moartea soției lui, Lidia Bejenaru:„Am rămas singur și sărac’

Citește și: Imagini de la înmormântarea Lidiei Bejenaru.Nicolae Botgros, devastat de durere la căpătâiul soției

Citește și: Iulia Sălăgean, adevărul despre prietenia cu Bianca Drăgușanu

Citește și: Delia și-a dus nepoții în culise la X Factor

Soția lui Nicolae Botgros a murit la sfârșitul lunii iulie

Nicolae Botgros se retrage din viața publică. Lidia Bejenaru, soția dirijorului Nicolae Botgros, s-a stins din viață pe 26 iulie, la vârsta de 68 de ani. Cântăreața de muzică populară intrase în comă, cu trei zile înainte de deces.

Nicolae Botgros se retrage din viața publică. Solista Daniela Ploia a vorbit despre prietena ei apropiată, mărturisind că soția dirijorului avea probleme grave de sănătate.

Am avut onoarea să stăm la povești mult în noaptea nunții maestrului Aurel Blondea, unde dânsa și maestrul Botgros au fost nași (n.r. septembrie 2019).

O femeie cu un suflet cât un munte, carismatică, de n-ai fi zis că o macină ceva! A avut două intervenții la colon și era în comă de trei zile. A făcut hemoragie și a murit. Păcat, mare păcat! Maestrul chiar suferă, deși lumea îl judecă!', a spus Daniela Ploia.

Nicolae Botgros, devastat după moartea soției, regretă că a înșelat-o

Nicolae Botgros se retrage din viața publică. În trecut, Nicolae Botgros a făcut parte dintr-un triunghi amoros. În urmă cu trei ani, interpreta Anișoara Dabija, cea care i-a fost amantă, i-a adus pe lume o fetiță.

Totul s-a petrecut în timpul căsniciei cu Lidia Bejeranu. În ciuda evenimentelor, cei doi nu au divorțat, dar el a recunoscut copilul făcut cu cealaltă femeie.

La două săptămâni de când Lidia Bejenaru a murit, Nicolae Bogros a mărturisit că îi pare extrem de rău că greșit în căsnicie.

Chiar dacă după aventura cu amanta s-a întors la soție, dirijorul pare că nu-și iartă acum greșeala făcută. Conform spuselor sale, din cauza că a înșelat-o pe regretata artistă, la aceea vreme a fost sfadă în casă.

„Noi am trăit cu Lidia toate evenimentele cele mai frumoase. Că a fost și sfadă în casă…Ne-am sfădit, că la orice om există treaba asta, că am greșit eu, tot se mai pune.

S-au luat toate lucrurile în calcul, am făcut așa ca familia să fie în regulă, să nu fie afectată. Dar, mă rog, Dumnezeu a vrut să ne despartă. Foarte greu.

Despărțirea a fost foarte tulburătoare, pentru mine, în viață nu a fost trăsnet mai mare ca acesta’, a mărturisit Nicolae Botgros, cu ochii în lacrimi, la Antena Stars.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter